kolomhtroushs Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2012 Γεια σας, καλως σας βρηκα, εχω κατεβασει το πτ ,το ποκερσταρσ αποθηκευει τα αρχεια στο c/υσερς/όνομα pc /ληψεις/λοκαλ/ποκερσταρσ/χανντχιστορυ/το νικναμε ,κανονικα ολα, αλλα το χαντ δεν ανοιγει, τι κανω??ευχαρηστω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2012 Σε τι αρχείο είναι;Επίσης για να μη μετατρέπονται αυτά που θες να είναι στα Αγγλικά πάτα ctrl + space και όχι σκέτο space. Αν θες φτιάξε λίγο το post σου γιατί δεν φαίνεται καλά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kolomhtroushs Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2012 c /users /pc name /downloads /local /pokerstars /handhistory /my nick /σωνει η ποκερσταρςC:\Program Files\PokerTracker 3\Processed σωνει το ptποιο άλλο αρχείο εννοείς? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2012 Δε μπορείς να ανοίξεις το hand history στο pc σου ή δεν στα περνάει το pokertracker; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kolomhtroushs Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2012 δεν ανοίγει το hud στα τραπέζια, τα πινακάκια με τα στοιχεία, vpip κτλ και άρα δεν κάνει import τα χέρια ενω τα σωνει στο αρχεια που σου εγραψα πιο πανω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2012 Έχεις βάλει τα σωστά auto import folders; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kolomhtroushs Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2012 είναι οκ τωρα κατεβασα το 3,11,10 βετα και δουλευει, ευχαριστω για το χρονο σου φιλε(μου το ειπαν στο φορουμ της deucescraced πριν λιγο) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2012 τώρα που το λύσατε θα trollarw ... kolomhtroushs έχεις και γάμω τα nickname Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
puntix Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2012 καλησπερα εχω ενα προβλημα ενω εχω αγορασμενο το πόκερ τρακκερ μικρό δεν μου διχνει τα στατιστικα μεσα στο προγραμμα γραφηματα κτλ βασικα δεν μου περναει τα καινουργια χέρια και μου λεει να το αγορασω ξανα... τι εχει γινει ρε παιδια γνωριζει κανεις γιατι θα τρελαθω! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts