J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 respect αν ενδιεφερεσε για κάποια shots στο scoop το μάιο στείλε PM Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 @potiss μήπως παίζεις και lineage 2 με το ίδιο ακριβώς nickname ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 grats για την πορεια φυσικα! περιμενουμε μεγάλη συνεντευξη, οχι 5 ερωτησεις παλι..2χ κανεις και early stages? vs non regs opps νομιζω χανουμε value ετσι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
g13sakis Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 respect!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fak 4bets-shove Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 απειρο rescpect.best ελληνας grinder(με την εννοια του ορου grinder)μαζι με τον παρη δεδε.keep up the good work!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
potiss Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 grats για την πορεια φυσικα! περιμενουμε μεγάλη συνεντευξη, οχι 5 ερωτησεις παλι..2χ κανεις και early stages? vs non regs opps νομιζω χανουμε value ετσι.Sorry αλλα δεν το καταλαβαινω αυτο.Παντως ναι ανοιγω 2x και απο το 10-20.Η λογικη μου ειναι απλα να κρατω σταθερα το ιδιο raise για να κρυβω την αξια του φυλλου μου.*Τωρα, αν δεν σου αρεσει το minraise σε early stages μπορεις να ανοιγεις 2.5 x η 3x αλλα να ειναι ιδιο το raise καθε φορα.*Με ποιο τροπο χανω value απο τους non regulars?Τι εννοεις? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonios1984 Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 respect!!!respect to you too σε έχω πετύχει σε 3R . απλά respect Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 @Gianni Ειχες δωσει μια συνεντευξη παλιοτερα και ηταν σχετικα συντομη οποτε γι αυτο το πρωτο σχολιο.Τωρα για το raise size προφανως κραταμε σταθερο ασχετα απο φυλλα η αντιπαλους!Αυτο που εννοω ειναι το κλασσικο 3χ στα πρωτα 3-4 levels κι απο κει και μετα 2 ή 2,5χ..Το value ειναι στο εξης. Εarly stages θα ανοιξουμε με top top range και αυτοι που θα callaroun θα ειναι συνηθως marginal οποτε θελουμε να παιξουμε μεγαλυτερα pots.Tο αλλο mode ειναι ναι μεν να ανοιγουμε με 2χ απο το 10-20 (εχω δει πχ τον timoro) αλλα γιατι ανοιγουμε wide πραγμα που φανταζομαι δεν κανεις με mass multitabling.Αν σκεφτομαι κατι λαθος πες μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
potiss Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Ειμαι πιο loose απο τι οι περισσοτεροι regs στα early stages και εχω αρκετα μεγαλο range γι αυτο και δεν μπορω να ανοιγω 3x.Θεωρω τα early stages ευκαιρια για περισσοτερο παιξιμο ειδικα στα stngs αφου αργοτερα το action κινειται σε push or fold mode. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
potiss Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 το action κινειται.πως σας φαινεται? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Ειμαι πιο loose απο τι οι περισσοτεροι regs στα early stages και εχω αρκετα μεγαλο range γι αυτο και δεν μπορω να ανοιγω 3x..οκ δεκτο φυσικα! your profit speaks Αυτο που σου ειπα βγαζει νοημα τουλαχιστον για καποιον που παιζει super tight στα early?Tωρα για το δευτερο τι να σου πω, προφανως καλυτερα να απαντησει κοσμος των sngs. Edge σιγουρα θα βγαζεις στα stakes που παιζεις. Τωρα αν μιλαμε για τα 30$ tours και πανω δεν εχω ιδεα αν ειναι optimal or what. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 φιλε φωτοβολιδα εισαι,το δειγμα σου ειναι πολυ μικρο για ασφαλη συμπερασματα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Hot run ειναι ρε. Θα ξεφουσκώσει.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Έλα με το κάθε τυχαίο μωρέ ..Απλά έχει βρει μια καλή ip εκεί στο βόλο ..Μη τον ρωτάτε όλο λαθοι λέει ..Άσε που είναι και παλιοχαρακτήρας .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts