Confucius Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Πριν από 10λεπτά στο micromillion 41 στη Stars http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/4159193Ωραίο trap δεν έκανα ?Προσπαθώ να συνέλθω ακόμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 so sick Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 ποιο sick δε γίνεται τόσο καλά τρέχω εδώ και μήνες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 αν πούμε ότι αυτό το βρωμερό σιχαμένο σάιτ είναι στημένο φιλαράκι θα μας πουν γραφικους...καθολου σικ φιλε..απολυτως φυσιολογικο,,σε λαιβ κας το χω δει να γινεται κανα πενταρι φορες το διωρο...γαμ....εβραιοι σιχαματα...κολοστημενο σαιτ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 WTF :shock: :shock: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 αν πούμε ότι αυτό το βρωμερό σιχαμένο σάιτ είναι στημένο φιλαράκι θα μας πουν γραφικους...καθολου σικ φιλε..απολυτως φυσιολογικο,,σε λαιβ κας το χω δει να γινεται κανα πενταρι φορες το διωρο...γαμ....εβραιοι σιχαματα...κολοστημενο σαιτδηλαδη το εχεις δει πολλες φορες αυτο το χερι εσυ στην σταρς??γιατι εγω 3χρονια πρωτη φορα το βλεπω.γραφικε! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 αν πούμε ότι αυτό το βρωμερό σιχαμένο σάιτ είναι στημένο φιλαράκι θα μας πουν γραφικους...καθολου σικ φιλε..απολυτως φυσιολογικο,,σε λαιβ κας το χω δει να γινεται κανα πενταρι φορες το διωρο...γαμ....εβραιοι σιχαματα...κολοστημενο σαιτδηλαδη το εχεις δει πολλες φορες αυτο το χερι εσυ στην σταρς??γιατι εγω 3χρονια πρωτη φορα το βλεπω.γραφικε!εμεισ θα τα πουμε σε καποιο λαιβ απο κοντα....γιατι εκανες καποιο σχολιο για μενα σε αλλο ποστ και δε θελω να το συνεχισουμε εδω...απο κοντα...ελπιζω να ερθεις στο πρινσες να σου πω τις αποψεις μου κατ ιδιαν,,να δεις κι ολας ποιος ειναι αδερφη,,, Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 @confucius Πιο sick πεθαίνεις. @tsitsis να 'χεις. Και μη μου πεις αυτό έγινε μια φορά ενώ στη stars έχει γίνει πιο πολλές, γιατί θα σου πω κι εγώ ότι δεν έχουν παιχτεί ίσα χέρια online και live. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 @confucius Πιο sick πεθαίνεις. @tsitsis να 'χεις. Και μη μου πεις αυτό έγινε μια φορά ενώ στη stars έχει γίνει πιο πολλές, γιατί θα σου πω κι εγώ ότι δεν έχουν παιχτεί ίσα χέρια online και live.αυτο το ενα και μοναδικο χερι το χω δει χιλιαδες φορες,,,αν πατησεις στο υόυτυβε ρόγιαλ φλασ -κουαντς ειναι το μονο χερι που βγαζουν...δεν υπαρχει αλλο...σε προκαλω να μου βρεις ενα δευτερο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 @tsitsis αν παρατηρησες το συγκεκριμενο σχολιο το εσβησα λιγη ωρα μετα γιατι καταλαβα οτι ηταν λαθος,οπως ηταν λαθος να με πεις και εσυ καραγκιοζακι επειδη δεν σου αρεσε η αποψη μου.τωρα επειδη δεν παιζω λαιβ αν θες να μου πεις τις αποψεις σου κατ ιδιαν οπως λες μπορουμε να το κανονισουμε και αλλιωςσορρυ που γα***ε αλλο ενα θεμα αλλα δε γουσταρω απειλες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 @tsitsis αν παρατηρησες το συγκεκριμενο σχολιο το εσβησα λιγη ωρα μετα γιατι καταλαβα οτι ηταν λαθος,οπως ηταν λαθος να με πεις και εσυ καραγκιοζακι επειδη δεν σου αρεσε η αποψη μου.τωρα επειδη δεν παιζω λαιβ αν θες να μου πεις τις αποψεις σου κατ ιδιαν οπως λες μπορουμε να το κανονισουμε και αλλιωςσορρυ που γα***ε αλλο ενα θεμα αλλα δε γουσταρω απειλεςδε σε απειλω ..απλα επειδη με αποκαλεσες αδερφη επειδη ειχα διαφορετικη αποψη απο εσενα σου πα καλυτερα να τα πουμε απο κοντα,,,να ανοιξω διαλεγω με καποιον που με αποκαλει αδερφη επειδη διαφωνησα μαζι του??κι εσυ το ιδιο θα κανες στηγ θεση μου,, Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Έχεις αίσθηση της διαφοράς μεταξύ του πόσα χέρια έχουν παιχτεί live στο Main Event του WSOP και πόσα έχουν παιχτεί online στη stars; Συν του ότι έτυχε να είναι και η κάμερα εκεί. Παίζει σύμφωνα με τις πιθανότητες να μην έπρεπε να έχει συμβεί καν σε live TV show με τόσο λίγα χέρια που έχουν παιχτεί. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 δε σε απειλω ..απλα επειδη με αποκαλεσες αδερφη επειδη ειχα διαφορετικη αποψη απο εσενα σου πα καλυτερα να τα πουμε απο κοντα,,,να ανοιξω διαλεγω με καποιον που με αποκαλει αδερφη επειδη διαφωνησα μαζι του??κι εσυ το ιδιο θα κανες στηγ θεση μου,,δεν θυμασαι καλα φιλε,σε αποκαλεσα αδερφη γιατι πρωτος με αποκαλεσες καραγκιοζακι επειδη εγω ειχα διαφορετικη αποψη απο εσενα,να τα λεμε οπως ειναι ετσι??τεσπα αρκετα ξεκατινιαστικαμε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 έχεις δυνάμεις να συνεχείς να παίζεις πόκερ? φοβερό χέρι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Τόσους μήνες τα είχα δει όλα τώρα ήρθε και με αποτελείωσε.Εχθές πάντως μετά το έκλεισα είδα μια σειρά πήγα για ύπνο αλλά έβλεπα εφιάλτες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Fontas4 Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Ποια σειρά είδες; Αν ήταν το The Walking Dead , τότε είναι λογικό να είδες εφιάλτες Πάντως αν μου συνέβαινε αυτό, μάλλον τώρα θα έκανα έρευνα αγοράς για καινούργιο λάπτοπ, αφού θα το είχα σπάσει επιτόπου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
menios222 Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Confucius Στο Πόρτο Καράς είχες αποκλειστεί με ΑΚ vs ΑΑ λίγες θέσεις πρίν απο τα έπαθλα απο ότι θυμάμαι... σωστά ;;; Μήπως μπορείς να μου γράψεις 40 νούμερα του τζόκερ επάνω και 19 κάτω για να παίξω τα υπόλοιπα ;;; Πλάκα πλάκα απιστέυτο και όμως έγινε...αλλά μην μασάς ΠΑΟΚ είσαι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 comfucious ευτυχως που υπαρχουν ατομα σαν κι εσενα να βγαζουν αυτα τα χερια,,εγω σε ενα αλλο επετειακο,,,3 συνεχομενα χερια με ιδιο αντιπαλο ,,πρωτο χερι ρηγαδες εγω - σεταρει τα εφταρια του,,,δευτερο χερι ασσο ρηγα σουιτιντ φλοπ ασσοσ ρηγας 9 ,,σεταρει τα εννιαρια του,,,,δε διπλωνει το μπορντ,,τριτο χερι σορτστακ εγω πλεον ασσο βαλε ,,ασοσ 3 2 το φλοπ ασσο 3 αυτοσ,,3 χερια στη σειρα...βεβαια το δικο σου ξεπερνα καθε οριο απατης... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokershark11 Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Μήπως μπορείς να μου γράψεις 40 νούμερα του τζόκερ επάνω και 19 κάτω για να παίξω τα υπόλοιπα ;;; χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαξα καλό πάντως so sick φίλε μου μην πτοείσαι κάτι παρόμοιο έχω πάθει κ εγώ με μονοαουτ στην ίδια πλατφόρμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Ποια σειρά είδες; Αν ήταν το The Walking Dead , τότε είναι λογικό να είδες εφιάλτες Πάντως αν μου συνέβαινε αυτό, μάλλον τώρα θα έκανα έρευνα αγοράς για καινούργιο λάπτοπ, αφού θα το είχα σπάσει επιτόπου.Το Spartacus είδα δε νομίζω να έφταιγε αυτό γιατί το βλέπω κάθε βράδυ φίλε μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Confucius Στο Πόρτο Καράς είχες αποκλειστεί με ΑΚ vs ΑΑ λίγες θέσεις πρίν απο τα έπαθλα απο ότι θυμάμαι... σωστά ;;; Μήπως μπορείς να μου γράψεις 40 νούμερα του τζόκερ επάνω και 19 κάτω για να παίξω τα υπόλοιπα ;;; Πλάκα πλάκα απιστέυτο και όμως έγινε...αλλά μην μασάς ΠΑΟΚ είσαι...Άσε φίλε Μένιο από τότε έχω να σταυρώσω κάτι τί μου το θύμισες.Για λίγο διάστημα είχα πάρει φωτιά και μετά με μάτιασαν θα φωνάξω κάνα παπά να κάνει ευχέλαιο στο pc Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 φιλε να σε ρωτησω κατι να μου απαντησεις ειλικρινα...θα ξαναβαλεις λεφτα μεσα να παιξεις σε αυτους??γιατι εδω δε μιλαμε για ατυχια μιλαμε για κλοπη..και δεν εχει σημασια το ποσο,,11 δολλαρια,,(μπορουσε να ταν και μεγαλυτερο)αλλα η πραξη-η κλεψια,,,ελα ποκερ γρ ..μεγάλη ποικιλία σε τουρνουά οπως στους κλεφταραδες τους εβραιους δε θα βρεις αλλα τετοια αναγουλα δυσκολο να τη φας.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzouv Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 εγώ δεν τρελενομαι από το χέρι...αυτά συμβαίνουν ... αλλά δεν μπορούσε να ήταν σε site με bad beat jackpot ??? εκεί είναι η τρέλα !!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 φιλε να σε ρωτησω κατι να μου απαντησεις ειλικρινα...θα ξαναβαλεις λεφτα μεσα να παιξεις σε αυτους??γιατι εδω δε μιλαμε για ατυχια μιλαμε για κλοπη..και δεν εχει σημασια το ποσο,,11 δολλαρια,,(μπορουσε να ταν και μεγαλυτερο)αλλα η πραξη-η κλεψια,,,ελα ποκερ γρ ..μεγάλη ποικιλία σε τουρνουά οπως στους κλεφταραδες τους εβραιους δε θα βρεις αλλα τετοια αναγουλα δυσκολο να τη φας..ρε φίλε ειλικρινα μας δουλευεις?? χερια ειναι και τα 2 καποια στιγμη 1/1.000.000 θα βγουν μαζι...απλα ετυχε στον confucio και το ποσταρε για την ατυχια του...θες να μου πεις δλδ οτι ελεγχεις καθημερινα 24 ωρες το 24ωρο ολα τα τραπεζια της gr και δν εχει βγει παρομοιο χερι?? ελεος δλδ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 φιλε να σε ρωτησω κατι να μου απαντησεις ειλικρινα...θα ξαναβαλεις λεφτα μεσα να παιξεις σε αυτους??γιατι εδω δε μιλαμε για ατυχια μιλαμε για κλοπη..και δεν εχει σημασια το ποσο,,11 δολλαρια,,(μπορουσε να ταν και μεγαλυτερο)αλλα η πραξη-η κλεψια,,,ελα ποκερ γρ ..μεγάλη ποικιλία σε τουρνουά οπως στους κλεφταραδες τους εβραιους δε θα βρεις αλλα τετοια αναγουλα δυσκολο να τη φας..Κατάθεση φίλε έχω να κάνω 3 χρόνια σίγουρα, και είχα βάλει στόχο αν ποτέ μηδενίσει το bankroll μου να μη ξανακάνω έτσι και αλλιώς.Τώρα για την αναγούλα της stars άστο, εγώ ειδικά είμαι παιδί της ongame εκεί έμαθα εκεί έβγαλα λεφτά, αλλά τους τελευταίους μήνες με πονάει όσο δε μπορείς να φανταστείς και για αυτό μετακόμισα για λίγο stars Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts