leonidas1 Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2012 καλησπέρα σε όλους γράφω πρώτη φορά παίζω λάιβ σε σπίτια φίλων περίπου 1 χρόνο και κερδίζω σχεδόν πάντα σχετικά εύκολα χαμηλά στειξ ,έτσι λέω να παίξω ίντερνετ χάνω επί μόνιμου βάσεως μέχρι που λέω να συγεντρωθώ στο έπακρο και να δοκιμάσω της δυνάμεις μου kai κάνω μια 25αρα 200 σε μια εβδομάδα παίζωντας 0.10-0.25 ρινγκ εξάρια.έπειτα χάνω συνεχόμενα και πέφτω στα 90.αυτό που θέλω να παραθέσω ως απορία είναι εάν κάνω κάποια πολύ κακά πλέι η όχι ,γιατί νιώθω ότι δεν μπορώ να κρίνω ''σωστά''.θα δώσω λοιπών ένα παράδειγμα που θεωρώ ότι είναι αντιπροσωπευτικο.ειμαι στο σμολ με Α 10ς και στακκ 15$ , το κατ οφφ ανοίγει 0.75, πάσσο το μπάτον και του κάνω 3μπετ ποτ γτ τον θεωρώ αδύναμο (τελικά είχε Κ 10).ΠΑΊΡΝΩ κολ και ανοίγει J 4 Κ ,μπέτ μισό ποτ μου τα γυρνάει και κάνω cry κολ χανωντας αλλο ενα μπάι ιν.το παίξα καλά (εκτός απ το teleytaio κολ) και ημυν άτυχος η έκανα κακό ρείζ προφλοπ ? η κακό μπέτ στο φλοπ ?? ευχαριστώ :) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2012 Μισό λεπτό, πόσα λεφτά είχε αυτός μπροστά του; Γιατί αν είχε όσα κι εσύ ή περισσότερα το call σου στο all in του είναι πάρα πάρα πάρα πολύ κακό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
leonidas1 Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2012 ας πούμε ότι πάσαρα υποθετικά στο αλλ ιν lol Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
leonidas1 Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2012 δηλαδή γενικά είναι σωστό το 3bet απ τα blinds η όχι επειδή παίζεις εκτός θέσης και αυτό ήταν καλό φλοπ για continueation όπως παίχτηκε η όχι? thanks Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2012 Αν ο παίχτης είναι επιθετικός και ανοίγει συχνά από late position μια χαρά είναι το 3bet. Και φυσικά μπορείς να κάνεις c-bet σε αυτό το board, ιδιαίτερα αν είναι rainbow. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
rudessgr Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2012 τα δικα μου σχολεια ειναι τα εξης...εκανες 3bet γιατι οπως λες τον θεωρησες αδυναμο.πως το συμπερανες αυτο?για να μην κουραζω για μενα ειναι λαθος σκεψη το "εκανα 3bet γιατι τον θεωρησα αδυναμο" εκτος αν θες να συνεχισεις την σκεψη σου και μας εξηγησεις.θα ηταν πολυ καλυτερο αν ελεγες αδυναμος παιχτης.σκεφτηκες τα χρηματα που εχεις και που εχει και εκανες την κινηση αυτη?το μεγεθος του ποτ πριν το φλοπ,σε σχεση με τις καβες σας?απο το παιξιμο του preflop σε τι φυλλα τον βαζεις σε σχεση με το παιξιμο του?τι ευρος?φυσικα και με την προιστορια του στο τραπεζι.και αφου τα σκεφτεις αυτα,γιατι πονταρες μισο ποτ στο φλοπ?τι σκεφτηκες?για ποιο λογο επελεξες χτυπημα μισο ποτ?και ποιο ειναι το σχεδιο σου σε οποιαδηποτε κινηση του σε σχεση με την δικη σου ενεργεια?σορρυ δεν ξερω πως φαινονται τα σχολια μου,αλλα προτιμω οταν δινω την δικη μου "συμβουλη" να βαζω τον αλλο να σκεφτει παρα να δινω κατι ετοιμο.μπορει και να ειναι ακυρα αυτα που ειπα so ισως με διορθωσει καποιος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
leonidas1 Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2012 Μόνο από που κρατάει η σκούφια μου δεν με ρώτησες! (με καλύψε το παλικάρι πριν) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2012 το live με το online ειναι η μερα με τη νυχτα.το οτι κερδιζεις τους κακους παικτες που βρισκεις στα live τραπεζια δεν σημαινει οτι μπορεις να κερδισεις online το 25NL,αρα αρχικως να μην σου φαινεται περιεργο αυτο.επιπλεον ακομη και αν μπορεις να κερδιζεις σταθερα το 25NL για να το εξακριβωσεις θα πρεπει να παιξεις πολλες χιλιαδες χερια και για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις το αναλογο bankroll. παρε λοιπον τα πραγματα απο την αρχη και μην το κανεις οταν εχεις ηδη καψει αρκετες paysafe(η αρκετες παραπανω αν εχεις ηδη χαλασει καποια λεφτα).και ξεκινα καλυτερα απο πιο χαμηλα 10NL δλδ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2012 ότι σου πε ο birbilis να κανείς ...και να προσπαθήσεις να μάθεις αυτά που σου λέει ο rudessgr αλλιώς παίξε random Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2012 Πιστευω παιζεις παρα πολυ επιθετικα σε επιθετικο παικτη. Κανει open $0,75 (3bb ενω συνηθως κανουν 2.2-2.5) και εσυ 3bet στα $2,60! Συμφωνω 100% με το 3bet αλλα μπορεις να πονταρεις λιγοτερα, γιατι να βαλεις 15%+ του stack σου pre με Α10? $1,30-$1,80 πιστευω ειναι καλο πονταρισμα για reraise! Ποια ειναι η γνωμη σου? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
leonidas1 Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2012 η γνώμη μου είναι ότι έχεις απόλυτο δίκιο απλά γίνομαι ανυπόμονος κ αχρείαστα επιθετικός κι αν χάσω καλό ποτ τρελενομαι οπότε απλά απεχω για λίγο διάστημα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2012 Σε νιωθω... και εγω tiltarw πολυ ασχημα! Ξερεις τι θα σου προτεινα να κανεις, το δοκιμασα προσφατα και με βοηθησε. Δεν εχω μεγαλο bankroll αυτη τη στιγμη για να μπορω να παιζω 6 τραπεζια στα low(με λιγοτερα βαριεμαι και οταν χανω το παιρνω προσωπικα) και να χασω 12 buyins σε περιπτωση downsing. Οποτε παιζω 1 τραπεζι και ανοιγω και ενα η δυο ζοομ 0,01/0,02 και καθομαι με $1. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
leonidas1 Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2012 Swstos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts