dmelissourgos Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2012 Παίζουμε στην Pokerstars σε τραπέζι PLO50 HU short-fast. Ο αντίπαλος είναι ο ίδιος με αυτόν που έπαιζα σε προηγούμενο thread μου (μπορείτε να δείτε στοιχεία από τον παίχτη εκεί). Εμείς παίζουμε το ίδιο στυλ, καθώς εδώ βρισκόμαστε λίγα χέρια πριν από το προαναφερθέν thread.PokerStars Pot-Limit Omaha, $0.50 BB (2 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.comHero (BB) ($87.60)SB ($79.76)Preflop: Hero is BB with 10, K, Q, 7SB bets $1, Hero raises to $3, SB calls $2Flop: ($6) 8, 6, 5(2 players)Hero bets $3.50, SB calls $3.50Turn: ($13) 9(2 players)Hero bets $7.50, SB calls $7.50River: ($28) 8(2 players)Hero checks, SB bets $27.50, Hero ???Preflop 3bettaroume με αυτό το ωραίο χέρι και στο flop κάνουμε το κλασικό c-bet έχοντας το initiative. Έρχεται μαγικό turn και έτσι κάνουμε ξανά bet για value σε πιθανά draw του. Διπλώνει όμως το river και κάνω check (λάθος μου, νομίζω συμφωνείτε) και κάνει pot bet. Πόσες φορές θα έχει full εκεί; Αξίζει το call; Σχόλια για το line ή για τα sizing; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greggr Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2012 Αν και έχω παίξει αρκετά χέρια Omaha σε τετοια περίπου stakes, HU δεν έχω παίξει καθόλου. Άποψή μου είναι ότι τα dynamics μετράνε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Δηλαδή εσύ ξέρεις εκεί αν μπορεί ή όχι να κάνει τέτοια μπλόφα, ή με ποιο size θα κάνει μπλόφα και με ποιό θα πάει να πάρει value.Το μόνο εποικοδομητικό που μπορώ να πώ είναι ότι θα χτύπαγα πιο γερά το turn, ίσως και pot. Ο λόγος είναι ότι το φύλλο σου είναι σχετικά κρυφό, το 9 στο turn συμπληρώνει σφήνες και wraps αλλά όχι up and down str8. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astakos Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2012 σύμφωνο με τα λεγόμενα του φίλου gregg !!!tora για το τη πρέπει να κανείς στο ρίβερ εγώ προσωπικά ποντάρο πόλη σπάνια από μπροστά σε αυτάτα spot ,ανάλογος αντιπάλου και stack size .μάλλον check /call με αυτά που έχεις πει για τον αντίπαλο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2012 λαμβάνοντας υπόψιν και το άλλο χέρι μπορώ να πω με σιγουριά ότι τουλαχιστον σε ένα από τα δύο σε floatare ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ifoldnuts Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2012 όταν είδα την παρτίδα η αρχική μου σκέψη ήταν ''γιατί check το ρίβερ'' ?θα προτιμούσα bet /fold .μου αρέσει να βαράω κανονιές όταν ο αντίπαλος παίζει passive και το board γίνεται scarier . όμως όταν την ξαναείδα σκέφτηκα πως δε reppareis και πολλά με 3rd barrel στο ρίβερ καθώς με σετ δε θα βαραγές 2barrels σε φλοπ κ turn και το μόνο hand που θα βγαζε νόημα θα ταν κανα Τ997 με το οποίο όμως δε νομίζω να κάνες 3bet pre . απ την άλλη ο αντίπαλος αν είναι στοιχειωδώς καλός πρέπει να μπλοφάρει στο river καθώς είναι εμφανές ότι δείχνεις αδυναμία . ομως δε βλεπω και πολλα φυλλα με τα οποια εχει φτασει μεχρι το ριβερ κ τα οποια δν εχουν showdown value και τα μετατρέπει σε μπλόφα. θεωρώ ότι 'η έχει κ αυτός κέντα κ θέλει να σε διώξει 'η έχει full ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2012 @greggr Συμφωνώ ότι τα dynamics είναι πολύ σημαντικά, αλλά δε θυμάμαι τι μου έδειξε σε παρόμοιο spot πιο πριν, έχει περάσει και καιρός από το χέρι. Για το bet στο turn έχεις δίκιο, αλλά και πάλι δε νομίζω να πήρε τα odds αν είχε set.@astakos Ένα blocking / value bet δε θα ήταν κακή ιδέα.@giorgoskey Στο προηγούμενο πάντως δε με floatare, έχασα. Για αυτό το χέρι θα σας πω στο τέλος τι έγινε (αν έκανα το call).@ifoldnuts Έτσι σκέφτηκα και εγώ και έκανα check στο river, ότι δηλαδή τι πάω να κάνω represent τώρα με bet, αλλά το μετάνιωσα. Όπως είπα και στον astakos νομίζω ένα value bet / fold θα ήταν καλύτερο. Το τελευταίο που είπες το να έχουμε και οι δύο κέντα και να θέλει να με διώξει μου φαίνεται λίγο υπερβολικό να σου πω την αλήθεια, γιατί δε μου φάνηκε για τέτοιου επιπέδου παίχτης. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ifoldnuts Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 τελικά τi έγινε στην παρτίδα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Έκανα call και είδα τα κακά νέα... Χωρίς να είμαι σίγουρος πρέπει να είχε 89χχ και όχι set. Θα το κοιτάξω αύριο και θα σας πω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts