Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Δύσκολη απόφαση στο river σε PLO50 HU

dmelissourgos

Recommended Posts

Παίζουμε PLO50 HU στην Pokerstars σε short-fast τραπέζι και εδώ και αρκετή ώρα κερδίζουμε τον Λιθουανό αντίπαλό μας ο οποίος παίζει με 82/39/61 και 16.8 3bet για 500 χέρια. Γενικά είναι αρκετά επιθετικός ή τουλάχιστον ήταν στην αρχή. Έχει παίξει 15k χέρια συνολικά στην Pokerstars με το 1/3 από αυτά να είναι στη συγκεκριμένη παραλλαγή και κερδίζει από εκεί περίπου $700. Στα τελευταία χέρια φάγαμε ένα μεγάλο bad beat και χάσαμε κάποια ακόμα pot, οπότε είμαστε πλέον και οι δύο αρκετά deep. Εμείς παίζουμε με 77/63/91 και 25.0 3bet.

PokerStars Pot-Limit Omaha, $0.50 BB (2 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (SB) ($124.80)

BB ($64.83)

Preflop: Hero is SB with 8heart.gif, 8spade.gif, 4heart.gif, 5spade.gif

Hero bets $1.50, BB calls $1

Flop: ($3) 6heart.gif, 4diamond.gif, 7heart.gif(2 players)

BB checks, Hero bets $2.50, BB calls $2.50

Turn: ($8) 10spade.gif(2 players)

BB checks, Hero bets $5, BB raises to $19.50, Hero calls $14.50

River: ($47) Qclub.gif(2 players)

BB bets $41.33 (All-In), Hero ?? Total pot: $88.33

Κάνουμε το call;

Έχετε να προτείνετε κάποιο διαφορετικό line;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

snap αλλιώς fold turn αλλά δν νομίζω να foldara ποτέ το turn με blockers οπότε snap

επίσεις μετράει πολύ να ξέρεις πόσο % κάνει reraise το turn

Δε νομίζω να μπορώ να το πετάξω στο turn με 2nd nuts + blockers + flush draw (για να μη πω straight flush draw :P ), αλλά από τη στιγμή που δε βγαίνει το redraw και ξαναβαράει το river μήπως πρέπει να το παρατήσω; Check/raise στο turn έχει 18.

λες ότι στο τύρν έχεις 2nd nuts , blockers , redraw

αν υποθέσουμε ότι το river είναι K hearts κ o villain akolouthisei το ίδιο λίνε το φύλλο σου είναι χειρότερο απόσο είναι στο Q clubs . μην θεωρείς ότι έχεις redraw στο turn 2nd nuts + blockers έχεις και στο τύρν κ στο river ....

Ναι δεν μπορώ να κάνω call αν βγει το χρώμα και ξανακάνει all in. Αλλά αν όντως έχει nuts στο turn που reparei, έχω επιπλέον outs, δε μπορώ να μη τα μετρήσω. Αν βγει το χρώμα και κάνει check είμαι σίγουρος ότι το παίρνω. Προφανώς η Q που βγήκε είναι το απόλυτο blank και αν έχανα στο turn χάνω και στο river, αλλά μπορώ να το πετάξω; Σου φαίνεται μεγάλο το 18% check/raise turn που έχει;

ε dunno 500 hands είναι λίγα ειδικά για stats όπως % raise turn ....

αυτό που σου λέω είναι ότι αν foldareis στο river τότε καλύτερα να foldareis στο turn το 8 high flush draw που έχεις κάνει πολύ μικρή διάφορα ...

προσωπικά σε τέτοιο spot δεν foldarw ποτέ αλλά γενικότερα εγώ δν πάω πάσο εύκολα... :)

*ναι νομίζω ότι είναι μεγάλο το 18%

εκτός αυτού κλείνω προς το call γιατί πιστεύω πως ο described villain θα έπαιζε έτσι hands όπως 9910x , 995x .

* 128bbs δεν είναι αρκετά deep :)

Ούτε εγώ το foldara, απλά είχε nuts και αναρωτήθηκα μήπως έκανα λάθος. Έχεις δίκιο ότι δεν μπορούμε να έχουμε αξιόπιστα στατιστικά για το check/raise turn σε τόσο λίγα χέρια, αλλά κάτι είναι και αυτό. Βέβαια μπορεί να είναι ανεβασμένο επειδή παίζω εγώ επιθετικά και με αφήνει να βαρέσω 2 barrels και να μου κάνει check/raise με πολύ καλά φύλλα. Όσο για το deep... το τραπέζι είναι short-fast. Έχω συνηθίσει να παίζω με 50bb max effective, οπότε τα 128 μου φαίνονται πολλά.

προφανώς και χάνεις αν δεν είχες χάσει δεν θα είχες ανεβάσει το χέρι. αυτό που σου λέω εγώ είναι ότι η απόφαση παίρνετε στο turn καθώς αν αυτό που σε κάνει να callareis το turn είναι το 8-hi flush draw τότε το scenario είναι ίδιο με το να σκευτεσε να callareis με 6h8hXX σε board Kh10hXX αφού έχεις βαρέσει turn κ έχεις φάει pot sized reraise . κατi που δεν νομίζω να κανείς... anyway fold στο hand imo υπάρχει μόνο vs συγκεκριμένους παίκτες που δεν βάζουν ποτέ το stack τους χωρίς nuts κάτι που σπάνια βλέπεις hup ειδικά από winning reg

Νομίζω τα περισσότερα χέρια που έχω ανεβάσει εδώ είναι χέρια που νικάω. Τέλος πάντων, το σενάριο που έδωσες δεν είναι το ίδιο, εκεί φυσικά και δεν κάνω call. Απλά εδώ ο Villain κάνει represent τα nuts στο turn οπότε θα μπορούσα να μετρήσω κάποια outs για flush (όχι όλα φυσικά γιατί μπορεί να έχει ξέρω γω set + flush draw ή nuts + flush draw) και όχι να σκεφτώ ότι έχω τελείως bluff catcher. Απλά ήθελα να ξέρω αν ήταν σωστό το call μου. Thanks για τις απαντήσεις.