pokerland Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 {multithumb thumb_width=540 thumb_height=540}Από προηγούμενο άρθρο του Pokerland είχατε πληροφορηθεί για τον ερχομό του ‘Zoom Poker’ . Πρόκειται για μια ακόμα καινοτομία του PokerStars, προς τέρψη όλων των μανιωδών αλλά και... ανυπόμονων grinders !*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astakos Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 θα νεκρώσουν όλα τα παιχνίδια με αυτό το zoom i want more rake poker!!! ήδη έχω παρατηρήσει μείωση τον τραπεζιών στο λόμπι είδωμεν!!!!****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish.Moderator: Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
evoman Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Μια διευκρίνηση μόνο δεν πρόκειται για άλλη μια καινοτομία της pokerstars αλλά για καθαρή αντιγραφή από την full tilt και το 'rush poker' έτσι για να μην λέμε και ότι θέλουμε!!****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish.Moderator: Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Μια διευκρίνηση μόνο δεν πρόκειται για άλλη μια καινοτομία της pokerstars αλλά για καθαρή αντιγραφή από την full tilt και το 'rush poker' έτσι για να μην λέμε και ότι θέλουμε!!****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish.Moderator: Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum.Αναρωτιέμαι αν θα κινηθεί δικαστικά εναντίον τους, η Full Tilt υπό τον Bernand Tapie... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 @evoman Αν δεν απατωμαι στο αρθρο αναφερεται : "Το ‘σενάριο’ είναι ανάλογο με αυτό που είχε υιοθετήσει το Full Tilt με τα τραπέζια “Rush Poker” ' . Ειναι γεγονος παντως πως η λεξη 'καινοτομια' ειναι σχετικα ατυχης, και αδικούμε κατάφορα τον ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ στο χωρο του online gaming , την Full Tilt. Εξαλλου, η Full Tilt μας ειχε συνηθισει σε πολλες καινοτομιες. Rush Poker , Παγωμα Λογαριασμων, αναληψεις που δεν ολοκληρωθηκαν ποτε, λεφτα που καταθέσαμε και τα τρωει ο Lederer σε εξωτικα κοκτέηλ στη Χαβάη.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
voukefalas4 Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 +1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
evoman Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Δεν υπερασπίζομαι την full tilt ξέρω τι έχει κάνει και ξέρω πως την έχω πάθει και 'γω με το σκάνδαλο της, ωστόσο έκανα απλά μια παράθεση γιατί πρέπει να βλέπουμε μερικά πράγματα όπως ακριβώς είναι, το rush poker το έφερε η full tilt στο προσκήνιο και η pokerstars απλά το αντέγραψε και του έδωσε άλλη ονομασία απλά τα πράγματα, και ακριβώς όπως τα λες εγώ σχολίασα την λέξη καινοτομία όχι ολόκληρο το άρθρο!!****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish.Moderator: Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts