kostas Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 μηπως ξερει καποιος πως μπορω να βλεπω τις πληροφοριες-θεση στα τουρνουα που παιζω στην ποκερσταρς χωρις να πηγαινω στο λοββυ και χωρις να απομακρυνω το παραθυρο συνομιλιας απο το τραπεζι? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 δεν μπορεις,τοσο δυσκολο ειναι να πατας το ινφο η να ανοιγεις το λομπυ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kostas Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 αμα εχεις πολλα τραπεζια μαζι ειναι δυσκολο..ευχαριστω παντως! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 Μόνο αν αγοράσεις και 2η οθόνη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kostas Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 2 οθονες εχω αλλα νομιζω δεν καταλαβες τι θελω..αυτο γινοταν παντα, και πριν λιγες μερες που αλλαξε το σιτε δεν γινετε..κατω στο τραπεζι μου βγαζει μονο την λεξη στατιστικα και οταν κανω κλικ εκει δεν γινεται τιποτα..πρεπει να πατισω κατω δεξια στο βελακι, να ανοιξει αλλο παραθυρο(το οποιο ανοιγει πανω σε αλλο τραπεζι)για να δω την θεση μου στο τουρ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 αν ενοεις το ινφο διπλα απο τα στατιστικα εμενα το εχει κανονικα οπως και πριν την αναβαθμιση Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kostas Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2012 αυτο ακριβως εννοω φιλε μου..σε μενα και σ ενα φιλο μου μετα το απντειτ δεν υπαρχει το κουμπι ινφο στο τραπεζι.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
andreas1270 Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2012 Αλλαξε το στα Αγγλικα.Τα Ελληνικα βετα δεν ειναι ετοιμα ακομα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sirfluhsalot Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2012 Αλλαξε το στα Αγγλικα.Τα Ελληνικα βετα δεν ειναι ετοιμα ακομα.+1 Το ξυράφι του ¨Οκκαμ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9E%CF% ... E%B1%CE%BC Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kostas Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2012 Αλλαξε το στα Αγγλικα.Τα Ελληνικα βετα δεν ειναι ετοιμα ακομα.Ευχαριστω Αντρεα!Το εβαλα στ αγγλικα και ειναι οκ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts