Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Line, sizings και απόφαση στο river

dmelissourgos

Recommended Posts

Παίζουμε HU NL100 με επιθετικό αντίπαλο ο οποίος κάνει πολλά 3bet και αρκετά 4bet ιδιαίτερα αν έχω αυξήσει πρόσφατα την επιθετικότητά μου preflop. Γενικά είναι αντίπαλος που νιώθει από HU και σπάνια παίζει εκτός θέσης. Εμείς παίζουμε με 100% min-raise preflop και 90%+ c-bet postflop.

Villain is seated with €126.50

Hero is seated with €125.10

Villain Posts small blind of €0.50

Hero Posts big blind of €1.00

Dealing cards

Hero: :Qspade::Qdiamond:

Villain Raises to €3.00

Hero Raises to €8.00

Villain Raises to €21.00

Hero Calls €13.00

Flop: :Qheart::Kclub::4diamond:

Hero Checks

Villain Checks

Turn: :5spade:

Hero Bets €20.00

Villain Calls €20.00

River: :8diamond:

Hero ??

Σχόλια για το line μέχρι εκεί και τα sizings;

Τι προτείνετε να κάνουμε στο river:

Bet (και πόσο);

Check / Raise;

Check / Call;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Check / Call;

έλα ρε κόψε το δούλεμα .. bet γιατί της περισσότερες φορές ο v θα κάνει check behind εκεί

μια χαρά το πηγές μέχρι εκεί αν και με qq σε hu εγώ προτιμώ allin μιας και μπορείς να πάρεις call από χειρότερα φύλλα

Το line σου είναι καλό το check/raise εδώ δεν είναι η κίνηση που θες προφανώς κ θα ποντάρεις από μπροστά δεν θέλεις σε καμία περίπτωση το check/check,το size δεδομένου ότι σου έχουν μείνει 84 από πίσω θα ήταν ένα half pot γιατί αν κανείς bet γύρω στα 60 θα σημαίνει ότι είσαι διατεθειμένος να βάλεις κ τα υπόλοιπα άρα δεν θα μπορέσει να σε blofarei αν το σκέφτεται κ ίσως να μην κάνει κ το call.Το check / call δεν το σχολιάζω καν.

wp now shove river . γτ με ποτ 82$ και συ να χεις πίσω 84$ δε νομίζω να υπάρχει άλλο sizing . θα μπορούσες να πας και για το check /jam στο turn μιας και λες ότι είναι πολύ aggro αλλά αν έχει JJ για παράδειγμα ίσως πάει για ch back κ χάσεις value .

Το check / call το έβαλα για να δω αν διαβάσατε σωστά το χέρι :lol:

Λοιπόν, ο Villain ήταν επιθετικός αλλά δε νομίζω να κάνει bet εδώ έστω και με λίγο showdown value (ίσως και με ace high). Θεωρώ πιθανό να με floatare με gut shot (AJ, AT) οπότε έκλεινα προς το check. Στο κάτω κάτω όταν κάνω bet εγώ το χέρι του περιλαμβάνει πλέον 0 μπλόφες. Απλά δεν ξέρω αν μπλοφάρει περισσότερες φορές από τις φορές που θα κάνει call με χέρι που θα έκανε check behind. Εσείς λέτε όλοι bet και all in ε;

κύριε μελισουργε το χέρι το επεξες το χέρι poli σωστά... τώρα στο river το ποντάρισμα από σένα exi 2 opsis ... η μια ine για μένα ο αντιπαλλος αφού ine επιθετικός να κινηγαγε κέντα περίεργη και να μην του βγήκε άρα και να ποντάρης θα pai πάσο άρα kanis το chek μήπως ποντάρι για να πάρης αξία 2) να exi κανένα ΑΑ και να το πεζή παθητικά για να μην αναγκαστή να pai all in γιατί όπως πεχτηκε η παρτίδα φενετε ότι στο εύρος σου ινε QQ Η ΚΚ και φοβατε το σετ και σε afinni εσένα να ποντάρης .... και στη ξηρότερη να έξι σετ κκ που το ιδα πολλές φορές οι επιθετικοί πεχτες όταν χτυπούν στο φλοπ μονστερ κάνουν τσεκ και αυτό υποδιλοννη νυτς... αν και εύκολη υποκιμενικά παρτίδα ινε πόλη δύσκολη... πρότινο baliou bet και αν στα γυρίση πάσο... ταπινη μ άποψη... γιατί αν στα γυρίση μάλλον θα exi SET κκ και περίμενε να σε pagidepsi ..