Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ο "enemy" loose passive preflop και passive, chaser, caller postflop.. Δεν υπολογίζει καθόλου position και αν έχει ένα playable χέρι το παίζει με οποιοδήποτε κόστος αφού θέλει να βλέπει όσα περισσότερα flop γίνεται..

Code: :

{pokerhandreplays}836{/pokerhandreplays}

Στο φλοπ δεν αντιλάμβάνομαι το set του αλλά δεν τον έχω και για τρίτο 9άρι.. Στο turn ποντάρω δυνατά και δεν είμαι σίγουρος ότι χάνω, αφού υπάρχουν draws για 2 flush και κέντα και κυνηγούσε συνεχώς τα draws του ή τα overcards..

Φυσικά προβληματίζομαι όταν μου γυρίζει all in, αλλά καλώ τα άλλα $12 όχι ψάχνωντας τα 2 outs μου, αλλά για να δω showdown και να οριστικοποιήσω την άποψη μου για τον "enemy"..

Eρωτήσεις:

1. Στο turn έπρεπε να συνεχίσω το ποντάρισμα ή να τσεκάρω και έπρεπε να καλέσω το all in του; Αν είχε μεγαλύτερο stack σίγουρα θα πήγαινα πάσο, αλλά τώρα;

2. Θεωρώ τα χαμηλά set από τα πιο δύσκολα να τα αντιληφθείς και τα πιο καλοπληρωμένα χέρια.. Προσωπικά τα έχω πληρώσει αρκετά απέναντι σε high pairs..

Τρόποι, ιδέες ανίχευσης τους για να μας κοστίζουν όσο το δυνατόν λιγότερο.. Πατέντες πονταρίσματος, άλλα tells, οτιδήποτε.. Σίγουρα έχει να κάνει με τον αντίπαλο, εδώ δεν έφυγε με το preflop raise μου όπως θα έκαναν λογικά καλύτεροι παίκτες, αλλά ότι συμπέρασμα έχετε καταλήξει, καλοδεχούμνο.. :)

Δημοσίευση

Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό..

Έχω position, σχεδόν τριπλάσιο stack και δεν τον βεβαιώνει κανείς ότι θα καλέσει και ο επόμενος για να του δώσει αξιόλογα pot odds..

Πως βγαίνει πως έχει odds να καλέσει σε περίπτωση που πάμε για heads up;

Αν και ξαναλέω ότι δεν μιλάμε για παίκτη που λάμβανε υπόψιν τέτοια ζητήματα.. Το call του, ανεξάρτητα σωστό ή λάθος, ήταν προιόν της τάσης του να παίζει πολλά χέρια..

Δημοσίευση

Oκ Άκη προσεγγίζοντας το έτσι έχει μια λογική. Απλά δεν ξέρω αν οι αποφάσεις στο πόκερ λαμβάνονται πάντα μέσω μαθηματικών.. Προσωπικά θα πήγαινα πάσο..

Αντώνη του δωσα και κατάλαβε! :laugh:

Αλλά πραγματικά ήταν κακός.. Το φλοπαρισμένο φουλ όλοι καλά το παίζουν.. ;)

Αφού ξέρω ότι είσαι περισσότερο cash παίκτης γιατι δεν απαντάς στην ουσία των ερωτήσεων;

Δεν αποκαλύπτεις τα μυστικά;

Καλή χρονιά και τους 2 σας..

Δημοσίευση

vergitsis έγραψε:

holdemgr έγραψε:
H pithanothta na xei set se diafora flop einai kata seira

873r

K73

995

Kane pio megalo bet sto flop

HOLDEM den katalava to teleftaio post sou.[/quote:2lx5q5pm]

hehe ftaiei h griph pou me talaipwrei teleytaia...

995

3 syndyasmoi 55 kanoun set

K73

3X3 = 9 syndyasmoi KK, 77, 33 kanoun set alla mporoume na apokleisoume to KK (logw preflop drashs) ara 6

873

3X3 = 9 syndyasmoi 88,77,33 kanoun set

Basika, einai mono paradeigmata gia n'apanthsw sto Silencio pou rwthse an yparxei kapoio mystiko na breis an o antipalos exei set.

Den yparxoun mystika. Ektimas to range tou antipalou sou kaneis ta maths kai energeis analoga. Kapoies fores tha sou parei to AA me to set tou alla an ta exeis kanei ola swsta sto telos tha eisai esy kerdismenos.

Δημοσίευση

Holdemgr η γρίπη σου πρέπει να είναι πραγματικά βαριά..! χιχι..

Αν μπορείς εξήγησε λίγο καλύτερα τι εννοείς, απ'τις λίγες φορές που δεν σε κατάλαβα..

Επίσης για την παράμετρο που έθεσε o vergitsis ποια η γνώμη σου; Καλείς με 55 preflop σε περίπτωση headsup σε παρόμοια περίπτωση; Τέλος στο turn συνεχίζεις με bet ή δείχνεις αδυναμία τσεκάροντας;

Δημοσίευση

sigoura eprepe na sinexiseis to bet giati ipirxan 2 flash draws, simfona me tin perigrafi pou edoses gia auton tha mporouse na exei 45 offsuit 'i QJ, J10 of hearts... tora sto check raise all in an eixe perissotera lefta isos tha eprepe na pas paso, alla kai pali tha itan diskolo simfona me tin eikona tou..

Tora ta low set einai diskolo na min ta pliroseis, eidika an exeis AA, KK, QQ 'i an kaneis top pair, top kicker me AK, AQ. Apla prepei na min dineis se low pair kala pot odds na pane heads up apenanti sta parapano fila. Pantos sooner or later oso kala kai na paixeis, tha pliroseis kapoion me low set