Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Γιάννης “potiss..” Σκυριανός: Ένας grinder των microstakes

Recommended Posts

grats για την πορεια φυσικα! περιμενουμε μεγάλη συνεντευξη, οχι 5 ερωτησεις παλι..

2χ κανεις και early stages? vs non regs opps νομιζω χανουμε value ετσι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

grats για την πορεια φυσικα! περιμενουμε μεγάλη συνεντευξη, οχι 5 ερωτησεις παλι..

2χ κανεις και early stages? vs non regs opps νομιζω χανουμε value ετσι.

Sorry αλλα δεν το καταλαβαινω αυτο.Παντως ναι ανοιγω 2x και απο το 10-20.Η λογικη μου ειναι απλα να κρατω σταθερα το ιδιο raise για να κρυβω την αξια του φυλλου μου.*Τωρα, αν δεν σου αρεσει το minraise σε early stages μπορεις να ανοιγεις 2.5 x η 3x αλλα να ειναι ιδιο το raise καθε φορα.

*Με ποιο τροπο χανω value απο τους non regulars?Τι εννοεις?

@Gianni Ειχες δωσει μια συνεντευξη παλιοτερα και ηταν σχετικα συντομη οποτε γι αυτο το πρωτο σχολιο.

Τωρα για το raise size προφανως κραταμε σταθερο ασχετα απο φυλλα η αντιπαλους!

Αυτο που εννοω ειναι το κλασσικο 3χ στα πρωτα 3-4 levels κι απο κει και μετα 2 ή 2,5χ..

Το value ειναι στο εξης. Εarly stages θα ανοιξουμε με top top range και αυτοι που θα callaroun θα ειναι συνηθως marginal οποτε θελουμε να παιξουμε μεγαλυτερα pots.

Tο αλλο mode ειναι ναι μεν να ανοιγουμε με 2χ απο το 10-20 (εχω δει πχ τον timoro) αλλα γιατι ανοιγουμε wide πραγμα που φανταζομαι δεν κανεις με mass multitabling.

Αν σκεφτομαι κατι λαθος πες μου.

Ειμαι πιο loose απο τι οι περισσοτεροι regs στα early stages και εχω αρκετα μεγαλο range γι αυτο και δεν μπορω να ανοιγω 3x.Θεωρω τα early stages ευκαιρια για περισσοτερο παιξιμο ειδικα στα stngs αφου αργοτερα το action κινειται σε push or fold mode.

Ειμαι πιο loose απο τι οι περισσοτεροι regs στα early stages και εχω αρκετα μεγαλο range γι αυτο και δεν μπορω να ανοιγω 3x..

οκ δεκτο φυσικα! your profit speaks :lol:

Αυτο που σου ειπα βγαζει νοημα τουλαχιστον για καποιον που παιζει super tight στα early?

Tωρα για το δευτερο τι να σου πω, προφανως καλυτερα να απαντησει κοσμος των sngs. Edge σιγουρα θα βγαζεις στα stakes που παιζεις. Τωρα αν μιλαμε για τα 30$ tours και πανω δεν εχω ιδεα αν ειναι optimal or what.

Έλα με το κάθε τυχαίο μωρέ ..

Απλά έχει βρει μια καλή ip εκεί στο βόλο ..

Μη τον ρωτάτε όλο λαθοι λέει ..

Άσε που είναι και παλιοχαρακτήρας ..

:ugeek::ugeek: