SO_FOLD_CLES Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Καλησπέρα σε όλουςΠως θα παίζατε εσείς το παρακατω χερι;;Εμείς παίζουμε 19/16/7.63bet και foldto3bet50 %Ο αντίπαλος στα 400hands παίζει 22/17/6,73bet και c /r turn 13% PokerStars No-Limit Hold'em, $0.10 BB (6 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.comButton ($9.89)SB ($17.02)Hero (BB) ($24.92)UTG ($4.97)MP ($3.73)CO ($7)Preflop: Hero is BB with Q, A4 folds, SB bets $0.30, Hero calls $0.20Flop: ($0.60) 8, A, 4(2 players)SB bets $0.45, Hero calls $0.45Turn: ($1.50) 7(2 players)SB checks, Hero bets $1, SB raises to $4.20, Hero calls $3.20River: ($9.90) K(2 players)SB bets $12.07 (All-In), Hero foldsTotal pot: $9.90 | Rake: $0.45 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Μαλλον raise flop θα εκανα και αν εκανε call και παιζοταν ετσι στη συνεχεια μαλλον θα εκανα check-back στο flop και fold σε river shove.. Δεν ξερω παντως ειστε και Deep και κανει τα πραγματα πιο περιπλοκα(Δεν ξερω και να παιζω Deep καλα οποτε..) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SO_FOLD_CLES Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 (Δεν ξερω και να παιζω Deep καλα οποτε..)Εγω δεν ξερω να παίζω καλα ΓΕΝΙΚΩΣ..ειτε Deep είτε Shallow Πάντως γενικά αν ήταν μπλόφα από την μεριά του νομίζω ότι είναι πολύ καλά παιγμένη .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xamini Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 raise preflop αφού έκανες call, raise στο flop από εκεί και πέρα οδεύεις τελείως στα τυφλά αν έχεις κάνει 2 call στη σειρά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greggr Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Πραγματικά αν το μή raise pre δεν το καταλαβαίνω 1 φορά, το μή raise στο flop... δηλαδή τί πρέπει να πέσει για να μπούν τα λεφτά? Η να το πω αλλιως... αν δεν φουσκώσεις λίγο το pot πως περιμένεις να κερδίσεις κανένα μεγάλο κόλπο? Με το επιβεβλημένο raise pre flop αλλάζουν τόσο πολύ τα δεδομένα και δημιουργούνται τόσοι πιθανοί δρόμοι που δεν έχει νόημα να μιλάμε απο εκεί κ πέρα.Παράδειγμα, με 3bet 1$ pre flop, αν checkarei στο flop θα ποντάρω κάτι του τύπου 1.5$-1.6$ και κάτι παρόμοιο (σε % pot) στο turn και μετά βλέπουμε. Αν ποντάρει από μπροστά στο flop, raise με σκοπό το γάμο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokershark11 Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Πραγματικά αν το μή raise pre δεν το καταλαβαίνω 1 φορά, το μή raise στο flop... δηλαδή τί πρέπει να πέσει για να μπούν τα λεφτά? Η να το πω αλλιως... αν δεν φουσκώσεις λίγο το pot πως περιμένεις να κερδίσεις κανένα μεγάλο κόλπο? Με το επιβεβλημένο raise pre flop αλλάζουν τόσο πολύ τα δεδομένα και δημιουργούνται τόσοι πιθανοί δρόμοι που δεν έχει νόημα να μιλάμε απο εκεί κ πέρα.Παράδειγμα, με 3bet 1$ pre flop, αν checkarei στο flop θα ποντάρω κάτι του τύπου 1.5$-1.6$ και κάτι παρόμοιο (σε % pot) στο turn και μετά βλέπουμε. Αν ποντάρει από μπροστά στο flop, raise με σκοπό το γάμο...οπως ακριβως τα λες φιλε greggr !!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SO_FOLD_CLES Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Πραγματικά αν το μή raise pre δεν το καταλαβαίνω 1 φορά, το μή raise στο flop... δηλαδή τί πρέπει να πέσει για να μπούν τα λεφτά? Η να το πω αλλιως... αν δεν φουσκώσεις λίγο το pot πως περιμένεις να κερδίσεις κανένα μεγάλο κόλπο? Με το επιβεβλημένο raise pre flop αλλάζουν τόσο πολύ τα δεδομένα και δημιουργούνται τόσοι πιθανοί δρόμοι που δεν έχει νόημα να μιλάμε απο εκεί κ πέρα.Παράδειγμα, με 3bet 1$ pre flop, αν checkarei στο flop θα ποντάρω κάτι του τύπου 1.5$-1.6$ και κάτι παρόμοιο (σε % pot) στο turn και μετά βλέπουμε. Αν ποντάρει από μπροστά στο flop, raise με σκοπό το γάμο...Το σκεπτικο μου είναι το εξής..οτι ενα αρκετα δυνατο χερι σε μαχη των blinds καποιες φορες δεν το κανω 3bet γιατι θα είναι δυσκολο για τον αντιπαλο να με βάλει σε τετοιο χερι..τωρα παλι σε ενα τοσο καλο φλοπ για μένα επελεξα να κανω φλατ γιατι πιστεψα οτι και το kicker μου ειναι αρκετα καλό αλλα εχω και τα σπαθια εννοειται.. ο σκοπος ήταν να κανω c / r το turn στο bet του αλλα το reraise του ηταν πολυ δυνατο και με εβαλε σε σκεψεις οτι μαλλον ειμαι και πισω..γι αυτο ρωτησα και ηθελα αντιδρασεις για το πως θα το επαιζε η πλειονοτητα των παικτων..απο οτι βλεπω raise στο φλοπ επιβαλλεται για τους περισσοτερους Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 συμφωνω απολυτα με τα reraise τοσο pre οσο και στο φλοπ...AQs εχεις δεν εχεις ΑΑ,ΚΚ να τραπαρεις...κι αφου βγαινει monsterflop για σενα(ακομα κι αν μια στις τοσες χανεις εισαι 50-50) θελεις να μπουν εκει τα λεφτα για να μην εχεις δυσκολες αποφασεις! κι επιπλεον οπως ειπαν και τα παιδια με τα 2 call σου στην αρχη δεν εχεις ιδεα vs τι παιζεις.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greggr Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Πραγματικά αν το μή raise pre δεν το καταλαβαίνω 1 φορά, το μή raise στο flop... δηλαδή τί πρέπει να πέσει για να μπούν τα λεφτά? Η να το πω αλλιως... αν δεν φουσκώσεις λίγο το pot πως περιμένεις να κερδίσεις κανένα μεγάλο κόλπο? Με το επιβεβλημένο raise pre flop αλλάζουν τόσο πολύ τα δεδομένα και δημιουργούνται τόσοι πιθανοί δρόμοι που δεν έχει νόημα να μιλάμε απο εκεί κ πέρα.Παράδειγμα, με 3bet 1$ pre flop, αν checkarei στο flop θα ποντάρω κάτι του τύπου 1.5$-1.6$ και κάτι παρόμοιο (σε % pot) στο turn και μετά βλέπουμε. Αν ποντάρει από μπροστά στο flop, raise με σκοπό το γάμο...Το σκεπτικο μου είναι το εξής..οτι ενα αρκετα δυνατο χερι σε μαχη των blinds καποιες φορες δεν το κανω 3bet γιατι θα είναι δυσκολο για τον αντιπαλο να με βάλει σε τετοιο χερι..Μπορεί να μή σε βάλει, αλλά αν δεν πληρωθείς καλά τι να το κανεις;τωρα παλι σε ενα τοσο καλο φλοπ για μένα επελεξα να κανω φλατ γιατι πιστεψα οτι και το kicker μου ειναι αρκετα καλό αλλα εχω και τα σπαθια εννοειται.. δηλαδή θεωρείς το φύλλο σου καλό ή όχι εδώ; Αν το θεωρείς καλό raise 4 value, αν όχι (που δεν βλέπω το λόγο)....ο σκοπος ήταν να κανω c / r το turn στο bet του Δεν γίνεται να κάνεις c/r έχεις position, κάτι άλλο εννοείς.αλλα το reraise του ηταν πολυ δυνατο και με εβαλε σε σκεψεις οτι μαλλον ειμαι και πισω..Βλέπεις φαντάσματα imo αλλά όλα αυτά θα είχαν ξεκαθαρίσει πιο πριν με ένα raise. Ο λόγος που κάνουμε raise δεν είναι μόνο για value αλλά και για πληροφορίες σχετικά με το χέρι του αντιπάλου.γι αυτο ρωτησα και ηθελα αντιδρασεις για το πως θα το επαιζε η πλειονοτητα των παικτων..απο οτι βλεπω raise στο φλοπ επιβαλλεται για τους περισσοτερους Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SO_FOLD_CLES Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 ευχαριστώ όλους για τις απόψεις..τελικά όντως είναι τραγικό το play από την μεριά μου.. :ΔΔεν γίνεται να κάνεις c/r έχεις position, κάτι άλλο εννοείς. ναι εχεισ δικιο ενννουσα reraise στο bet του..όλοι οι νέοι παίκτες στο cash κάποια στιγμή βλέπουν φαντάσματα γι αυτό είναι τα forum για να ρωτάμε..!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greggr Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 ευχαριστώ όλους για τις απόψεις..τελικά όντως είναι τραγικό το play από την μεριά μου.. :ΔΔεν γίνεται να κάνεις c/r έχεις position, κάτι άλλο εννοείς. ναι εχεισ δικιο ενννουσα reraise στο bet του..όλοι οι νέοι παίκτες στο cash κάποια στιγμή βλέπουν φαντάσματα γι αυτό είναι τα forum για να ρωτάμε..!!!Εννοείται, όλοι ποστάρουμε ή σχολιάζουμε χέρια για να βελτιωνόμαστε ακούγοντας γνώμες... Μέσω της τριβής αυτής γίνεσαι καλύτερος. Απλά, επειδή όπως είπες είσαι αρχάριος καλό θα ήταν να ξεκινήσεις και κάποιο βιβλίο παράλληλα. Θα δεις με άλλο μάτι το πόκερ, είμαι σίγουρος . Για cash δεν έχω κάτι να σου προτείνω καθώς δεν ασχολούμαι, αλλά κάποιος άλλος φίλος μπορεί να το κάνει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts