Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Παύλος Ξανθόπουλος: "Μικρά networks, σταθερά κέρδη..."

moderator

Recommended Posts

Ο Παύλος Ξανθόπουλος, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μέλη της ελληνικής ποκερικής κοινότητας, είναι περισσότερο γνωστός για την προτίμηση του να παίζει online σε μικρότερα δίκτυα, καθώς όπως λέει και ο ίδιος τα προτιμάει λόγω των αδύναμων αντιπάλων. Χαρακτηριστική είναι η σταθερότητα του, καθώς σε IPN, Ongame και Pokerstars μετράει συνολικά κέρδη πάνω από $86.000.

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπράβο! πραγματικά πολύ καλός Ελληνας παίκτης. Και στην συνέντευξη να τον ρωτήσετε πως αισθάνεται σαν ο κορυφαίος Ελληνας ..chat abuser , βρίζοντας όταν χάνει τους αντιπάλους του με ..θεούς, μανάδες και ευχολόγια θανάτου !! ( οι καταγγελίες που του έχουν γίνει στη διάθεση του site σας )

Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα αλλα κρίμα που βγάζετε τέτοια άτομα στην σελίδα σας!!

Εχει γεμίσει ο κόσμος από τζάμπα μάγκες που μιλούν με τον χειρότερο τρόπο όταν χάνουν μονο και μονο με την ασφάλεια της απόστασης που τους δίνει η σύνδεση τους ...

Σας βαρεθήκαμε και θα ερθει το πληρωμα του χρονου..

στην διάθεση του moderator ..αν και όταν ζητηθούν. Υπάρχουν τόσοι Ελληνες παίκτες, αξιοόλογοι και σαν άνθρωποι για να προωθηθούν σαν πρότυπα . Εκτός βέβαια αν το ..καλό ROI ,δικαιολογεί κάποιον να βρίζει συνανθρωπους του, κρυμμένος πίσω από την ασφάλεια του υπολογιστή του

18/8/2011, ο ..τικετάκιας κος Ξανθόπουλος συμμετέχει σε τουρνουά 20 $ leaderboard του betfair με το alias paxantho13 ,με σκοπό εισιτήριο για το gsop της χαλκιδικής και ένα έπαθλο περίπου ...130 € . Φτάνοντας στους τελευτάιους 3 ( σημειώνω ότι ο τρίτος παίκτης είναι...ο αδελφός του !!!! takisxa31 και αφήνω σε εσάς τις πονηρές σκέψεις ), ο paxantho αποκλείεται και σαν γνήσιος gentleman ,εύχεται στον αντιπαλό του να ...'' πάρει τα λεφτά στον τάφο του'' . Για το εξοργιστικό αυτό σχόλιο ,έγινε επίσημη καταγγελία στην betfair . Απλώς συμπληρώνω ότι ο paxantho13 ...στο τέλος του leaderboard,κέρδισε και το εισιτήριο για τη Χαλκιδική, βελτιώνοντας το ήδη αξιόλογο...ROI του .!

ο καθενας μπορει να εχει μια ατυχη στιγμη,εχω βρεθει αρκετες φορες απεναντι του σε paradise kai ongame και ποτε δεν εχει πει κατι ασχημο.respect paxantho.solid player που ξερει που πρεπει να παιζει για να βγαζει το maximum δυνατο.

οι άτυχες στιγμές είναι που ξεχωρίζουν τους χαρακτήρες. Και από μένα respect στον παίκτη paxantho , όχι όμως και στον άνθρωπο Ξανθόπουλο. Δυστυχώς το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό, ήταν όμως αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε αυστηρή επίπληξη και chat banned από την πλατφόρμα ( τουλάχιστον αυτό μου ανέφεραν στην απάντησή τους ). Μάλλον ο νεαρός αυτός κύριος δεν έχει χάσει κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο και δεν κατανοεί τη βαρύτητα του να εύχεσαι το θάνατο κάποιου. Στην αναμενόμενη συνέντευξη του , περιμένω έστω και καθυστερημένα, μια δημόσια ειλικρινή συγνώμη. Εμένα μου αρκεί.

anoasis έχεις απόλυτο δίκιο για τις βρισιές τέτοιου τύπου.. και εγώ (και οι περισσότεροι από εσάς φαντάζομαι) έχω tiltarei αρκετές φορές και έχω βρίσει (έως donk όχι παραπάνω) αλλά τέτοια πράγματα δεν λέγονται

its just a game guys ..

υγ όντως καλός παίκτης ο κύριος

υγ2 γιατί είμαι 100% σίγουρος ότι κάποιος σε αυτό το ποστ γράφει με διπλό account :twisted: του την φύλαγες καιρό ε; :D

giorgoskey ,επειδή φαντάζομαι ότι εννοείς το anoasis και το stathos , σου διευκρινίζω ότι το όνομά μου είναι Ανδρέας .Ν, το alias μου στην ongame είναι trixas και τα πλήρη στοιχεία μου είναι στη διάθεση του site .Οπως θα παρατήρησες στο screensaver που έκανα attach ,ήμουν observer του τραπεζιού ,καθότι άμεσα ενδιαφερόμενος για το leaderboard και την τελική κατάταξη και ήμουν αυτός που έκανα την καταγγελία. Ο παίκτης stathos ,ήταν ο αποδέκτης του abuse και από ότι είδα γράφει στο forum με το ίδιο ψευδωνυμο. Μπορεί αν θέλει να δώσει και αυτός τα στοιχεία του , ώστε να είσαι ..100% σίγουρος, ότι είμαστε διαφορετικά πρόσωπα.Οπως πολύ σωστά είπες ..its just α game και οι κακοί τρόποι με εξοργίζουν τόσο στο online , όπως και στο live .Αυτό και μόνο καταλογίζω στον paxantho και δεν χρειάζεται να του φυλάξω τίποτα.

Γενικα δεν ειναι και πολυ εξυπνο να εισαι γνωστος παιχτης με το πληρες ονομα σου και τη φωτογραφια σου σε ολο το Internet και να βριζεις ετσι.. Ενταξει ενα Donk και ενα μ****α να το καταλαβω πανω στα νευρα αλλα να ευχεσαι θανατους και να βριζεις μανες απλα WTF,,

giorgoskey ,επειδή φαντάζομαι ότι εννοείς το anoasis και το stathos , σου διευκρινίζω ότι το όνομά μου είναι Ανδρέας .Ν, το alias μου στην ongame είναι trixas και τα πλήρη στοιχεία μου είναι στη διάθεση του site .Οπως θα παρατήρησες στο screensaver που έκανα attach ,ήμουν observer του τραπεζιού ,καθότι άμεσα ενδιαφερόμενος για το leaderboard και την τελική κατάταξη και ήμουν αυτός που έκανα την καταγγελία. Ο παίκτης stathos ,ήταν ο αποδέκτης του abuse και από ότι είδα γράφει στο forum με το ίδιο ψευδωνυμο. Μπορεί αν θέλει να δώσει και αυτός τα στοιχεία του , ώστε να είσαι ..100% σίγουρος, ότι είμαστε διαφορετικά πρόσωπα.Οπως πολύ σωστά είπες ..its just α game και οι κακοί τρόποι με εξοργίζουν τόσο στο online , όπως και στο live .Αυτό και μόνο καταλογίζω στον paxantho και δεν χρειάζεται να του φυλάξω τίποτα.
οκ φίλε κανένα πρόβλημα, δεν μου πέφτει λόγος ούτε με ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια .. απλά μια (σατανική) διαπίστωση έκανα

ρε παιδιά αφήστε το παλικάρι στην υσηχια του.όλη εσης που τον κατακρίνετε τη είστε αγγελούδια ?

ο πρώτοs είναι η ο τελευταίος που βρίζει στα chat ? όντος γνωστός η άγνωστος .

δεν λέω σίγουρα δεν είναι σωστό αλλά θα κάτσουμε να κάνουμε ολόκληρη ανάλυση επί του θέματος? :shock:

και αυτό το πόσταρα γιατί κάθε φορά,που postarete ένα άρθρο για καπιον γνωστό παίχτη οι περισοτεροι προσπαθούν να αναδιξουν της άσχημες πλυρες του χαρακτήρα ενός παίχτη, που είναι και το μόνο εύκολ ογια να γίνετε κουβέντα .sorry ρε παιδιά αλλά κανείς δεν είναι τέλειος .

να προσθεσω σε αυτα που λεει ο αστακος οτι ακομα και οι μεγαλυτεροι παικτες παγκοσμιως χανουν την ψυχραιμια τους και βριζουν,προφανως δεν τα εννοουν αυτα που λενε/γραφουν αφου ειναι tiltαρισμενοι και απλα ξεσπουν με αυτο τον τροπο.αλλοι σπανε πληκτρολογια και ποντικια για παραδειγμα. αυτους που δεν κανουν τπτ απο αυτα απλα τους ζηλευω :)

και κατι ακομα,δεν ειναι απλα ενα παιχνιδι απο τη στιγμη που διακυβευονται χρηματα και μην ξεχναμε οτι καποιοι ζουν απο τα ποκερικα τους εσοδα η εστω συμπληρωνουν το εισοδημα τους οποτε το αντιμετωπιζουν πολυ πιο σοβαρα και δεν παιζουν για να διασκεδασουν η τουλαχιστον οχι μονο για αυτο.

Εγώ παίρνοντας θέση επί του θέματος θα κατακρίνω τέτοια φαινόμενα. Δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος κάποιος να βρίσει και να καταραστεί έτσι ούτε αν φάει bad beat για το μεγαλύτερο pot της ζωής του, πόσο μάλλον για ένα ticket των 130 ευρώ. Σπάσε το ποντίκι σου, το πληκρολόγιό σου ή ακόμα και τον υπολογιστή σου, αλλά ποτέ μη φερθείς έτσι σε κάποιον. Είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος παίχτης live δε θα εκφραζόταν ποτέ έτσι μπροστά στον αντίπαλό του. Γιατί;

Θυμάμαι μία παράγραφο από το βιβλίο του Brunson που έλεγε ότι εκείνο τον καιρό που άρχισε το poker και έπαιζαν σε παράνομες λέσχες πολλές φορές ακόμα και με εγκληματικές προσωπικότητες στο τραπέζι, όλοι ήταν κύριοι. Μπορεί έξω να έπεφταν σφαίρες και οι μαφίες να έλυναν τις διαφορές τους, αλλά στο τραπέζι υπήρχε χαρακτηριστική ευγένεια ακόμα και από ανθρώπους του υποκόσμου.

Θέλω να πιστεύω ότι το poker είναι ακόμα ένα "game of gentlemen" και η γνώμη μου είναι ότι σε καμία περίπτωση όσο και αν κάποιος tiltarei δεν θα πρέπει να εκτοξεύσει τέτοιου είδους βλασφημίες προς τον αντίπαλό του. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι το ίδιο με το να του ρίξει ένα απλό μπινελίκι πάνω στο θυμό του, το οποίο επίσης δεν του προσφέρει απολύτως τίποτα. Ας συγκρατηθεί ακριβώς όπως θα έκανε και στο live παιχνίδι.

Ελπίζω το συγκεκριμένο συμβάν να ήταν μεμονωμένο περιστατικό.

Υ.Γ. Το άρθρο προφανώς αναφέρεται στα skills και στα κέρδη του συγκεκριμένου παίχτη τα οποία είναι μεγάλα και μπράβο στη μεθοδικότητά του.

Απλά δεν νοείται να βρίζεις ως επαγγ. παίκτης . Σημαίνει για μένα οτί tiltareis εύκολα και δεν έχεις ιδιοσυγκρασία. Εαν κατανοείς το variance καταλαβαίνεις ότι είναι παιδιάστικο να βρίζεις. Το έχω κάνει κάποιες φορές αλλά για πλάκα κοροϊδεύοντας πιο πολύ Ρώσους noob λέγοντάς τους : Fu Rusian hoe.

το σχόλιο του dmellisourgos με καλύπτει απόλυτα. Η συμπεριφορά μας στο live παιχνίδι , πρέπει να ταυτίζεται με αυτή του online .Σεβασμός στο παιχνίδι του paxantho , τον οποίο έχω αντιμετωπίσει σε cash games omaha και σας διαβεβαιώ ότι είναι εξίσου πολύ καλός.Συγνώμη σε όσους κούρασα με την επιμονή μου στο θέμα του abuse

Ανεξάρτητα αν κάποιος βρίζει στο chat, σπάει πληκτρολόγια ή κάνει οτιδήποτε άλλο παίζοντας online, θεωρώ απαράδεκτο να τον στήνουν στη γωνία ανωνύμως (ή "στο περίπου" επωνύμως) κάποιοι άλλοι και να τον κρίνουν!

Στο online poker, έχουμε όλοι μας την επιλογή να μην βλέπουμε το chat συγκεκριμένων παικτών. Αν κάποιος παίκτης μας ενοχλεί, τον κάνουμε εμείς άμεσα ban και ησυχάζουμε. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες για να μην παραδεχόμαστε ότι κάποιοι απλά παίζουν καλύτερο πόκερ από εμάς και να εστιαζόμαστε στο δήθεν κακό τους χαρακτήρα. Αν δεν έχουν κακό χαρακτήρα, τότε είναι σίγουρα χοντροί, άσχημοι, κάγκουρες ή κάτι άλλο! Μόνο εμείς είμαστε τέλειοι.

Αντί λοιπόν να διαβάσουμε το άρθρο και να σκεφτούμε την ουσία του (πώς δηλαδή ο Παύλος κερδίζει μακροπρόθεσμα και πόσα είναι αυτά και με πόσο ρίσκο και με τι bankroll), μόλις τελειώνει το άρθρο αρχίζει η χολή. Με το που διάβασα το πρώτο σχόλιο, ξέχασα τι είναι σημαντικό και ουσιώδες. Η δική μου άποψη είναι πως αν κάποιος δεν έχει να πει κάτι ουσιώδες, τότε καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει.

PS: Το παιδί το γνωρίζω πολύ καλά και είναι υπόδειγμα παίκτη και από άποψη ικανοτήτων και από άποψη τρόπων. Ακόμη κι αν βρέθηκε κάποτε εκτός εαυτού σε κάποιο τουρνουά, πείτε μου ποιος είναι εκείνος που δεν έχει χάσει ποτέ στη ζωή του την ψυχραιμία και τον έλεγχο του.

Φίλε pazwpoker κανείς εδώ μέσα δεν είπε κάτι άσχημο για το παιχνίδι του, αντιθέτως μάλιστα, ακόμη και αυτοί που κατακρίνουν τους τρόπους του, του δίνουν συγχαρητήρια για το παιχνίδι. Οπότε το "όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες για να μην παραδεχόμαστε ότι κάποιοι απλά παίζουν καλύτερο πόκερ από εμάς και να εστιαζόμαστε στο δήθεν κακό τους χαρακτήρα δεν έχει καμία βάση.

Τώρα όσο για αυτό που λέτε μερικοί ότι μπορεί κάποιος να χάσει την ψυχραιμία του κτλ, δεν το καταλαβαίνω. Εγώ ξέρω ότι αν χάσεις την ψυχραιμία σου (προφανώς την έχω χάσει και εγώ) τον λες donk, idiot ή μα**κα ακόμα, το έχω δει και από πρώτης κλάσης επαγγελματίες (όχι πως αυτό είναι κάτι καλό, μακάρι να είχαμε όλοι τους τρόπους του Doyle Brunson στο τραπέζι). Αλλά το μπινελίκι είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που είδα εγώ στο screenshot. Στο κάτω κάτω αν tiltareis τόσο πολύ με κάτι, δε μπορείς να συγκρατηθείς και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσεις, βρίσε φωναχτά μπροστά στον υπολογιστή σου. Τι θα κερδίσεις αν το γράψεις στο chat δηλαδή; Μόνο σε κακό μπορεί να σου βγει όπως αποδεικνύεται...

αγαπητέ pazwpoker

1) ''το περίπου'' επωνύμως είναι λάθος σου...μόνο διεύθυνση οικίας δεν έδωσα !

2 ) ο Παύλος αντικειμενικά παίζει πολυ καλύτερο πόκερ και είναι πιο κερδοφόρος από εμένα

3) από ομορφιά, υποκειμενικά θα μας έβαζα ..τον ίδιο βαθμό

4) επειδή.. ξέχασες, σου θυμίζω ότι ''σημαντικό και ουσιώδες'' είναι πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή , την οποία ο Παύλος δεν σεβάστηκε με την απειλή του, έστω και σε κατάσταση tilt

5) αν τον γνωρίζεις καλά , θα σε παρακαλούσα να τον ενημερώσεις για τα σχόλια μου και ότι περιμένω τη συγνώμη του απέναντι ,όχι σε εμένα ( εμένα δεν με έβρισε ποτέ ) αλλά στον παίκτη stathos

σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

σαν ongame reg που παιζω same stakes με τον Παύλο τα τέλευταια χρόνια δεν τον έxω δει ποτέ όχι να βρίζει αλλά ούτε καν να ειρωνεύεται εμενα ή άλλο παίκτη .Σιγουρα αυτο που αναφερεται παραπανω ειναι μεμονομενο περιστατικο μεν,κακο δε.