Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΣΩ SKRILL

Recommended Posts

Καλησπέρα ποκεράδες,έκανα μια ανάληψη με σκριλλ(μονευβοοκερς) και με χρέωσε με 5 ευρώ περίπου,ενώ παλιότερα θυμάμαι δεν χρέωνε καθόλου..ήξερα μόνο οτι χρεώνει 1.80 ευρω όταν τα περνάς απο το σκριλλ στην κάρτα σου.μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει τι παίζει ακριβώς με τις χρεώσεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μήπως έστειλες τα λέφτα απο το poker room σε δολάρια και ο λογαριασμός σου στην moneybookers είναι σε ευρώ? Νομίζω τότε έχει μια χρέωση για την μετατροπή που κάνει.

ναι οντως σε δολλαρια τα εστειλα,αλλα κι αλλες φορες ετσι το κανω και μπαινουν κανονικα...κι αυτο να'ταν ομως δε νομιζω να χρεωνοταν μια μετατροπη τοσο πολυ 5,5 ευρω περιπου.τι να πω αν και προσφατα ειδα οτι εγινε μια αλλαγη στην πολιτικη της σκριλ και στους ορους της..δεν ξερω αν εχει να κανει μ'αυτο..θα δειξει..θα φανει και στην επομενη αναληψη που θα κανω..και ουτε το χρεωσε η εταιρια παντως αφου λεει αναληψη μεσω σκριλ 0% τελη

εγω εκανα αυτη τη βδομαδα αναληψη με σκριλ και η χρεωση της σκριλ ηταν 1.80ευρω +περιπου 3ευρω εξοδα της τραπεζας για τη μεταφορα η κατι τετοιο

dedes οχι δεν χρειαζεται μαστερκαρντ,τα λεφτα τα παιρνεις σε 2-5 εργασιμες

εγω εκανα αυτη τη βδομαδα αναληψη με σκριλ και η χρεωση της σκριλ ηταν 1.80ευρω +περιπου 3ευρω εξοδα της τραπεζας για τη μεταφορα η κατι τετοιο

dedes οχι δεν χρειαζεται μαστερκαρντ,τα λεφτα τα παιρνεις σε 2-5 εργασιμες

πριν 2 μήνες που έκανα την τελευταία μου ανάληψη τόσο ήταν.

1,80 + 3€ για την τράπεζα (αλφαβανκ) Ίσως άλλη τράπεζα να χρεώνει παραπάνω.