Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ερωτηση καταθεσης!!

block

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους..να πω οτι παιζω αποκλειστικα στην ποκερσταρς..!

βασικα δεν θελω αλλο να ασχολοθμαι με pay safe ..θελω να μου πειτε τι μπορω να κανω

και με ποιο τροπο γινεται να βαλω ενα αρχικο κεφαλαιο για τα δεδομενα μου ας πουμε 200-300 ευρω...με μια καρτα τραπεζης(φανταζομαι οχι πιστωτικη σε καμια περιπτωση) που να βαλω αυτο το αρχικο ποσο να μπω στο ποκερ ρουμ και να μπορω να τραβηξω απο εκει οτι θελω..στην περιπτωση που εχω καποια κερδη να μπαινουν εκει και να μπορω να τα κανω αναληψη !!να ξερω ποσα εβαλα αρχικα,ποσα εχω τωρα κτλ..να ξερω τι μου γινεται,χςρις να ασχολουμαι πλεον με παυ σαφε και τετοια..

παρακαλω λυστε μου την απορια..ευχαριστω εκ τον προτερον!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λογαριασμος ταμιευτηριου λεγεται φιλε μου...ανοιγεις σε οποιαδηποτε τραπεζα και μπορεις να κανεις ολα αυτα που θελεις...

Επίσης μπορείς να συνδέσεις το λογαριασμό που σου είπε ο tzatzikis4 με το moneybookers και να κάνεις από εκεί τις αναλήψεις και τις καταθέσεις χωρίς να πληρώνεις κάποια προμήθεια. Αν μια φορά το μήνα θέλεις να κάνεις και κάποια ανάληψη, τα μεταφέρεις από moneybookers στον λογαριασμό τράπεζας.

Η 2η επιλογή είναι η προπληρωμένη κάρτα (ή χρεωστική κάρτα) ώστε να έχεις έλεγχο του ορίου. Αν αυτή είναι mastercard (π.χ. από Τράπεζα Πειραιώς) δε μπορείς να κάνεις ανάληψη σε αυτήν, αν είναι όμως Visa, τότε μπορείς. Σημειωτέον, χρειάζεται να έχεις και πάλι λογαριασμό τράπεζας.

Ευχαριστώ παίδες!τελικά κατέληξα στην 2 επιλογή του φίλου

δμελισούργου και έβγαλα μια χρεωστική(βίζα) πιστεύω είναι ότι πρέπει..

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια !

Ευχαριστώ παίδες!τελικά κατέληξα στην 2 επιλογή του φίλου

δμελισούργου και έβγαλα μια χρεωστική(βίζα) πιστεύω είναι ότι πρέπει..

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια !

να..κατι τετοια κανετε και το παιρνει πανω του μετα :lol: