dimitris39 Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Δεν μπορω να κανω εισοδο στο πόκερ σταρς συμβαινει κατι , η εχω εγω προβλημα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
konosz Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 same problem here Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Narayan Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 ΕΊΜΑΙ ΜΈΣΑ ... ΈΧΟΥΝ ΚΟΛΛΉΣΕΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ !!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Narayan Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 ΑΜΈΤΡΗΤΑ ΣΙΤΝΚ ΆΟΥΤΣ !!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ferryman8245 Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 πεζό σε διο , το ένα ινε κολημενο , το αλο υπάρχη ένας πεητης που ινε discconect και εφόσον βαζί άντε σημετεχη μετά από πόλη ώρα σε κάθε παρτίδα , μου κάνη εντυπωση πως δεν υπάρχη ακόμα ενημέρωση από σταρς . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Narayan Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 είμαστε σε διάλλειμα εδώ και κανένα δεκάλεπτο ..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stelan13 Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 το ίδιο πρόβλημα κι εδώ...όταν υπάρξουν νέα ενημερώστε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 ΤΑ IDIA Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nikos Kontis Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2012 To πρόβλημα έχει αποκατασταθεί τώρα. Η εταιρία μέσω twitter ενημέρωσε ότι όσοι έπαιζαν τουρνουά την ώρα του κρασαρίσματος μπορούν να στείλουν email στο support@pokerstars.com. Καλό είναι να βάλετε το ID του τουρνουά που παίζατε εάν υπάρχει λόγος αποζημίωσης. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts