pokerland Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2012 {multithumb thumb_width=540 thumb_height=540}{multithumb thumb_width=180 thumb_height=180}Συνεχίζοντας τα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα στο blog του στο Pokernews, ο Αlec Torelli επικεντρώνεται αυτή τη φορά σε ένα ζήτημα της ψυχολογίας του πόκερ : τη διαχείριση μεγάλων ηττών, βραχυχρόνια ή και μακροχρόνια.*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2012 Μου φάνηκε πολύ καλό. Παράθεση
Nafplio1821 Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 πολυ ενδιαφερον το αρθρο Παράθεση
fantasmatix Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2012 τι σας άρεσε ρε παιδιά απο αυτο το αρθρο?1.οταν κερδίζουμε εχουμε χαρα και οταν χάνουμε πόνο.Γουάου ρε ψηλέ, αλήθεια? πως το σκέφτηκες αυτο?2.Όταν κάποιος επιλέγει να τζογάρει, αναπόφευκτα θα διαβεί το σημείο PTΜηπώς συμβαίνει το ανάποδο? Οταν μας έχει παρει απο κάτω τότε επιλέγουμε να τζογάρουμε?3.hEV (Happiness Expected Value)τι λες ρε καταραμενε? ακριβως απο πανω λες να διαχωρησεις το παιχνιδι απο τη ζωη!!!ααααααατραβα σκισε κανα δολλαριο ρε γατακιΥ.Γ το σχολιο είναι σκοπίμως υπερβολικο, παρολα αυτα δε βρηκα κατι χρησιμο στο αρθρο Παράθεση
screw_u_guyz Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2012 τι σας άρεσε ρε παιδιά απο αυτο το αρθρο?1.οταν κερδίζουμε εχουμε χαρα και οταν χάνουμε πόνο.Γουάου ρε ψηλέ, αλήθεια? πως το σκέφτηκες αυτο?2.Όταν κάποιος επιλέγει να τζογάρει, αναπόφευκτα θα διαβεί το σημείο PTΜηπώς συμβαίνει το ανάποδο? Οταν μας έχει παρει απο κάτω τότε επιλέγουμε να τζογάρουμε?3.hEV (Happiness Expected Value)τι λες ρε καταραμενε? ακριβως απο πανω λες να διαχωρησεις το παιχνιδι απο τη ζωη!!!ααααααατραβα σκισε κανα δολλαριο ρε γατακιΥ.Γ το σχολιο είναι σκοπίμως υπερβολικο, παρολα αυτα δε βρηκα κατι χρησιμο στο αρθρο wow η αναλυση σου μου ανοιξε τα ματια... Παράθεση
souliskex Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2012 δεν ξέρω γιατί αλλά γενικά τα άρθρα του δεν μου αρέσουν καθόλου ,όλο αερολογίες μου φαίνονται-δν έχει κάτι το ουσιαστικό.. Παράθεση
sapakias Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2012 δεν ξέρω γιατί αλλά γενικά τα άρθρα του δεν μου αρέσουν καθόλου ,όλο αερολογίες μου φαίνονται-δν έχει κάτι το ουσιαστικό..Μαλλον τα media προσπαθουν να φτιξουν τον νεο poker hero γι αυτο ολα αυτα τα αρθρα μαλακιουλες τωρα τελευταια. Παράθεση
fantasmatix Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2012 screw_u_guyzΣε σύνδεσηΝεαρό ΜέλοςΝεαρό ΜέλοςΆβαταρ μέλουςΑποστολή προσωπικού μηνύματοςΕγγραφή: 21/04/12, 10:20Απαντήσεις: 3Απάντηση με παράθεσηΜη αναγνωσμένη δημοσίευση Re: Alec Torelli : Πώς να διαχειρίζεστε τις μεγάλες σας ήττεαπό screw_u_guyz » 21/04/12, 10:42fantasmatix έγραψε:τι σας άρεσε ρε παιδιά απο αυτο το αρθρο?1.οταν κερδίζουμε εχουμε χαρα και οταν χάνουμε πόνο.Γουάου ρε ψηλέ, αλήθεια? πως το σκέφτηκες αυτο?2.Όταν κάποιος επιλέγει να τζογάρει, αναπόφευκτα θα διαβεί το σημείο PTΜηπώς συμβαίνει το ανάποδο? Οταν μας έχει παρει απο κάτω τότε επιλέγουμε να τζογάρουμε?3.hEV (Happiness Expected Value)τι λες ρε καταραμενε? ακριβως απο πανω λες να διαχωρησεις το παιχνιδι απο τη ζωη!!!ααααααατραβα σκισε κανα δολλαριο ρε γατακιΥ.Γ το σχολιο είναι σκοπίμως υπερβολικο, παρολα αυτα δε βρηκα κατι χρησιμο στο αρθροwow η αναλυση σου μου ανοιξε τα ματια...τι σας άρεσε ρε παιδιά απο αυτο το αρθρο?1.οταν κερδίζουμε εχουμε χαρα και οταν χάνουμε πόνο.Γουάου ρε ψηλέ, αλήθεια? πως το σκέφτηκες αυτο?2.Όταν κάποιος επιλέγει να τζογάρει, αναπόφευκτα θα διαβεί το σημείο PTΜηπώς συμβαίνει το ανάποδο? Οταν μας έχει παρει απο κάτω τότε επιλέγουμε να τζογάρουμε?3.hEV (Happiness Expected Value)τι λες ρε καταραμενε? ακριβως απο πανω λες να διαχωρησεις το παιχνιδι απο τη ζωη!!!ααααααατραβα σκισε κανα δολλαριο ρε γατακιΥ.Γ το σχολιο είναι σκοπίμως υπερβολικο, παρολα αυτα δε βρηκα κατι χρησιμο στο αρθρο wow η αναλυση σου μου ανοιξε τα ματια...Μεγαλε οταν βγαζει αρθρο ενας ειδικος σορρυ, αλλα περιμενω να πει κατι παραπανω απο το "οταν χανεις τραβα παιξε μπαλα και πανε κανα σινεμα".Και γω οταν χανω τρωω 2 γυρους και στρωνω. Να βγαλω και γω αρθρο? Παράθεση
hdrs Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2012 Με το μόνο που συμφωνώ είναι σε περίοδο αρνητικής διακύμανσης (loosing streak) ,είναι να κάνουμε μικρό break από το ‘’άθλημα’’ . Έχω περάσει περιόδους που όπου ‘’ακούμπαγα’’ έχανα ,δεν πέρναγε πάσα!..σταμάτησα για 7-10 μέρες σκέφτηκα τα λάθη που έκανα και προσπάθησα να χαλαρώσω όσο το δυνατόν από την ένταση του παιχνιδιού .Όταν ξαναέπαιξα μετά από το break ένιωσα πιο φρέσκος με πιο ξεκάθαρο μυαλό και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση .Τώρα για της αμπελοφιλοσοφίες για ‘Η ζωή ενός παίκτη του πόκερ τον κάνει αναίσθητο απέναντι στα χρήματα’ και για εθισμούς και άλλες λαλακίες δεν συμφωνώ ,δεν θεωρώ τον εαυτό μου εθισμένο ούτε και θεωρώ εθισμένο κάποιον που ασχολείται με το πόκερ επαγγελματικά …. Τουλάχιστον για τους παίχτες που ξέρω προσωπικά . Ο εθισμός είναι αρρώστια και αντιμετωπίζετε με ψυχολογική υποστήριξη σε κέντρα απεξάρτησης κλπ .Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση
exofrenon Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2012 @hdrs συμφωνω σε όλα μιχάλη και εμένα δεν μου 'είπε' κάτι το άρθρο ,ένα διάλειμμα πάντως βοηθάει Παράθεση
Recommended Posts