ole8 Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 καλησπέρα χαιρετώ όλα τα μέλη είναι το πρώτο μου post εδώ βρισκόμαστε σε παιχνίδι live με blinds 0.50/0.50, 1 γύρος holdem 1 γύρος omaha . παίκτης 1(120ε)παίκτης 2(150)παίκτης 3(140e)παίκτης 4(70e)παίκτης 5(100ε)πιακτης 6(80)εμείς (120ε)ο γύρος είναι ομάχα κ μας έχει μοιραστεί ο παίκτηs 3 ανοίγει στα 2,call ο π.4,call ο π.5,call ο π.6, κ αποφασίζω να παίξω επιθετικά το χέρι μου απτό button και κάνω raise στα 12,fold τα blinds ,call ο παίκτης 3,fold ο 4, κ ο παίκτης 4 κάνει re raise στα 30,fold ο 6..οι σκέψεις μ τώρα..ο παίκτης 4 κάνει limp κ re raise ..είναι πιτσιρικάς,tight παίκτης αλλά omaha από όσο ξέρω παίζει λίγο καιρό κ γενικά είναι πολύ επιφυλακτικός..καλός παίκτης σε γενικές γραμμές από ότι έχω δει αν και δεν έχουμε παίξει παρά πολύ μαζί ..σκέφτομαι λοιπών να κάνω raise all in καθώς πιστεύω ότι ακόμα κ αν κάνει την κίνηση με AAxx μπορεί να το πετάξει μην θέλοντας να παίξει ρέστα pre flop στο omaha ..παρόλαυτα εκείνη την στιγμή θεώρησα καλύτερο το call έχοντας θέση..κάνω call ,πάσσο τα blinds call ο παίκτης 3 κ παίζουμε το pot 3-way .. φλοπ καλό φλοπ για εμάς..check ο παίκτης 3,check ο 4,κ αποφασίζω να ποντάρο καθώς κ AAxx (εκτός από καρδιές) να έχει είμαστε μπροστά 70-30..το 68 δεν το χω στο range του(μόνο αν είχε κάτι σαν 6789 αλλά το θεωρώ απίθανο) όσο για τον παίκτη 3 είναι γενικά πολύ loose σε σημείο που μπορεί να χει οτιδήποτε για αυτό ποντάρο 40ε στο pot των 102e ώστε αν δεχτο re raise να το πετάξω(ξέρω raise για να δεις που βρίσκεσε δεν υπάρχει αλλά τουλάχιστον για τον 3 δεν μπορώ σε αυτό το σημείο να κανβ κάτι άλλο..το check behind θεωρώ ότι θα με φέρει σε πιο δύσκολη απόφαση σε ένα κακό turn αλλά δεν είμαι σίγουρος) call ο 3,call κ ο 4turn κ πριν προλάβο να σκεφτώ ακούω ρέστα απτό παίκτη 3 και μετά από λίγη σκέψη call απτό 4..τι κάνουμε? είμαστε μπροστά από όλα τα 2paira κ χάνουμε από 56,10J και 99 αλλά μπρούμε να βελτιώσουμε το χέρι μας σε χρώμα,κέντα και full .(εξαρτάται βέβαια αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω ) call η fold ?Edit Moderator:Παρακαλώ χρησιμοποιείτε τον Hand Converter για να ανεβάσετε ένα χέρι. Αν δε μπορείτε να μετατρέψετε το χέρι με τον Hand Converter παρακαλώ χρησιμοποιήστε τα "περισσότερα εικονίδια" στα αριστερά του πεδίου γραφής για να εισάγετε τα εικονίδια των φύλλων. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokershark11 Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Πρώτα απ` όλα ο 4 είναι ήδη ρέστα από φλοπ εφόσον όπως γράφεις έχει 70ε stack ,τώρα εσύ έχεις επενδύσει ήδη 70 από τα 120 που έχεις στο ποτ είναι 280ε από τα οποία 70 είναι δικά σου τα 70 του π. 4 κ τα 140 του π. 3 τα οποία τα 20 θα του γυρίσουν σε περίπτωση δικού σου call ,στο χρώμα πιστεύω είσαι πίσω ,κέντα σίγουρα κάποιος από τους 2 έχει,οβερ σετ υπάρχει αν κ το βλέπω λίγο δύσκολο από το action , εσύ τώρα έχεις πιθανότητες νίκης πολύ ελάχιστες.Είναι μεγάλο το ποτ πολύ δύσκολη απόφαση αλλά μάλλον χάνεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 ωραίο χέρι.. pre flop σωστό και το r και το flat στα 30.. flop διαφωνώ κάθετα με το bet 40 και μετά πάσο σε shove του v3 .. το flop είναι ιδανικό για εμάς και εγώ θα potara δείχνοντας ότι θα το πάω all the way , high pair , open ended και f draw τι άλλο να ζητήσω ;turn να τι άλλο μπορούσα να ζητήσω και set .. είσαι ήδη committed και δεν το έχεις καταλάβει μου φαίνεται , φυσικά σναπάρεις και εσύ τα υπόλοιπα 50 για να πάρεις ένα pot των 310 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ole8 Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 με βάση τα pot odds εννοείται ότι δεν σκέφτομαι να πάω πάσσο..