Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Κόλλησα preflop

dmelissourgos

Recommended Posts

Ok αυτή τη φορά ίσως είναι λίγο νουμπίστικη η ερώτησή μου, ίσως είναι και πραγματικά δύσκολη, αλλά εμένα με δυσκόλεψε η απόφαση. Παίζουμε κλασικά 6-max PLO50 και το τραπέζι είναι γενικά ήρεμο. Ο Villain είναι από τους τύπους που αν και σχετικά shortstack θα μπουν all in preflop κατά 90% μόνο με AAxx. Ο Player3 μόλις ήρθε στο τραπέζι και δεν ξέρουμε κάτι γι' αυτόν. Σηκώνω ένα πολύ ωραίο φύλλο αλλά βλέπω το εξής action:

Player1 is seated with €21.90

VILLAIN is seated with €17.41

Hero is seated with €115.92

Player2 is seated with €51.46

PLAYER3 is seated with €50.00

VILLAIN Posts big blind of €0.50

Player1 Posts small blind of €0.25

Dealing cards

Hero: :Kdiamond::3diamond::Kspade::3spade:

Hero Raises to €1.75

Player2 Calls €1.75

PLAYER3 Raises to €6.25

Player1 Folds

VILLAIN Raises to €17.41 (all-in)

Hero ??

Τι κάνουμε τώρα;

α) Κάνουμε σκέτο call; Αν κάνει all in ο Player3 τότε τι;

β) Κάνουμε all in για να παίξουμε μόνο με τον Villain; Τι equity θα έχουμε αν αποφασίσει να δει το all in και ο Player3;

γ) Fold και next hand;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

call δεν έχει νόημα. all in ή fold. Eγώ κάνω snap all in, γιαυτό το plo θέλει πολύ μεγαλύτερο bankroll από ότι το texas κατά πάσα πιθανότητα θα παιξουμε coinflip οπότε και το fold δεν είναι ντροπή για κάποιον που δε θέλει να τζογάρει, στο κάτω κάτω 1,5 δολλάριο έχουμε επενδύσει (εγώ δεν ξέρω κανέναν τέτοιο τυπό :D )

Ο Villain είναι από τους τύπους που αν και σχετικά shortstack θα μπουν all in preflop κατά 90% μόνο με AAxx.

δίνεις μόνος σου τις απαντήσεις.. next hand

@giorgoskey

Εναντίον μόνο αυτού του παίχτη ίσως είναι fold, αλλά υπάρχει κι άλλος παίχτης στην παρτίδα από τον οποίο μάλλον είμαστε μπροστά.

@xamini

Απλά σκέφτομαι ότι αν δεν έχει και ο Player3 ΑΑxx τότε είμαστε μπροστά.Αν δεν δούμε άσο στο flop ή κάποιο πολύ scary board νομίζω μπορούμε να μπούμε all in μετά. Φυσικά αν υπάρχει κάποιο flush draw είμαστε ευτυχείς και εννοείται με set είμαστε πάρα πολύ μπροστά.

να χάσεις τα 17 για να πάρεις 33 θέλεις να πεις; 16+ ; και αν o v έχει όντως aa και ο p3 σου δείξει κάτι σε 910jq ds τότε αν υπολογίσεις τα equity μιλάμε για ρουλέτα ακόμα για τα 16

δεν είμαι κανένας master στο omaha αλλά μερικά πράγματα μετά από 2+ χρόνια cash και αρκετά χέρια τα βλέπω ξεκάθαρα πιστεύω.. ένα από αυτά είναι ότι για να είσαι + στο omaha πρέπει να μειώσεις όσο περισσότερο γίνετε τέτοιου είδους παρτίδες και εννοώ στην περίπτωση μας τα pre flop allin vs 2

προσπάθησε να παίζεις τα λεφτά σου postflop όσο γίνετε περισσότερο .. εκεί θα έχεις μικρότερο variance άρα περισσότερα κέρδη