skunkje Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2012 3.5$ NL [12 players, 6-max]Βρισκόμαστε στο bubble, 4 εναπομείναντες παίχτες, με το low stack (1100$) και τα blinds στα 75$/150$. Το SB είναι ένα από τα δύο μεγάλα stack με γύρω στα 4500$ πίσω του κι εμείς βρισκόμαστε στο BB.Το BB δε με πιέζει για κάποιο λόγο (πιθανότατα όχι και ο καλύτερος παίκτης εκεί έξω) και κάνει limp-in κάθε φορά. Παίρνω άσχημα φύλλα στο BB, rags-μόνο rags και checkαρα κάθε φορά. Στο flop δεν είχα επαφή καμία φορά και chekαρα επίσης μετά από αυτόν. Στο turn πόνταρε το μισό pot και τα έπαιρνε. Αυτό συνέβη 5-6 φορές.Το ερώτημα είναι, κάνουμε shove σε αυτό το σημείο pre-flop (όταν βλέπουμε πως κάνει limp-in), ακόμα και με rags? All-in έμπαινα με οποιοδήποτε ζευγάρι, A-x, KTs και πάνω. Απλά έτυχε και δεν έπιασα ποτέ μέτριο+ φύλλο. Μήπως να άνοιγα το range μου?side-question: πώς θα παίζατε AA-ΚΚ εδώ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2012 Νομίζω οτι το range που δίνεις είναι καλό προσωπικά δεν θα πήγαινα πιο wide . Ισως να πόνταρα και φλοπ που δεν έχω επαφή και ίσως check στο φλοπ με top pair 3bet shove turn . Για ΑΑ - ΚΚ , 335 - 350 περίπου raise και ανάλογα το φλοπ all in , bet ή shove . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2012 Νομίζω με τόσο λίγα blinds πρέπει να ανοίξεις κι άλλο το range σου για shove. Γενικά είναι αρκετά +EV κίνηση το all in μετά από limp του SB ακόμα και με any two σε αυτή τη φάση που βρισκόσουν. Τώρα βέβαια λόγω του ότι είναι big stack δεν μπορείς να παίξεις έτσι, αλλά δε θα έκανα και check στο limp του ούτε με Κ9s, ούτε με JTs (και αρκετά άλλα suited connectors). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
skunkje Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 Τελικά μάλλον θα ανοίξω το range μου για shove σε παρόμοιες περιπτώσεις.9Τs+ μου φαίνεται αρκετά λογικό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ptwmatofagos Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 3.5 12 μαν 6αρι δεν ξέρω μου φενεται περίεργο σγκ τσπ, παλιότερα είχα ασχοληθεί μετά σγκ αλλά 45+μαν οπότε τα range ήταν πολύ πιο wide στο pushing και δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να εφαρμοστούν σε αυτό το sng (αν μπορείς πες λίγο το payout ). αλλά με ~7.5bbs (και χωρίς άντες? ) πάλι θα pushara 1000% , (άμα δεν είχα reads ότι κάνει συχνά λίμπ από sb θα έκανα πυση με any two κ από τη στιγμή που τον έχω δει να κάνει λιμπάρει 3-4 φορές θα πυσηαρα κ με ανυ one :Π (dld αντί για 2 χαρτιά να έχω 1) . χαλαρά σε αυτά τα stakes στάνταρ μπορείς να βγάλεις profit πυσηαροντας τα πάντα μετά από limp του σβ αν κανείς multitalning 12+, αλλιώς μπορείς να πας σε κάτι πιο tight για να ανεβάσεις το hourly σου. πχ . 22+,Αχ,Κχ,Q8ο +,Q5s + , J7o + ,J6s + , T8o +,any connector ,gapper (87ς, 56ο, 86s),any connector (56ο).αλλά νομίζω το limping range του είναι αρκετά αδύναμο ώστε να πυσάρεις any two . (δεν νομίζω ότι κάνει λίμπ-call αρκετά συχνά ώστε να σε βγάζει -ev , και νομίζω ότι το πιο +ευ play για το 32ο πχ είναι το σχοβε σε αυτό το σποτ).side : από την στιγμή που τον έχω δει να κάνει λιμό 3-4 φορές δεν υπάρχει περίπτωση να shovaro ΑΑ-ΚΚ, έχεις μεγάλο fold eq για να σχοβάρεις. νομίζω ότι 1.5bb θα το πληρώσει για να δει flop . υγ: με τη πιστεύεις ότι θα κένει λίμπ/call shove ώστε να κάνει το shove με any two -ev (η check /fold σε flops που δεν χτύπησες +ev) ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Σε μη σκεπτομενους παιχτες ανοιγω πολυ το shoving range μου σε τετοια spots...σε σκεπτομενους γινομαι αρκετά πιο σφικτός, καθως πολλες φορες ειναι παγιδα. Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα shovarw πχ K9, Α5 ή QJ, αλλα με χερια τυπου Κ3, J7 δεν θα το κανω απεναντι σε καλους αντιπάλους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Barry_Greenstein Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 6 αρι τραπέζι? είσαι all in σχεδόν με οτιδήποτε, σε απλό call από το sb από 68s και πάνω είναι η γνώμη μου κάποια στιγμή υπήρξε ένα ωραίο θέμα για το πως παίζουμε 45αρια sng , ρίξε και εκεί μια μάτια , ίσως σε βοηθήσει , ήταν πολύ ωραίο θέμα!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Barry_Greenstein Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 http://pokerlandgr.com/forums/ekpaideutika/18305ρίξε μια μάτια εκεί , ίσως σου αρέσει, με αυτά που γράφεις ο τύπος αλλά και με τις αντιρήσεις που έχουν άλλοι παίκτες, εγώ αρκετά από αυτά που γράφει τα διάβασα πολύ ευχάριστα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Είμαστε στο bubble άρα νομίζω οτι πρέπει να σκεφτούμαι και το ICM . Με το stack μας any two cards all in είναι +EV αλλά εδώ έχουμε με limp και το πιθανό range που θα μας κάνει call και αλλάζουν τα πράγματα. Δεν μου φαίνεται απίθανο να κάνει limp /call με Α2 , broadway ή 98s ο αντίπαλος (αν ήταν καλός θα μας πίεζε). Το range που θα πήγαινα εγω είναι περίπου. Αχ+ , 22+, Κ8s , broadway cards . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts