kasspav Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2012 Και γω γνωριζω πολύ καλα τον Παυλο προσωπικά, τον εχω συναντησει παρα πολλες φορες σε τραπεζια ongame και paradise και ποτε δεν τον εχω δει να βριζει. Η άποψη μου και για τα δυο αδελφια είναι η καλύτερη!Το screen shot που εδειξες σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά τον χαρακτήρα του. Ισως να ήταν μια στιγμή εκτόνωσης, ίσως να τον προκάλεσες (???) με κατηγορίες όπως αυτή που μόλις είπες για τα δυο αδελφια που παίζαν στο τραπέζι, και να έλαβες απάντηση. Δεν ξερω, απλά υποθέσεις κανω. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι από τον ποκερικό κύκλο, λίγα είναι τα καλα παίδια, και ο συγκεκριμένος για μένα ανήκει σε αυτούς. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2012 kasspav μίλησε μου για καλά παιδιά.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2012 kasspav μίλησε μου για καλά παιδιά.... Το φιλαρακι σου ο bits ειναι ακόμη ένας εσένα δεν σε γνωρισα ακόμη προσωπικά για να εκφερω άποψη! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
anoasis Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2012 Τελικά φίλε kasspav , είχες άδικο. ! Τα καλά παιδιά στον ποκερικό κύκλο είναι ...πολλά !!Εδώ και κάμποσες μέρες όλη η ποκερική κοινότητα έχει κινητοποιηθεί είτε online ,είτε live ,για να βοηθήσει τον καρκινοπαθή συμπαίκτη μας να κερδίσει την μάχη της ζωής του. Σκέψου λοιπόν πόσο κρίμα είναι να επιμένεις ότι κάποιος καλός σου φίλος ,είτε επειδή....προκλήθηκε, είτε ..για εκτόνωση, δικαιούται να καταριέται σε θάνατο τον αντιπάλο του ,σε ένα τουρνουά των 20 $........ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 πολλές φορές κάποια άτομα είναι ιδιαίτερα προκλητικά και σε φέρνουν στα όρια σου..δε ξέρουμε τι προηγηθηκε στη πατριδα ,δε ξερουμε τι προηγηθηκε στη συνομιλια ,μονταρατε μια εκφραση και βγηκαν αποτελεσματα...αν ο αλλος σε εχει προκαλεσει(πολλοι ελληνες το κανουν και σε τεραστιο βαθμο)και αντιδρασεις ετσι, εισαι εν μερει δικαιολογημενος ,,αν ομως δεν εχει υπαρξει κοντρα προηγουμενως και εκφραστεις ετσι εισαι αδικαιολογητος... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
anoasis Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 δεν καταλαβάινω τι εννοείς με την λέξη..'' μοντάρατε '' , tsitsis . Αν ο paxantho είχε προκληθεί νωρίτερα από τον stathos , εγώ δεν το γνωρίζω. Το betfair , όμως στο οποίο έστειλα με καταγγελία το screenshot , ακριβώς όπως το ανέβασα στο φόρουμ, έκανε την έρευνα του tournament history και τελικά μου απάντησαν ότι τιμώρησαν τον paxantho , χαρακτηρίζοντας στην επιστολή τους, το σχολιό του "άκρως υβριστικό και απαράδεκτο πέρα από κάθε λογική"ο λόγος που ξεκίνησα αυτή την κουβέντα για ένα άτομο που εκτιμώ απεριόριστα σαν πάικτη είναι ότι ...ακριβώς αυτοί οι κορυφαίοι Ελληνες grinders που διαφημίζονται στο site για τα μακροχρόνια κέρδη τους ,την υπομονή τους και το συνετό τους παιχνίδι , πρέπει να'ναι παράδειγμα για τους νέους παίκτες και είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ να συμπεριφέρονται σαν υστερικές Κατίνες , λόγω ενός bad beat Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 φίλε δε συμφωνω με αυτο που ειπε αλλα επειδη εχω παιξει ελληνικα τουρνουα στο παρανταισ υπαρχουν παρα πολλα κομπλεξικα κολοπαιδακια που σε φερνουν στα ορια σου,,,κερδιζουν στη καλυτερη ενα κοινφλιπ στη χειροτερη με 5 τοις 100 και αρχιζουν να χλευαζουν με το χειροτερο τροπο...γι αυτο σου λεω...αν δεν ξερουμε τι εχει προηγηθει μην ριχνουμε βολες.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geto Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Σαν άμεσα εμπλεκόμενος και συναγωνιζόμενος στο εν λόγω τουρνουά της ΒΕTFAIR, αποφάσισα να μπω στο forum για να γράψω και εγώ την αποψή μου, πάνω στην ιστορία μας. O Παύλος Ξανθόπουλος , ο οποίος παίζει στην ongame από το poker.gr , με το alias paxantho, έκανε εγγραφή στην BF με το νέο alias paxantho13, ώστε να συμμετάσχει στα τουρνουά του ελληνικού leaderboard για το gsop του porto carras, μαζί με τον αδελφό του takisxa31. Oταν αυτό έγινε αντιληπτό στα 2-3 πρώτα τουρνουά , ρώτησα στο chat , τα δύο αδέλφια κατά πόσο θεωρούσαν αυτό το γεγονός fair για τους υπόλοιπους Ελληνες παίκτες , σε ένα field που συνήθως δεν ξεπερνούσε τα 12-15 άτομα. Το ίδιο κόσμια διαμαρτυρήθηκαν και άλλοι παίκτες. Τα δύο αδέλφια δεν έδωσαν στο chat ,ποτέ και καμία απάντηση. Σε επικοινωνία με το helpdesk του BF, μου έιπαν ότι θα έπρεπε να καταγγείλω κάποια παρτίδα με chip dumbing , ή collusion γιατί δεν υπάρχει κανονισμός να απαγορεύει σε συγγενείς να πάιξουν στο ίδιο τουρνουά. Δέχτηκα ως λογικό τον ισχυρισμό τους και απλώς σταμάτησα να συμμετέχω στα τουρνουά μετά από κάποιες αγωνιστικές.Για την ιστορία θα σας πω , ότι paxantho13 και takisxa, κατέλαβαν την 1η και 2η θέση. Εγινα λοιπόν ε΄ξω φρενών όταν είδα το ελεεινό σχόλιο του paxantho13 στο σκρινσοτ του anoasis, γιατί κατάλαβα ότι οι δύο κύριοι δεν ειχαν απενεργοποιημένο chat όπως αρχικα νομιζα , αλλά διασκέδαζαν διαβάζοντας τα παραπονά μας , καθισμένοι πολύ πιθανόν δίπλα, δίπλα και καταστρώνοντας την στρατηγική της επιτυχίας τους, Ναι κύριοι Ξανθόπουλοι είστε πολύ καλοί παίκτες, μπορεί να μην χρειαζόσασταν συνομοσία για να κερδίσετε αλλά υπάρχουν και κάποιοι κώδικες εντιμότητας που πρέπει να τηρείτε. Οσο για σένα Παύλο , είσαι τυχερός που την κατάρα την έριξες στον stathos και όχι σε εμένα, γιατί θα σε είχα βρει και θα το είχες μετανιώσει πικρά. Ντροπή σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Το προβλημα σας (αν ειστε 2) τελικα ειναι η βρισια, ή οτι κερδισαν την λιγκα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
anoasis Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 καταρχάς φίλε kasspav διαφωνώ με τα λεγόμενα του gato . Αν και είχα και εγώ τις υποψίες μου, συμμετέχοντας και παρακολουθώντας σε όλα τα τουρνουα τις κινήσεις των Ξανθόπουλων, δεν βρήκα ούτε ένα ύποπτο χέρι. Αυτός είναι και ο λόγος που ήμουνα observer στο final 3 των paxantho , takisxa και stathos . Βέβαια δεν είμαστε ούτε εγώ, ούτε εσύ τόσο αφελείς για να πιστεψουμε ότι οι δύο αδελφοί δεν έκαναν hand sharing . Ούτε οι πρώτοι είναι ,ούτε οι τελευταίοι. Εμένα το πρόβλημα μου είναι το συγκεκριμένο chat abuse ( ιδιαίτερα όταν προέρχεται από ένα γνωστό επαγγελματία παίκτη ) και απορώ με την επιμονή σου να υποβαθμίζεις το θέμα και να γίνεσαι συνήγορος αντ΄'αυτού , πετώντας απλώς υπονοούμενα. Σου έκανα μια ερώτηση , 2 ημέρες πριν, με αφορμή τον καρκινοπαθή συμπαίκτη μας ,για το πως αξιολογείς την ανθρώπινη ζωή και την υγεία του καθενός από εμάς και δυστυχώς δεν μου απάντησες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Μπορεί να κατακρίνω σε πολλά την Σταρς , αλλά σε αυτό το θέμα θα έλεγχαν το παίξιμο τους με ανοιχτά χαρτιά και δεν θα δίσταζαν να τους αποκλείσουν , αν έβρισκαν κάτι.Γιατί άραγε να παίζουν πάντα στην ίδια εταιρία ?Και μήπως δεν μπορούν να επικοινωνήσουν κατά την δειάρκεια ενός τουρνουά?πχ . μπαίνουν αλλ- ιν όταν μένουν οι δύοτους και ο ένας φτάνει ξαφνικά στους πρώτους .Σε παRομοιες περιπτώσεις η σταρς τιμωρεί μα αποκλεισμό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Δεν απαντησα πριν 2 μερες σαυτο που ρωτησες διοτι απλά δεν εχει καμια σχεση με αυτο το θεμα, ουτε θελω να κανω συγκρίσεις με κατι τόσο σοβαρο, και να το μπλέξω (κατεμε) με αηδίες.Αυτούς που εσυ χαρακτηρίζεις γνωστούς επαγγελματίες παίχτες δεν γραφουν σε κανενα φορουμ, και ουτε εχουν επιδιώξει την προβολή τους στα μέσα. Πιο low προφιλ δεν εχω δει κανεναν αλλο να κραταει με τοσες επιτυχίες. Αφου ποτέ δεν έγραφαν ΓΙΑΤΙ να γραψουν τώρα???Οσο αφορα collusion κτλ, τουλαχιστον ξερεις ποιοι ειναι και αν γινεται κατι τετοιο μπορεις να προστατευτεις, ενω εναντιον αλλων, ουτε που το ξερεις...γραφονται με τα ιδια nick και δεν κρυβονται, και μπορεις να κανεις οτι περναει από το χερι σου να το μυριστεις.Ειδικά από κατι ελληνικά τουρ (τα ξενα τα βγαζω) οι βρισιες που ο καθενας μας δεχεται ειναι απειρες, αλλα δεν καθομαστε να λεμε για τον καθενα, ετσι δεν ειναι? Γιατι λοιπον να αφιερόνουμε τοσο χρονο τώρα, λες και υπάρχει προσωπική εχθρα.Αν δεν πίστευα στο ήθος του συγκεκριμένου γενικότερα δεν θα τον "υπεράσπιζα", και μία βρισιά που ειπώθηκε υπό αδιευκρίνηστες συνθήκες προφανως και δεν θα με κανει να αλλάξω άποψη. Οτι ειχα να πω για τον συγκεκριμένο το είπα, όποτε από μενα τελιώνει η συζητηση εδω. gl at the tables Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
anoasis Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 kasspav , αν και διαφωνώ μαζί σου, σέβομαι την τοποθέτηση σου που αυτή τη φορά ήταν ξεκάθαρη. gl at the tables φίλε ydra , τα τουρνουά δεν ήταν στην Σταρς αλλα στην Betfair που ανήκει στο δίκτυο της Ongame . Εδώ τα μέτρα προστασίας είναι δυστυχώς ...ελαφρώς χαλαρότερα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stathos Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Μου προκαλεί πολύ γέλιο ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα και τις καταστάσεις γιατί καθόμαστε και συζητάμε για το αν είναι απαράδεκτη η όχι η συμπεριφορά του Ξανθοπουλου όταν ο ίδιος δεν έχει ασχοληθεί ούτε καν με το θέμα.. μου θυμίζει λίγο το πολιτικο σκηνικό της χώρας που υπάρχουν αυτοί που βρίζουν τα 2 μεγάλα κόμματα και επιχειρηματολογούν ότι κατά κύριο λόγο φταίνε για όλα αυτά που συμβαίνουν και υπάρχει και ένα ποσοστό πάνω από 30% (τουλάχιστον) που θα τα ξαναψηφίσει..Δεν περιμένω καμια συγγνώμη από τον Ξανθόπουλο για τις κατάρες που μου έριξε γιατί ήδη τις έχω ξεχάσει όταν τον είδα πως είναι στις φωτό.. το online poker είναι ενα παιχνίδι που μπορεί να προσφέρει την συγκεκριμένη ικανοποίηση και ετσι ο οποιοσδήποτε ανάλογα με την ψυχολογική του κατάσταση μπορεί να την εκμεταλλευτεί η όχι..Τέλος θα ήθελα να τεστάρω και τον εαυτό μου όταν κάποια στιγμή τον συναντήσω σε live τραπέζι να δω τι συναισθήματα θα μου δημιουργήσει .. θα είναι η περιφρόνηση η λοιδορία η ροχάλα η φάπα? Ενημερώνω πως ότι και αν γραφτεί κάτω από αυτό το σχόλιο αν δεν είναι σχόλιο από τον ίδιο δεν πρόκειται να ξανααπαντήσω Ευχαριστώ και καλά κέρδη στο αγαπημένο μας παιχνίδι !! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geto Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 τελικά η κοροιδία πάει σύννεφο. Πήξαμε στο ήθος και την εντιμότητα. Κάντε και εσείς ένα γκουγκλαρισμα ρε παιδιά στις λέξεις <paxantho - paradise -collusion > και βγάλτε τα συμπερασματα σας.!!!!!! ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ είχαν γίνει και στο paradise το 2010 ( πολύ ζήλια ρε παιδί μου ). Εγινε έρευνα τα ξαδέλφια ( ?? ) αθωόθηκαν για το κολούσιον αλλά τους απαγορεύτηκε να ξαναπαίξουν στο ίδιο sng ή τραπέζι μετρητών !!!!! ( ΕΛΛΕΕΕΟΟΟΣ) Το πολύ γέλιο έιναι στην επίσημη ανακοίνωση απάντηση του paradise ! Ακούστε λοιπόν !!!!! ## Τα 2 παιδιά (paxantho και takisxa) είναι γνωστοί παίκτες πόκερ και απλά τυχαίνει να είναι πρώτα ξαδέρφια. Προφανώς λοιπόν κατά καιρούς έχουν χρησιμοποιήσει τον ίδιο υπολογιστή για να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους. ( !!! ??? !!! προφανώς δεν περίσσευαν λεφτά για δεύτερο υπολογιστή ) Παρ' όλα αυτά, δεν έχουν συνδεθεί ποτέ ταυτόχρονα από τον ίδιο χώρο στο ίδιο τουρνουά ή τραπέζι μετρητών. ( εεε..δεν είναι και τόσο ηλίθιοι ) Επομένως δεν τίθεται θέμα collusion. Στα Ελληνικά τουρνουά που συμμετέχουν, πάντα ο ένας βρίσκεται στο σπίτι του και ο άλλος σε ίντερνετ καφέ ( !!!! ??? !!! μάλλον είναι άστεγος και δεν έχει δικό του σπίτι ), ειδικά για να μην έχουν κάποιο πρόβλημα με τους αυστηρούς κανόνες του πόκερ. ( ειδικα για να μην γίνουν τσακωτοί ) Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν "κοντραριστεί" μεταξύ τους ή/και έχει αποκλείσει ο ένας τον άλλον στα Ελληνικά τουρνουά ( δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος να πάρουν και οι δύο την πρώτη θέση ).## ΕΥΓΕ!!! στα ξαδέλφια ( ?? ) για τις επιτυχίες τους τα κέρδη τους και τις διασυνδέσεις τους. Μακάρι να βρούνε και οι δyο μια στέγη να αγοράσουν και δεύτερο PC και να μην ξενυχτάνε στα ιντερνετ καφέ !!!. Μην περνάτε όμως όλο τον κόσμο για ηλίθιους .Αν τα χατε κάνει αυτά ρε στην POKERSTARS θα σας είχαν κλέισει στο Γκουαντάναμο. POKERLAND EΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟ SITE KAI ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Είναι ολοφάνερο το τι έχει γίνει , αλλά το ποκερλαντ δεν νομίζω να μπορεί να πάρει θέση .Αυτοί μεταφέρουν τα γεγονότα στην οθόνη.Μόνο ο μελισσουργός μπορεί να το κάνει αυτό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ifoldnuts Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Μόνο ο μελισσουργός μπορεί να το κάνει αυτό.LOL !!! καλά εσύ δεν υπάρχεις !! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
anoasis Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2012 και για μένα η συζητησή μας τελειώνει εδώ. Υστερα από το σχόλιο του stathos , την ανακάλυψη του geto , την... καταπληκτική απάντηση του paradise και το απολαυστικό σχόλιο του ydra , δεν μου μένει να προσθέσω τίποτα. Είναι κρίμα πάντως που κάποιος αρνείται τόσο πεισματικά, να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να προστατεύσει την αξιοπρέπεια του. Ελπίζω ότι ,στην επερχόμενη συνέντευξη του Π. Ξανθόπουλου στο pokeland , ο δημοσιογράφος να τον ρωτήσει πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα από το ROΙ και το +ΕV . Για μένα τουλάχιστον ,η εντιμότητα και το ήθος της ποκερικής μας κοινότητας είναι πιο σημαντικές από οποιοδήποτε μάθημα στρατηγικής. Είμαι 43 ετών και πιστεύω ότι πάνω από όλα ,το poker είναι παιχνίδι για gentlemen . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2012 pera apo tin "alitheia" den me afora pisteuw oti to poker...den einai paixnidi gia gentelman signomi.otan έχει σχέση με χρήματα....παύη είναι παιχνίδι και είναι καταρχάς ΤΖΌΓΟΣσιγά μην γίνει και ολυμπιακό άθλημα το πόκεραυτά από εμένα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2012 Λουκά κάνεις λάθος. Το poker άρχισε ως παιχνίδι για gentlemen και θα πρέπει να παραμείνει έτσι. Επίσης το ότι εμπλέκονται λεφτά δεν το κάνει παιχνίδι τζόγου, η ικανότητα υπερισχύει. Ακόμα και σε ένα τουρνουά σκακιού οι πρώτοι παίρνουν χρηματικό έπαθλο, αυτό δεν το κάνει τζόγο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Fontas4 Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2012 Σχετικά με το σχόλιο του LOUKAS34.Και ο επαγγελματικός αθλητισμός (για όλα τα αθλήματα), έχει να κάνει με χρήματα, αλλά δεν είναι τζόγος. Κατά τη γνώμη μου το πόκερ είναι παιχνίδι δεξιοτήτων. Σίγουρα υπάρχει ο παράγοντας τύχη, ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό απ'ότι σε άλλα παιχνίδια δεξιοτήτων (όπως π.χ. το σκάκι), αλλά αυτό δεν κάνει όλους όσους ασχολούνται με αυτό τζογαδόρους. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι υπάρχουν και πολλοί τζογαδόροι που ασχολούνται με το πόκερ. Αυτή είναι η δική μου άποψη.Φιλικά,Φώτης Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2012 σεβαστή και καλοδεχούμενη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2012 Όταν παίζεις cas , nomizw ότι το πόκερ είναι "τζόγος " , Κουμάρι" ,πέστετο όπως θέλετε, γιατί παίζουμε σημαντικά ποσά σε ένα τυχερό παιχνίδι - άσχετα αν ένα α ποσοστό είναι δεξιοτεχνία-.Σε τουρνουά εγώ προσωπικά κάνε διαχωρισμό, γιατί πληρώνω ένα για τη τζέπη μου μικρό ποσό , όπου το κέρδος mπορεί να είναι αρκετά μεγάλο, και δεν πάω πχ. θέατρο και για φαγητό .Έτσι και να χάσω ,το ποσό αυτό δεν θα μου λειψη .Σε κας μπορούνε να μπούμε εύκολα πολλά χρήματα μέσα και μάλιστα σε 1 μέρα.Θέλει μεγάλη αυτοσυγρατηση για να μη βγούμε εθισμένοι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts