Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Τρία τελικά τραπέζια και δύο πρώτες θέσεις από τον Σταύρο "IDOLLS" Κάλφα

moderator

Recommended Posts

Αν δεν θες να γράφω άλλο πέστο να το ξέρω κι εγώ,

++++++++++++++++++++++

ΟΙ σταυροί τί δείχνουν την ηλικία σου η την εξυπνάδα σου ?

Αν δεν μου επιτρέπεις να γράφω για το θέμα που υπερασπίζεσαι γράψτο ξεκάθαρα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδια ειναι απλά τα πράγματα, όποιος πιστεύει ότι το ονλινε ειναι RIGGED ας μη παίζει απλά... Ας τρέχει στις λέσχες και ας κρατήσει τις θεωρίες συνομωσίας για τον εαυτό του...

Αυτή την γκρίνια περί rigged κλπ την ακούω χρόνια τώρα, και θα την ακούμε για πολύ καιρό ακόμα...έλεος πια...

Επειδή πολλοί δεν διάβασαν αυτά που έχω γράψει θα πω σύντομα το τη πιστεύω .

Δεν είπα ότι προωθούν συγγεκρημένους παίχτες ,αλλά το είδος πόκερ που θέλουν αυτοί, αυτό που τους δίνει μεγαλύτερα κέρδη , μερικούς τους βολεύει αυτό το στυλλ ( και κερδίζουν ) άλλους όχι.Άλλοι πάλι το κατάλαβαν γρήγορα και προσάρμοσαν το παιχνίδι τους πάνω σε αυτό,άλλοι (όπως εγώ )προσπάθησαν και είδαν ότι δεν έχει νoημα να παίζεις ονλινε γιατί πιστεύουμε ότι έχει γίνει παπαποίηση.

φίλε ύδρα fenese poli πληγωμένος από το poker κόψε το και άφησε εμάς τους ntogkarous να pezoume ... και για μένα ine ντροπή βρήκες τον kalfa να pis ότι δεν ine καλός;; ο stauros ine κορυφή σε όλα και από τα καλύτερα παιδιά...

φίλε ύδρα fenese poli πληγωμένος από το poker κόψε το και άφησε εμάς τους ntogkarous να pezoume ... και για μένα ine ντροπή βρήκες τον kalfa να pis ότι δεν ine καλός;; ο stauros ine κορυφή σε όλα και από τα καλύτερα παιδιά...

ΟΚ φίλε είναι από τα καλύτερα παιδιά ,αλλά όπως ο daniel δεν είναι στους καλύτερους στο online έτσι νομίζω πως και Σταύρος δεν ανήκει στους καλύτερους στα λιβε τουρνουά.Και θα χαρώ να αποδηξει το αντίθετο κeρδιζoντας πολλά τουρνουά.Και μην παραποιητε αυτά που γράφω.

παρακολουθώ συχνά το παιχνίδι του , γιαυτό και έχω βγάλει τα δικά μου συμπεράσματα.

Ένα δεν καταλαβενω , γιατί μερικοί κάνετε σαν τρελοί , όταν γράφω αρνητικά σχόλια , λες και τα γράφω για εσάς . ΌΧΙ τα γράφω μόνο για αυτούς που τους ενδιαφέρουν και όχι για εσάς που τα ξέρετε όλα.Αφού και εσείς δεν μπορείτε να αποδηξετε το αντίθετο από αυτά που λέω.Απλά μην διαβεζετε όταν γράφω .

Παιδιά 1 ερώτηση ,όταν κάποιος έχει ROI μιας χρονιάς +76 σε 621 τουρνουά πολλών τραπεζιών είναι κακκός , μέτριος , καλός ? Με ΙΤΜ 26 %. μόνο με αυτό τα δεδομένα από 1 μέχρι 10 το καλύτερο τί βaθμο θα βάζατε ? Που να τον κατατάξω ?

Μη γελοιοποιεισαι αλλο, ο Καλφας εχει 180κ κερδη σε live tours.
ΧΑ χα

ΤΑ θεωρείς πολλά για να πούμε ότι κάποιος είναι κορυφή ? Νομίζω ότι ούτε και οι ίδιος

θα

το έλεγε . Είναι κερδοφόρος . ΝΑΙ !!! συμφωνώ . αλλά δεν είναι στην ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ELITE

και ας με διαψεύσει ο ίδιος.

Μήπως ξέρειs και πόσα έβαλε για να κερδίσει τα 180.000 ? Η σε πόσα τουρνουά πήρε μέρος ? Μήπως και τη θέση πήρα σε αυτά ? ΘΑ βοηθούσαν πολύ αυτά τα στοιχεία.

εισαι με τα καλα σου ρε μαστορα?ειπες οτι ο συγκεκριμενος παιχτης δεν τα παει καλα σε live tours γιατι δεν εχει τους dealers της σταρς,σου λενε οτι εχει κερδη 180.000 ευρω απο τα live tours και τωρα μιλας για παγκοσμια ελιτ?ποσο πα***ας μπορει να εισαι?

η ζήλια εινε κακό πράγμα ... και εση ζηλευης φίλε ydra .... ενώ έπρεπε να xerese που υπάρχουν πεχτες σαν τον kalfa timoro και kapala να μας timoun με tis emfanisis τους στο εξωτερικό ..... 180κ ine 20 χρόνια μισθός έτσι που έγινε στην ελλάδα αν τα theoris λίγα πάσαρε μας λίγα και μας που τα θεωρούμε πολλά

Παιδιά 1 ερώτηση ,όταν κάποιος έχει ROI μιας χρονιάς +76 σε 621 τουρνουά πολλών τραπεζιών είναι κακκός , μέτριος , καλός ? Με ΙΤΜ 26 %. μόνο με αυτό τα δεδομένα από 1 μέχρι 10 το καλύτερο τί βaθμο θα βάζατε ? Που να τον κατατάξω ?

Δεν λέει και πολλά πράγματα αυτό κυρίως για 2 λόγους

1)Μικρός αριθμός δείγματος 621 ΜΤΤ

2)Μικρή διάρκεια παιχνιδιού(1 χρονιά)

ΟΚ βάζω τον πήχη ψηλά , πάντα έτσι έκανα . Στις ερωτήσεις κλειδιά όμως δεν απάντησε κανείς.

Θεωρήτε παράλογο να τα πάρει μια εταιρία ελέγχου , η να ξανακλέψει μια εταιρία που όλοι ξέρουμε ότι τόχει κάνει τουλάχιστον μια φορά????????????????????????????????????

η ζήλια εινε κακό πράγμα ... και εση ζηλευης φίλε ydra .... ενώ έπρεπε να xerese που υπάρχουν πεχτες σαν τον kalfa timoro και kapala να μας timoun με tis emfanisis τους στο εξωτερικό ..... 180κ ine 20 χρόνια μισθός έτσι που έγινε στην ελλάδα αν τα theoris λίγα πάσαρε μας λίγα και μας που τα θεωρούμε πολλά

κάνεις λάθος φίλε , αν σου πω ότι δεν γνωρίζω πως είναι να είσαι ζηλιάρης , θα με πιστέψεις ?

Σε παρακαλώ σταμάτα να postareis. Όχι μόνο γι' αυτό το θέμα, γενικά.

melissourge εισαι αδικος.δεν εχεις παρακαλεσει να σταματησουν να ποσταρουν αλλοι κ αλλοι που ελεγαν μπουρδες και δεν εβγαζαν και το γελιο που βγαζει ο ydra.

ydra μιλησε μας για το πως καταλαβες οτι δεν ειναι τοπ στα live ο καλφας.φανταζομαι σε καποιο τραπεζι θα εχετε βρεθει μαζι και εκει θα το καταλαβες.

Παιδιά προσωπικά θεωρώ τον Σταυρο μέσα στους 5 καλύτερους έλληνες παίκτες πόκερ όχι μόνο λόγω ικανονητας αλλά και λόγω χαρακτήρα που το κάνει ακόμα σημαντικότερο. Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει καπιος το δικαίωμα να κρίνει με epixeirhmata τον Σταυρό και τον "κάθε Σταυρο" από την στιγμή που εκτίθεται και είναι στην επιφάνεια . Mελλισουργε σαν μοδερατών που είσαι από όσο ξέρω θα έπρεπε να λύνεις προβλήματα κ όχι να δημειουργεις και ελπίζω να συνεχίσεις να το κανείς και στο μέλλον . φιλικά

@birbilisgr

Μα είναι ωραίο να μας κάνει να γελάμε χωρίς τη θέλησή του; Όταν λες ένα αστείο και γελάνε μαζί σου είσαι αστείος. Όταν λες κάτι σοβαρό και γελάνε μαζί σου είσαι γελίος. Νοιώθω πως πρέπει να προστατέψω κάποιον από το να γελιοποιηθεί.

@sarimiento2

Με ποιο τρόπο προκάλεσα προβλήματα;

Εγώ δεν είπα να μην κρίνουμε τον Κάλφα ή οποιονδήποτε άλλο παίχτη, αντιθέτως μάλιστα. Αλλά να το κάνουμε με επιχειρήματα όπως είπες και μόνος σου, και όχι λέγοντας "στο live δεν έχει τους dealers της pokerstars να του ανοίξουν το μαγικό φύλλο", υπονοώντας ότι τα βάζει παντού πίσω και απλά στο online τον συμπαθεί η πλατφόρμα. Αυτά είναι γελία επιχειρήματα και βλέπε παραπάνω γιατί αποτρέπω τον συγκεκριμένο από το να γράφει. Εγώ δεν έχω άλλο λόγο, εφ' όσον δεν βρίζει και δεν ειρωνεύεται, ως mod δε με πειράζει. Ως απλός χρήστης του forum όμως με πειράζει να βλέπω κάποιον να γίνεται ρεζίλι έτσι.

Όταν λες ένα αστείο και γελάνε μαζί σου είσαι αστείος. Όταν λες κάτι σοβαρό και γελάνε μαζί σου είσαι γελίος.

Τάδε έφη . mellisourgos :-)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...