το θέμα μ είναι με ένα τέτοιο action κ 2 ρέστα μπροστά μας δεν είναι σίγουρο ότι είμαστε πίσω? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokershark11 Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 σίγουρα τα pot odds είναι πάρα πολύ καλά και σίγουρα εκεί που έφτασες μάλλον πρέπει να σναπάρεις αλλά σου είπα λογικά χάνεις σε επηρεάζει παρά πολύ το ότι είναι 2 against you .αναλόγως κ τι read έχεις από τους αντιπάλους σου ,btw πεσμας κ τι έκανες εσύ κ τι είχαν οι άλλοι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ole8 Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 θα περιμένω καμία απάντηση ακόμα και θα ποστάρω την συνέχεια το βράδυ φιλε για τον παίκτη 3 δεν υπάρχουν reads ..50 χρόνων τζογαδόρος..για τον παίκτη 4 όπως είπα κ πιο πάνω λογική μόνο από AAxx βγάζω απτό παίξιμο του. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greggr Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Pre flop as played, δεν αποκλείω slow played ΑΑχχ στον πιτσιρικά ή 89ΤJ ή 9TJQ ή any 4 broadways τελος πάντων.Bet pot στο flop οτιδήποτε άλλο είναι τεράστιο λάθος κατ'εμέ. Το 86 θα είχε leadaρει εκτός στην πολύ σπάνια περίπτωση που έχει τόσα extra που πάει για trap (π.χ. 86ΑΤ με Α6 κούπα). Ότι άλλο και να έχουν έχεις τα odds να πάς all the way.Με το bet που κάνεις δίνεις odds σε κάποιον να μπεί ακόμα και με σφήνες ή ξερό flush draw.Γενικά η αντιμετώπιση που έχεις στο χέρι είναι λάθος. Θα δεχόμουνα να πας πάσο pre flop. Από τη στιγμή όμως που τα βάζεις, σε πόσο πιο πλεονεκτική θέση να βρεθείς από το να έχεις open ended και flush draw και 2 check που κατα πάσα πιθανότητα λένε την αλήθεια σε ποτ 100 ευρώ; Bet pot λοιπόν και ή παρε 100 ευρώ 100-0 ή παίξε 100 για 300 με πιθανότητες από 60% έως 40%.Τέλος πάντων, ακόμα και έτσι call είναι και στο turn. Σίγουρα υπάρχει TJ (μην έχουν και οι 2 δεν ξέρω) και μάλλον και κάποιο random flush draw στα μπαστούνια, αλλά ακόμα και έτσι call είσαι.Για την ιστορία πιστεύω ότι είχε TJQQ o πιτσιρικάς και μπαστούνια του άσσου με το 9 επαφή ο 50ρης Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xamini Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 ο giorgoskey τα πε μια χαρά τα πράγματαστο φλοπ θα έκανα bet pot και δε θα το πέταγα ποτέ. Ενναλακτικά θα έκανα check αλλά είναι εξεζητημένο σε 3 way πρέπει να είσαι 100% σίγουρος για ποιο λόγο το κανείς. στο turn εκεί που έχεις φτάσει δεν υπάρχει fold νομίζω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Ότι είπαν οι giorgoskey και greggr.Με τον greggr θα διαφωνήσω μόνο στην πρόβλεψη και θα πω AAxx για τον μικρό και TJ9x για τον άλλον. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ole8 Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 στην τελική έκανα call όπως ήταν φυσικό ..ο 50αρης άνοιξε `κ ο πιτσιρκας άνοιξε ( αναμενόμενο με βάση το pre flop play αλλά μου έκανε εντύπωση που callare auto τον 50νταρη ..στην τελική αν κ πίσω το ρίβερ ήταν μαγικό Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Πόσο κοντά έπεσα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokershark11 Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 και καλά έκανες που σναπαρες αν κ όπως είπαν κάποιοι έπρεπε να πας ρέστα από το φλοπ.nice river . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts