babist Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2012 Γεια σας,μετα απο διαφορες αναζητησεις στο google για καποια στρατηγικη σε Cash Game(micro stakes) κατεληξα σε αυτην(μιλαμε παντα για 9 Φυλλ ρινγκ):αρκετα tight (premium -2 pair -AQ -AJ απο early και mid θεση )Late θεση(εαν δεν εχει μπει κανεις μπορει και με Α9+και suited connection)Δεν κανω ποτε Open limp -και σπάνια limp 3bet raise flop -turn (ποντάρω το ποτ) river (70%)hud (14/8)Αυτην την στιγμη παιζω στα 0.01/0.02πως σας φαινεται η τακτικη μου? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2012 Φίλε μου είναι αρκετά τα πράγματα που πρέπει να λαμβάνεις υπόψη σου στο cash game .;Όσον αφορά την επιλογή των φύλλων που θα παίζεις είναι καλή για αρχή. Όσο μαθαίνεις θα μπορείς να προσθέσεις φύλλα στο range σου. Για αρχή ψάξε λίγο τις βασικές αρχές του cash game για να χτίσεις θεμέλια στο παιχνίδι σου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2012 Δούλεψε λίγο τα cbet σου σε συνάρτηση με το flop. Σε κάποια flop μπορείς να πάρεις fold και με μικρότερο ποντάρισμα. Για το range είναι καλό για αρχη και όσο βελτιώνεσαι post flop ίσως μπορείς να το ανοίξεις λίγο σε late position . Έχω να παίξω χρονια 9αρι τραπέζι όποτε δεν μπορω να προτείνω εναλλακτικό range . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Γεια σας,μετα απο διαφορες αναζητησεις στο google για καποια στρατηγικη σε Cash Game(micro stakes) κατεληξα σε αυτην(μιλαμε παντα για 9 Φυλλ ρινγκ):αρκετα tight (premium -2 pair -AQ -AJ απο early και mid θεση )Late θεση(εαν δεν εχει μπει κανεις μπορει και με Α9+και suited connection)Δεν κανω ποτε Open limp -και σπάνια limp 3bet raise flop -turn (ποντάρω το ποτ) river (70%)hud (14/8)Αυτην την στιγμη παιζω στα 0.01/0.02πως σας φαινεται η τακτικη μου? φίλε μου στο cash ως empiros πεχτης έχω να σου δώσω μια συμβουλή ... όταν καθεσε στο τραπέζι mpennis και pezis με τα νερά του τραπεζιού όταν exi πολλούς επιθετικούς pextes esi pezis tight όσο mporis και όταν exis tight τραπέζι γινεσε esi ο επιθετικός... τα πονταρίσματα τα βλέπης ekini την ώρα αλλά συνήθως πρέπη να ποντάρης φύλλα για να πέρνης την μέγιστη αξία του φύλλου σου και ποτέ μην afinnis τον αντίπαλλο σου να exi τα σωστά odds για call ... ine από τα μεγαλητερα λάθη αυτά ... και αν πεζής ονλινε πάντα να προσπάθησ να ησε σε θέση απέναντι στα fish ... και όσο ινε δυνατό να αποφευγής αν kseris τους regulars .. εχτός αν ξερής πως πεζουν και μπόρις να τους peksis άνετα γιατί exis kapoia online reads πάνω τους Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 και ennoite αν pezis πολλά τραπέζια exis ένα προγραμμα hm2 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Όσο μαθαίνεις θα μπορείς να προσθέσεις φύλλα στο range σου+1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babist Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας :Δantreastar τι εννοεις με το (ποτέ μην afinnis τον αντίπαλλο σου να exi τα σωστά odds για call ) να μην τον αφηνω πατηματα με μικρο πονταρισμα για να κυνηγησει καποιο φυλλο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 να μην τον αφηνω πατηματα με μικρο πονταρισμα για να κυνηγησει καποιο φυλλο?auto Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babist Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 προσπαθω να το τηρησω αυτο και ολας απο το πρωτο χερι που επαιξα,αν και μερικες φορες μενω κοκκαλο με αυτα π βλεπω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babist Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 το προβλημα π εχω διαπιστωση ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω ποτε εχει ο αντιπαλος 3 Ομοια φυλλα?καμοια γνωμη εδω? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 προσπαθω να το τηρησω αυτο και ολας απο το πρωτο χερι που επαιξα,αν και μερικες φορες μενω κοκκαλο με αυτα π βλεπωepidi pezis poli μικρά stakes οι antipalloi ine συνήθως ότι να ne όταν ανέβης επίπεδο θα dis Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 το προβλημα π εχω διαπιστωση ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω ποτε εχει ο αντιπαλος 3 Ομοια φυλλα?καμοια γνωμη εδω?εξαρτάτε από τον pexti όσο πιο συχνά τον peksis antipallo τόσο πιο poli θα καταλάβης ti kani και γιατί το κάνη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LISepZLVBM4 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babist Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 θα το δω το video αυριο φιλε μου και θα σου πω της εντυπωσεις μου.Εαν εχεις καποιο αλλο training video κανε ενα link Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 θα το δω το video αυριο φιλε μου και θα σου πω της εντυπωσεις μου.Εαν εχεις καποιο αλλο training video κανε ενα link mpori να fani astio αλλά στα live cash με βοήθησαν αυτά τα βίντεο και doksasi ο θεός live αν με ξέρετε από το princes pigenna πριν 8 μήνες περίπου μισό χρόνο και επεζα 4-6 φορές ebdomadieos και τα κέρδη μου καθημερινά meso όρο ήταν 250 ευρώ ... ...αλλά όταν λέω με βοήθησαν με βοήθησαν γιατί ένα βιντεάκι τον 10 λεπτών για να το δο εγώ έκανα 2 ώρες μελετούσα της κίνησης ενός pexti μόνο του θεού tom durrr δωαν... για online δεν τα συστήνω poli ... μετά ήρθα κύπρο άρχισα online mtt με poli μικρό buy in και σε 1 βδομάδα ήρθα 1 σε ένα τουρ με 1800 κέρδος επεζα hu ως και 500 δολλαρίων ειμε κερδισμένος περίπου σε 6 χιλιάδες παρτίδες 5 κ και αυτά ...mtt exi 4 μήνες τώρα ακολούθησα τον katiforo λόγο variiance (αλλά πάντα ime + ) και τώρα σε 1 μήνα μετά από διάβασμα αρχίζω σοβαρά online cash 4 αρχικά τραπέζια έως 24 θέλω osotou προσαρμοστο ennoite με hm2 και ελπιζζω να πάρω αυτό που αξίζω ... και peze μόνο cash φίλε μου τα τουρνουά ινε για την φήμη τα cash ine για τους πραγματικούς πεχτες με καρδιά... αν θες να μιλάμε προσωπικά κάνε με φίλο να ς πο και φβ και σκυπε να συζητάμε αν ενδιαφέρεσε..αν και ονιλνε πεζό 0.25-.0.50 αρχικά και ine poli διαφορετική οι αντιπαλλοι eki γενικά νομίζω μπορώ να σου πο κάποια πράγματα όχι για να το πεξω έξυπνος αλλά με την pira μου σε cash .. για τουρ δεν μπορώ να πο και πολλά γιατί αν και κερδισμένος γενικά (λίγο) δεν επεξα πολλά γιατί δεν ασχολουμε τόσο poli 1 χρόνο epeksa 200 tour ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babist Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Εγω εδω και λιγο καιρο ξεκινησα τα cash game (παντα online μιλαμε,λογοπεριορισμενης ωρας δεν μπορω να παιξω mtt ),λογο τουκακου badget (7δολλαρια...πικρα)ξεκινισα με τα 0.01/0.02 στα 2 τραπεζια.Αυτην την στιγμη ειμαι με 20δολλαρια στα 4 τραπεζια.Αυτο π καταλαβα σε αυτα τα stakes ειναι οτι μπορει να μεινεις ανοιχτο στομασε καποια hands .ακομα μαθαινω τον τροπο για αυτα τα stakes .οτιδηποτε μπορεις να με πεις (εμπειρια,γνωσεις etc .)θα σου ημουν ευγνωμων.Υ.Γ:πως τα πηγαινεις σε αυτα τα stakes Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Εγω εδω και λιγο καιρο ξεκινησα τα cash game (παντα online μιλαμε,λογοπεριορισμενης ωρας δεν μπορω να παιξω mtt ),λογο τουκακου badget (7δολλαρια...πικρα)ξεκινισα με τα 0.01/0.02 στα 2 τραπεζια.Αυτην την στιγμη ειμαι με 20δολλαρια στα 4 τραπεζια.Αυτο π καταλαβα σε αυτα τα stakes ειναι οτι μπορει να μεινεις ανοιχτο στομασε καποια hands .ακομα μαθαινω τον τροπο για αυτα τα stakes .οτιδηποτε μπορεις να με πεις (εμπειρια,γνωσεις etc .)θα σου ημουν ευγνωμων.Υ.Γ:πως τα πηγαινεις σε αυτα τα stakesμην απογοητευεσε τα cash games αν exis υπομονή και pezis καλά θα πας μπροστά ... απλά θέλη τεράστια pitharxia και υπομονή δεν θα γίνης από την μια μέρα στην άλλη pextis τον high stakes αλλά αν pezis σωστά και μεθοδικά σε ένα χρόνο θα φτασης poli ψηλά... εννοητε το βανγρολλ ς ινε πόλη μικρό και θα εξής κάποιες δυσκολίες .... live cash ς ipa ime poli καλά έχω κέρδος πάνω από 30κ ευρώ σε 1 χρόνο online τώρα αρχίζω και εγώ και φενετε ότι αν συνεχίσω έτσι σε κανένα χρόνο θα μπορώ να pezo ψηλά έως και 10- 20 πιστεύω αλλά τα υπολιπα σε προσωπικό μήνυμα γιατί εδώ δεν λέω το όνομα μ για πολλούς λόγους ... δεν θέλω fimi θέλω λεφτά και ακόμη έχω και 2-3 λογαριασμούς και δεν μπορώ να πο πολλά ούτε οι κολλητοί μου δεν τους ξέρουν ξέρουν μόνο ένα που pezo τα mtt mono Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 αν και τα 13 κ ευρώ ήμουν τυχερός και μαλάκας μαζη που τα κέρδισα γιατί επεξα μια φορά στις αρχές εχτός bangrooll που oli τα κάναμε αυτά πιστεύω ...και πήγα σε trapeezi live 10-20 και τα έκανα τόσα αλλά μετά αν και έβγαλα το μετάνιωσα και τώρα pezo πάντα με bangroll που στα cash ine το πιο σημαντικό Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 και αν θες θα σε δο και θα σε στακαρο για το 05-0.10 θα ς βάλω 200 δολλάρια αλλά θέλω να σε δο πως πεζής prota Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babist Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Ολοι εχουμε κανει βλακιες με το μπανκρολλ ,οσο για την υπομονη π ειπες πιστευω οτι ειναι απο τα σημαντικοτερα στο παιχνιδι,γτ αλλο να εχεις καποιο ποτ περνοντας της σωστες αποφασεις και αλλο απλα γιατι θελεις να κερδισεις γρηγορα λεφτα.υπομονη και ηρεμια ακομα και απο το χασιμο ενος μεγαλου ποτ απο τα σημαντικοτερα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts