Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Maniac Villains

dmelissourgos

Recommended Posts

Παίζουμε σε τραπέζι NL10 6-max και αυτή τη στιγμή είμαστε 5-handed. Το επίπεδο είναι πολύ κακό. Ο Villain1 παίζει 98/48/50 και στυλ maniac και ο Villain2 παίζει 70/10/0 πιο passive (και τα 2 στατιστικά είναι σε λίγα χέρια). Είναι και οι δύο πάρα πολύ κακοί παίχτες αλλά δεν έχουμε ξαναδεί τον Villain2 να κάνει 3bet, γιατί συνήθως έκανε limp και call στα 3bet.

***Το χέρι δεν είναι δικό μου, είναι ενός φίλου.

Table #1488 New York IV

Seat 3 is the button

Seat 1: Player1 (€ 2.91 EURO)

Seat 2: Villain1 (€ 18.86 EURO)

Seat 3: Hero (€ 8.95 EURO)

Seat 5: Player2 (€ 2.80 EURO)

Seat 6: Villain2 (€ 5.44 EURO)

Player2: posts small blind [€ 0.05 EURO]

Villain2: posts big blind [€ 0.10 EURO]

** Dealing down cards **

Dealt to Hero :Aclub::Jheart:

Player1 folds

Villain1 calls [€ 0.10 EURO]

Hero raises [€ 0.50 EURO]

Player2 folds

Villain2 raises [€ 5.34 EURO]

Villain1 calls [€ 5.34 EURO]

Hero ??

Τι σημαίνει το τεράστιο 3bet all in του Villain2 σύμφωνα με το στυλ που έπαιζε; Επίσης τι range μπορεί να έχει ο Villain1 με το limp / call του;;;

Κάνουμε Call, Fold ή Reraise all in;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοίτα δεν είμαι καλός στις ανάλυσης κτλπ. οπότε θα σου πω τη θα έκανα εγώ και που τους βάζω εγώ , δεν ξέρω αν είναι σωστό η όχι απλά λέω την γνώμη μου (για να μην παρεξηγούμε)

Εγώ θα έκανα fold , στην καλύτερη θα παίξουμε 3 way flip .

Τον Villain 1 με το loose limp /call του τον βάζω συνήθως σε mid pair 44-99 και ίσως κάποια suited κοννεκτορς + broadways . , Villain 2 ίσως το επεζε έτσι με ΑΚ-AQ δεν μπορώ να δω κάποιο άλλο συνδυασμό φίλων που να τa παίζει με τοσο μεγάλο raise .όπως π.χ ΚΚ-ΑΑ δεν θα το έκανε ΠΟΤΈ αυτό. ούτε με μικρά pairs . :geek:

easy fold και ουτε λογος δικαιολογησης imo! θα callαρεις 3way pot 55 blinds με AJο(οχι οτι το suited θα ειχε διαφορα)? με τοσο χαλια αντιπαλους δεν υπαρχει range αλλα και μονο το γεγονος οτι ο αλλος κανει 1η φορα 3bet και μαλιστα shove κατι λεει....στην καλυτερη να εισαι μπροστα απο κανενα weak ace του τρελου που τα στοιχεια του παραπεμπουν σε δαφνι...easy fold λοιπον και ψαχνεις αλλο σποτ...

@tsiou_tsiou

Εμένα μια χαρά ανάλυση μου φάνηκε. Thanks για τα ranges.

@tzatzikis4

Το HUD είναι σε πολύ λίγα χέρια (γύρω στα 30-40) οπότε δεν είμαι σίγουρος αν λέει πολλά το πρώτη φορά 3bet. Τώρα θα μου πεις "γιατί τα έβαλες τα στατιστικά σε τόσο λίγα χέρια;" Απλά νομίζω πως έπρεπε να δείξω πόσο άσχημα και loose έπαιζαν έστω και τόσο λίγο. Γενικά το παιχνίδι σε εκείνο το τραπέζι ήταν τέτοιο τρελοκομείο που δεν είναι και πολύ λάθος να μη περιμένουμε καλύτερο spot από αυτό. Όταν παίζεις εναντίον τέτοιων παιχτών πιστεύω πρέπει να προσπαθήσεις να τους πάρεις τα χρήματα εσύ πριν τους τα πάρουν οι άλλοι και τους bustaroun από το τραπέζι. Δεν είμαι σίγουρος δηλαδή ότι έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε άλλα 100-200 χέρια για να πιάσουμε ΑΑ ή ΚΚ και να παρακαλάμε να γίνει το ίδιο σκηνικό. Θα ήθελα και τη γνώμη κι άλλων ατόμων πάνω σε αυτό το θέμα βέβαια, γιατί είναι αρκετά σημαντικό imo.

εγώ η θα τα πέταγα (το πιο πιθανο )η θα προσπαθούσα με 4 βετ αλλ ιν να βάλω και το βιλειν2 μέσα...τουλάχιστον να κινηγησω το σάιτ ποτ που ναι κοντά στα 6 ευρώ,,με δεδομένο παντα οπος λες ότι ειναι κακοί παίχτες και οι δύο..

Είναι κοντά στο call το χέρι ,πιο πολύ εάν τον έχουμε δει να κάνει call με χειρότερα φύλλα ή να είναι υπερβολικά agro. Είχα ένα παρόμοιο χέρι παλιότερα και το aj ήταν το bottom range Που μου πρότειναν να shovarw στο DC που είχα ποστάρει το χέρι