LOUKAS34 Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2012 λοιπών έχω ακκουντ στο πάρτυ πόκερ καιρο τώραείπα να δοκιμάσω την τύχη μου και εκείβάζω 10 ευρώ σήμεραόλα οκαυ με PAYSAFE παίζω πάω ςτα12:50 Ευρώλέω ας δοκιμάσω να δω CASHOUT πάω εκεί και βλέπω...στέλνω εμαιλ στο συππορτ...είναι χάλια το συππορτ τους και δεν μου λένε για πιο λόγο είναι βλοκκεδτώρα τη προτίνετε ? moneY Transfer γίνετε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2012 φτιάξαμε αλλά το support είναι αργοκιντιο karavi Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 νομίζω ότι πρέπει να περάσουν 48 ώρες από τη στιγμή που έκανες κατaθεση για να τα βγάλεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 α παίζει. αν και τους μίλησα στο chat είχα κάνει μαλακία.μου δώσαν και 50 πάρτυ πόκερ ποιντς tsampa Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Barry_Greenstein Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 το party poker είναι από τα πιο φέρεγγγυα poker sites , ΊΣΩΣ το καλύτερο!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 φίλε δεν θέλω να λέω πολλάαλλά το λέβελ είναι καλό για εμένα στα ΚΑΣ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Barry_Greenstein Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Λουκά σου εύχομαι OTI ΚΑΛΎΤΕΡΟ!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 ευχαριστώπροσπαθώ να παίξω σωστά επιτέλουςπαντός στα TOUR είναι αρκετά καλό το επίπεδο σαν την ΣΤΑΡΣ\ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 ευχαριστώπροσπαθώ να παίξω σωστά επιτέλουςπαντός στα TOUR είναι αρκετά καλό το επίπεδο σαν την ΣΤΑΡΣ\λουκά μη φοβάσαι το επίπεδο , αρκεί να είσαι σοβαρός και θα κερδίζεις ,και τα bad bead δεν πέφτουν βροχή όπως στη σταρς.και αν σου συμβεί κάνε ένα δειαλημα 10- 20 ημερών το πολύ και ξεφεύγεις για καιρό μέχρι να έρθη το επόμενο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 ναι ναι τα bad bead εκει δεν πεφτουν βροχη μην φοβάσαι τίποτα λουκά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 κοίταπλέον είμαι μαθημένος από την όμορφη JOKE STARS δεν masaw Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts