Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Τρία τελικά τραπέζια και δύο πρώτες θέσεις από τον Σταύρο "IDOLLS" Κάλφα

moderator

Recommended Posts

Είναι πολύ ωραίο να ακούω να νoιαζοντε μερικοί για μένα , να ανησυχούν μάλιστα μήπως γeλοιοποιηθώ , δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι να ακούω κάτι τέτοια , όταν μερικούς τους τελειώνουν τα λόγια και τα επιχειρήματα και ερχοντε με το " σε παρακαλώ μην ποστάρεις άλλο " , για μένα είναι " μικροί για να αντιμετωπίσουν καταστάσεις και να βγούνε σαν άνδρες από αυτές " .

Και όταν είναι τα ίδια άτομα ( καμία δεκαριά )που δεν θέλουν να γράφω από τα 8.408 μέλη του pokerland τί πρέπει να κάνω , να τους ακούσω ?

Σχεδόν καθημερινά όλο και πιο πολλοί αμφισβητούν την σταρς , εγώ φταίω για αυτό ?

Ας ψάξουν το λόγο στο σπίτι τους .

Εγώ έψαξα και βρήκα αυτό που ήθελα.

Σταύρο ελπίζω να κατάλαβες σωστά αυτά που είπα για σένα.Θα χαρώ να πάρεις μερικές πρωτιές στα καλύτερα λιβε τουρνουά και να γίνεις το NR . 1 στον κόσμο ,όχι στην ελλάδα , αν ήμουν στη θέση σου αυτό θα επιδίωκα.

Και όσο για σένα - ξέρεις εσύ , ναι εσύ που είσαι μαγκάκη πριν ακόμα βγεις καλά καλά από το αυγό σου - θα μάθω σύντομα ποiός είσαι και θα πάρεις το μάθημα σου αν παίζεις live σε κάποιο καζίνο , και δεν θα ξέρεις καν ποιος θα σου την φέρει . Να προσέχεις τους άσχετους.

Μέχρι Σεπτέμβρη παίξε άνετα , πιο μετά θα γίνει και HU ΛΙΒΕ με στοίχημα θα σε παίξω , αλλά αρκετά αργότερα αφού πρώτα κάνω την πλάκα μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και όσο για σένα - ξέρεις εσύ , ναι εσύ που είσαι μαγκάκη πριν ακόμα βγεις καλά καλά από το αυγό σου - θα μάθω σύντομα ποiός είσαι και θα πάρεις το μάθημα σου αν παίζεις live σε κάποιο καζίνο

αν η απειλη σου αφορα εμενα,επιδη δεν παιζω λαιβ σε καποιο καζινο,πεστο να σου πω εγω ποιος ειμαι μην ψαχνεις και τζαμπα

Και όσο για σένα - ξέρεις εσύ , ναι εσύ που είσαι μαγκάκη πριν ακόμα βγεις καλά καλά από το αυγό σου - θα μάθω σύντομα ποiός είσαι και θα πάρεις το μάθημα σου αν παίζεις live σε κάποιο καζίνο

αν η απειλη σου αφορα εμενα,επιδη δεν παιζω λαιβ σε καποιο καζινο,πεστο να σου πω εγω ποιος ειμαι μην ψαχνεις και τζαμπα

Άστο εμένα εννοεί.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...