OFI-SNAKES Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 θελω να αγορασω το ΗΜ2 μαζι με ενα φιλο για να μοιρασουμε το κοστος,αλλα βλεπω οτι εκτος το serial μου ζηταει και ονομα.ξερει κανεις αν θα υπαρχει προβλημα να το αγορασω στο ονομα μου και να δωσω τη 2η αδεια στο φιλο μου? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Rizla84 Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 δν νομίζω λογικά θα σου ζητάει να βάλεις το σεριαλ κ να δηλώσεις γ πιο pc είναι το 1ο η τ 2ο απλά θα πρέπει να βάζει το εμαιλ σου λογικά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 πεδία και εγώ έχω να ρωτήσω κάτι επιδη θα αγοράσω το hm2 και προσπαθώ να το matho πρώτα... βρήκα διάφορα βιντεάκια στο go0gle για να το μάθω αλλά ine όλα στα αγγλικά... γνωρίζω αγγλικά αλλά θέλω αν ine να do αν exi και στα ελληνικά κάτι γιατί exi κάποιος όρους δύσκολους που δεν τους katalabeno στα αγγλικά ... και θέλω να το μάθω καλά πριν το χρησιμοποιό αλλιώς δεν exi νόημα να το έχω πιστεύω... μπόρι η ποκερλαντ να κάνη ένα βίντεο για το πως το χρησιμοποιούμε ;; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 παιδια ξερει καποιος να μου απαντησει σιγουρα?το αγορασα το HM2 και για το ρεγκιστερ μου ζητησε serial και το ονομα μου,θα μπορει να βαλει το ιδιο serial με αλλο ονομα ο φιλος μου? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geoponos Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 εσύ θα βάλεις pc1 και ο φίλος σου pc2 δεν έχεις πρόβλημα κανένα το όνομα δε θυμάμαι να παίζει κάποιο ρόλο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 Νομίζω το όνομα δεν παίζει ρόλο γιατί μπορεί να το έχεις αγοράσει για να χρησιμοποιήσεις και τις 2 άδεις για σένα. Μία για το desktop σου και μία για το laptop σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2012 tnx παιδες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts