Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

bad beats given:bad beats taken

skunkje

Recommended Posts

Τα bad beats είναι το αλατοπίπερο του poker, θαρρώ.

Ύστερα από συνεχόμενη κακοτυχία (και αναμενόμενη ως ένα βαθμό), είπα να αρχίσω να μετράω από το 0 πόσα bad beats δέχομαι και πόσα δίνω, από περιέργεια. Αντιλαμβάνομαι πως εάν είσαι 8 στις 10 με καλύτερο χέρι, τότε συνεπώς οι πιθανότητες να φας bad beat είναι περισσότερες από τις πιθανότητες να δώσεις.

Δε θα μας απασχολήσει το straight που έπιασε ο άλλος με runners, ούτε το ότι setάραμε εμείς flop και έπιασε καλύτερο set στο river.

Μιλάμε για στεγνό pre-flop shove σε καταστάσεις domination και pocket pair vs pocket overpair.

Η αναλογία μου, όπως καταμετρήθηκε, είναι given:taken-1:3

Δεν ξέρω εάν είναι ''λογικό'', σίγουρα περιμένω να δεχθώ περισσότερα από όσα θα δώσω, αλλά μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο - ίσως και να μην είναι.

Έχει τύχει να μετρήσετε / μετράτε τέτοιες καταστάσεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι νόημα έχει να το μετρήσεις αυτό; Ένας καλός παίχτης τις περισσότερες φορές τα βάζει μπροστά οπότε προφανώς και θα φάει περισσότερα bad beats από όσα θα δώσει. Δε λέει κάτι αυτό το στατιστικό. Αν θες να μετρήσεις κάτι μέτρα πόσες φορές κρατάνε τα χέρια σου και πόσες σπάνε. Γράφε όμως και κάθε φορά τι ποσοστό νίκης είχες. Επίσης μη ξεχνάς να το καταγράφεις όταν νικάς. Γιατί όλοι θυμόμαστε τα bad beat που τρώμε αλλά ποτέ τα χέρια μας που φυσιολογικά κράτησαν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites