holdemgr Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2008 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Πόσο εγωιστές ή ψεύτες είμαστε στο τραπέζι του πόκερ; **Πολύ καλό άρθρο. Οι περισσότεροι παίκτες είναι ακριβώς έτσι. Έχουν μεγάλο εγώ. Επίσης οι περισσότεροι παίκτες δεν ξέρουν πόκερ.Ο συνδυασμός αυτών των 2 είναι που κάνει τα παιχνίδια τόσο κερδοφόραΕίναι κρίμα (ε όχι και τόσο κρίμα lol) που οι πιο πολλοί παίκτες δε θέλουν να παραδεχτούν πόσο κακοί είναι. Απ'την άλλη βέβαια αυτό τους κάνει από τους πιο μεγάλους "ευεργέτες" στα τραπέζια Παράθεση
moderator Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2008 Για αυτόν ακριβώς το λόγο είναι επιτακτική ανάγκη η επιμελής τήρηση των σημειώσεων, είτε πρόκειται για offline, είτε για online παιχνίδι.Και κατά τη γνώμη μου στο online πόκερ είναι πιο εύκολο να παρακολουθήσεις τα αποτελέσματά σου είτε χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα όπως το Pokertracker, είτε απλά βλέποντας τις χρηματικές συναλλαγές στις αίθουσες τις οποίες παίζεις. Αν είσαι συνέχεια στις καταθέσεις, τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα...Τα πράγματα είναι λιγο πιο συγκεχυμένα στο offline πόκερ. Εκεί βάζεις κάποια χρήματα στο παντελόνι και - κακώς βέβαια - δε σημειώνεις στο τέλος της μέρας το αποτέλεσμα (νίκη ή ήττα), ώστε να ξέρεις που βρίσκεσαι.Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια και δεν επιτρέπουν συναισθηματισμούς ή άλλα "παιχνιδάκια" του μυαλού. ΄Οι Έλληνες νομίζω ότι έχουμε ένα πρόβλημα στο γεγονός ότι νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα - πάρτε για παράδειγμα τους προπονητές της εξέδρας, όλοι ξέρουν τα πάντα - και αυτό ίσως το πληρώσουμε πολύ ακριβά στο πόκερ...Ο Πάτρικ Αντόνιους σε μία συνέντευξή του είπε ότι εκείνο που τον βοήθησε να βελτιώσει δραματικά το παιχνίδι του - πέρα απο την παρατήρηση με τις ώρες των καλύτερων παικτών - ήταν η ανάλυση που έκανε στο δικό του παιχνίδι μακριά από το τραπέζι."Έπινα το καφέ μου, λέει, πήγαινα στο γυμναστήριο και σκεφτόμουνα πως θα μπορούσα να παίξω καλύτερα ένα συγκεκριμένο χέρι, ποια ήταν τα λάθη τα οποία έκανα, πως θα βελτιώσω την τεχνική μου... "Ο εγωισμός είναι ο χειρότερος εχθρός στο πόκερ. Ο εγωισμός τυφλώνει και δεν σου επιτρέπει να δεις καθαρά τα λάθη σου και την αλήθεια. Ας τον αφήσουμε λοιπόν στην άκρη... Παράθεση
Recommended Posts