Nikos Hawk Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Γειά σας παιδιά είναι η πρώτη φορά που ανεβάζω μία πάσα στο site .Δυστυχώς δεν κράτησα το hand history οπότε θα σας περιγράψω το hand όσο καλύτερα γίνεται.Βρισκόμαστε λίγο μετά το bubble σε ένα απογευματινό 11αρι στην stars . Πληρώνονται οι 90 έχουμε μείνει 72 το stack μας είναι στα 35k με τα blinds 800-400. Μόλις μας έχει αλλάξει τραπέζι οπότε δεν έχουμε εικόνα για τους περισσότερους αντιπάλους και μάλλον ούτε εκείνοι για mas. Πιάνουμε QQ στο UTG . Raise στα 1750 πάσο όλοι μέχρι το BB που κάνει 3bet στα 5600 με stack 24κ. Πώς συνεχίζουμε το hand ?(έχω κάνει κάποιες σκέψεις για το hand και από την μαθηματική του μερια απλά θα ήθελα και κάποιες γνώμες με αιτιολόγηση αν είναι εύκολο)Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Δεν είναι standard spot για 3bet γύρω στα 13k; Τώρα η δικαιολόγηση είναι αυτή που λένε όλα τα βιβλία για 3bet με QQ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 φίλε αν θες πρώτη θέση 3 bet γύρω στα 11222 lol ... με σκοπό call στο all in ... αν θες να πάρης psila και να τελίωσης κάπου στην 10 με 50 θέση call και αν δεν κατέβη κάτι άσχημο δικό σου... για να sikosis tour prepi να (riskaris ) λίγο .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 από το 3 bet του αντιπαλλου ς που ine τεράστιο αν δεν ine καλός pextis που έτσι fenete η exi pair 6αρια μέχρι 99 η κανα ΑΚ ΆΡΑ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ EXI ΑΝ ΔΕΝ KERDISIS ΦΛΙΠ ΔΕΝ EXI ΣΑΜΠΆΝΙΑ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Δεν είναι standard spot για 3bet γύρω στα 13k; Τώρα η δικαιολόγηση είναι αυτή που λένε όλα τα βιβλία για 3bet με QQ. άστα βιβλία mporis και μόνος σου να απαντάς αφού ise πεχτούρα dike μου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
betonme Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 all in obv . . . με 30 bbs(του αντιπάλου) δεν πετάω QQ σε late stages.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 επειδή και μόνο δεν έχει χώρο για light 5bet λόγο του effective στακκ του είσαι all in και όχι 4bet για induce ...τώρα αν έπεσες σε τπτ ΑΑ,ΚΚ completely irrelevant ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nikos Hawk Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Θα περιμένω ακόμα μια μέρα ώστε να δω και άλλες απαντήσεις και έπειτα θα σας πω την εξέλιξη της παρτίδας και τις δικές μου σκέψεις. Ευχαριστώ πολύ όσους αφιέρωσαν χρόνο και απάντησαν. Ελπίζω να υπάρξουν κι άλλοι.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 @dmellisourge πάει για 4bet το hand δν το διάβασες σωστά...@nikos hawk το χέρι είναι auto pilot ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Ναι, souramaliki thanks αυτό ήθελα να πω. Όντως είναι πολύ standard το χέρι. Εγώ πιστεύω ότι στα γύρισε με AK και ήρθε κάτι από τα δύο στο flop. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 επειδή και μόνο δεν έχει χώρο για light 5bet λόγο του effective στακκ του είσαι all in και όχι 4bet για induce ...τώρα αν έπεσες σε τπτ ΑΑ,ΚΚ completely irrelevant !pezame μαζί και απολλωνία νομίζω φτάσαμε μαζί μια φορά final table student night τελιωσα 1 ως esi κάπου 4 η 5 .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 το 4 βετ δεν xorai λέτε μμμμμ οκ... εγώ λέω xorai άνετα... και θα το εξηγήσω ... exi ακόμα 20-25 ββ ο αντιπαλλος μετά το 3 bet αν ine καλός αντιπαλλος δεν θέλουμε να τον διώξουμε από το χέρι γιατί ήμαστε αποφασισμένη να κάνουμε το call όπως ipame γιατί ινε ψηλοσταντάρ να τα peksoume όλα σε αυτό το simio .. άρα για να το καταφέρουμε αυτό με ένα min raise mpori ο αντιπαλλος να τα sproksi όλα και να προσπαθηση να μας δίωξη αν και fenomenika δεν έχουμε perithoria fold σε ενδεχόμενο 5 βετ μπόρι να το κάνουμε αν ήμαστε καλή pextes ,,, ενώ όταν τα βάλης όλα όπως υπε ο φίλος souramalikis η kataliksi θα ine μια από της 2 που θα po ... η oddo fold ο αντιπαλλος η θα σε κάνη call με poli καλύτερο φύλλο ... και εση θα παρακαλάς να exi κανένα ΑΚ για flip Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 με ντάμα βάλε στα βάλε και στα πήρε?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 με ντάμα βάλε στα βάλε και στα πήρε?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2012 @souramaliki Αφού το 4bet και το all in έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, γιατί να μην προτιμήσουμε το 4bet; Έστω και 1 στις 1000 ο άλλος να κάνει light 5bet γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε; Πιστεύεις ότι δείχνει πιο πολλή δύναμη το 4bet από το all in; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 @souramaliki Πιστεύεις ότι δείχνει πιο πολλή δύναμη το 4bet από το all in;επειδη συμφωνω με σουραμαλικι να πω την αποψη μου...προφανως και 4bet δειχνει περισσοτερη δυναμη απο all in..με το 4bet το μονο που θελουμε(και φαινεται απο χιλιομετρα αυτο σε μετριο buy in tour και πανω σε late stage) ειναι να μη φοβηθει ο αντιπαλος αλλα καταφερνουμε εντελως το αντιθετο...θα προτιμουσα 4bet με χειροτερο πολυ περισσοτερο γι αυτον ακριβως το λογο...το all in αντιθετως δειχνει ειτε AQ,AK που φοβασαι να παιξεις post flop ειτε μικρα pairs που επισης φοβασαι να παιξεις post flop αρα shovαρεις.. επομενως τρως πιο light call εκει στο all in παρα στο 4bet imo παντα.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Αν δεν παίξουμε το 1/3 του stack μας φίλε μου με QQ σε late stage δεν ξέρω πως μπορούμε να χτυπήσουμε πρωτιά .Τώρα για το μεγεthos του πονταρίσματος αν είναι 4bet η shove προτιμώ το shove εκεί μπας και μας δει με το μάτι του tzatzikis4 και snaparei με 88+ και ΑQ + Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 @souramaliki Πιστεύεις ότι δείχνει πιο πολλή δύναμη το 4bet από το all in;επειδη συμφωνω με σουραμαλικι να πω την αποψη μου...προφανως και 4bet δειχνει περισσοτερη δυναμη απο all in..με το 4bet το μονο που θελουμε(και φαινεται απο χιλιομετρα αυτο σε μετριο buy in tour και πανω σε late stage) ειναι να μη φοβηθει ο αντιπαλος αλλα καταφερνουμε εντελως το αντιθετο...θα προτιμουσα 4bet με χειροτερο πολυ περισσοτερο γι αυτον ακριβως το λογο...το all in αντιθετως δειχνει ειτε AQ,AK που φοβασαι να παιξεις post flop ειτε μικρα pairs που επισης φοβασαι να παιξεις post flop αρα shovαρεις.. επομενως τρως πιο light call εκει στο all in παρα στο 4bet imo παντα..giauto το πόκερ ινε gamato pexnidi ο καθένας exi την στρατηγική του ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nikos Hawk Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Ευχαριστώ και πάλι όσους ασχολήθηκαν με το θέμα και κατέθεσαν την άποψη τους.Πρώτα θα σας πω την δική μου άποψη για το χέρι η οποία θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι "κατευθυνόμενη" από το αποτέλεσμα της παρτίδας.Αυτό που με παραξένεψε λίγο είναι ότι δεν έθιξε κανείς το γεγονός ότι ανοίγω από UTG .Σε full ring τραπέζι και μάλιστα αφού έχει σπάσει το bubble και ara το shove είναι αρκετά πιθανό από κάποια small stacks ,το raise μου από utg σίγουρα δείχνει δύναμη και το range μου θα είναι σχετικά περιορισμένο.Επομένως, θεωρώ εκείνη τη στιγμή ότι και το range που θα δεχθώ 3bet είναι αρκετά περιορισμένο. Προσπαθώντας να καθορίσω,καθαρά εμπειρικά το range που θα έτρωγα 3bet από το ΒΒ σκέφτομαι ότι αρχικά σε αυτό θα βρίσκονται κάποια μεγάλα pocket pairs 88++ ίσως 99++ και aq ++. Το μεγάλο 3bet του στα 5600 είναι αρκετά περίεργο. Δεν θεωρώ oti είναι pot commited καθώς το ποτ έχει μέσα 8,5Κ και εκείνος ακόμα 18,5Κ πίσω του, stack δηλαδή άνω τον 20 bb . Στο σημείο αυτό η δική μου άποψη (την οποία μάλλον θα θεωρήσετε πολύ nit και κάποιοι θα πέσετε να με φάτε) είναι ότι είμαστε 4bet / fold .Θα εξηγήσω όμως το γιατί. Το stack μας είναι στα 35Κ . Με ένα 4bet στα 13κ μένουμε πίσω με 22κ δλδ 27 περίπου BBs .Σε περίπτωση all in του villain το pot θα χει μέσα 25κ(all in )+13κ(4bet )+2κ blinds antes =40Κ. Επομένως εμείς θα πρέπει να βάλουμε ακόμα 12κ σε ένα pot 40Κ.Χρειαζόμαστε δλδ ένα ποσοστό της τάξης περίπου 30%. Εκεί θεωρώ ότι το 5bet shove το δικό του με 20+bb θα γίνει μόνο από ένα range της τάξης jj+ και ak .Δηλαδή κερδίζουμε ένα φύλλο μόνο από αυτά που είναι στο range του. χάνουμε από 2 και fliparoume με το άλλο .Θεωρώ την κατάσταση πολύ οριακή και τείνω προς το 4bet /fold κρίνοντας από τρεις βασικές παραμέτρους που έχω προαναφέρει. Πρώτον, ανοίγουμε από UTG με stack που καλύπτει τον villain σε ένα μέτριο τουρνουά που σπάνια, αν δεν υπάρχει προϊστορία, δεν δίνεται credit σε utg raise . Δεύτερον ο villain ξεκινάει το hand με 30bb effective κάτι που σημαίνει ότι σπανίως εδώ θα θελήσει να παίξει όλο του το tour με ένα marginal χέρι χωρίς να χει στοιχεία ότι παίζει απέναντι σε aggro παίκτη (το stack του επίσης για το σημείο αυτό του τουρ δεν είναι άσχημο). Τρίτον όπως είπα εμείς μετά το 4bet μένουμε με 27bb όχι και τόσο καλό stack αλλά αρκετά υγιές ώστε να περιμένουμε να τα βάλουμε σε ένα καλύτερο και λιγότερο περίεργο spot . Περιμένω απαντήσεις, διορθώσεις και συμβουλές. Εν τελεί το χέρι εξελίχθηκε με δικό μου shove και snap call με aa απτον villain . Σημαντικό όμως είναι να τονίσω ότι δεν έπαιξα με στόχο να πάρω 5 και 10 δολλάρια παραπάνω ούτε επηρεάζομαι απτό αποτέλεσμα στην άποψη μου. Απλά θέλω να ψάχνω τρόπους ώστε να είμαι όσο πιο σίγουρος γίνεται για tis αποφάσεις μου. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Basilis18 Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Τσέκαρε στο pokerstove (αν δεν το χεις είναι free για download) τι equity έχουν οι QQ απέναντι ακόμα και σε ένα τόσο tight range που κατά την γνώμη μου (σχεδόν) ποτέ δεν είναι τόσο tight.Μην το σκέφτεσε με το στυλ του από 2 φύλλα χάνω από 1 φλιπάρω.Π.χ. οι ΑΑ έχουν 6 πιθανούς συνδυασμούς ενώ το ΑΚ 16. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nikos Hawk Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Φίλε Βασίλη σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία όντως δεν το χα κάνει στο pokerstove μου λύθηκαν πολλές απορείες αυτή τη στιγμή. Παρόλα αυτά και αλλά σχόλια καλοδεχούμενα ακόμα κι όσα θα είναι για κράξιμο! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Ευχαριστώ και πάλι όσους ασχολήθηκαν με το θέμα και κατέθεσαν την άποψη τους.Πρώτα θα σας πω την δική μου άποψη για το χέρι η οποία θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι "κατευθυνόμενη" από το αποτέλεσμα της παρτίδας.Αυτό που με παραξένεψε λίγο είναι ότι δεν έθιξε κανείς το γεγονός ότι ανοίγω από UTG .Σε full ring τραπέζι και μάλιστα αφού έχει σπάσει το bubble και ara το shove είναι αρκετά πιθανό από κάποια small stacks ,το raise μου από utg σίγουρα δείχνει δύναμη και το range μου θα είναι σχετικά περιορισμένο.Επομένως, θεωρώ εκείνη τη στιγμή ότι και το range που θα δεχθώ 3bet είναι αρκετά περιορισμένο. Προσπαθώντας να καθορίσω,καθαρά εμπειρικά το range που θα έτρωγα 3bet από το ΒΒ σκέφτομαι ότι αρχικά σε αυτό θα βρίσκονται κάποια μεγάλα pocket pairs 88++ ίσως 99++ και aq ++. Το μεγάλο 3bet του στα 5600 είναι αρκετά περίεργο. Δεν θεωρώ oti είναι pot commited καθώς το ποτ έχει μέσα 8,5Κ και εκείνος ακόμα 18,5Κ πίσω του, stack δηλαδή άνω τον 20 bb . Στο σημείο αυτό η δική μου άποψη (την οποία μάλλον θα θεωρήσετε πολύ nit και κάποιοι θα πέσετε να με φάτε) είναι ότι είμαστε 4bet / fold .Θα εξηγήσω όμως το γιατί. Το stack μας είναι στα 35Κ . Με ένα 4bet στα 13κ μένουμε πίσω με 22κ δλδ 27 περίπου BBs .Σε περίπτωση all in του villain το pot θα χει μέσα 25κ(all in )+13κ(4bet )+2κ blinds antes =40Κ. Επομένως εμείς θα πρέπει να βάλουμε ακόμα 12κ σε ένα pot 40Κ.Χρειαζόμαστε δλδ ένα ποσοστό της τάξης περίπου 30%. Εκεί θεωρώ ότι το 5bet shove το δικό του με 20+bb θα γίνει μόνο από ένα range της τάξης jj+ και ak .Δηλαδή κερδίζουμε ένα φύλλο μόνο από αυτά που είναι στο range του. χάνουμε από 2 και fliparoume με το άλλο .Θεωρώ την κατάσταση πολύ οριακή και τείνω προς το 4bet /fold κρίνοντας από τρεις βασικές παραμέτρους που έχω προαναφέρει. Πρώτον, ανοίγουμε από UTG με stack που καλύπτει τον villain σε ένα μέτριο τουρνουά που σπάνια, αν δεν υπάρχει προϊστορία, δεν δίνεται credit σε utg raise . Δεύτερον ο villain ξεκινάει το hand με 30bb effective κάτι που σημαίνει ότι σπανίως εδώ θα θελήσει να παίξει όλο του το tour με ένα marginal χέρι χωρίς να χει στοιχεία ότι παίζει απέναντι σε aggro παίκτη (το stack του επίσης για το σημείο αυτό του τουρ δεν είναι άσχημο). Τρίτον όπως είπα εμείς μετά το 4bet μένουμε με 27bb όχι και τόσο καλό stack αλλά αρκετά υγιές ώστε να περιμένουμε να τα βάλουμε σε ένα καλύτερο και λιγότερο περίεργο spot . Περιμένω απαντήσεις, διορθώσεις και συμβουλές. Εν τελεί το χέρι εξελίχθηκε με δικό μου shove και snap call με aa απτον villain . Σημαντικό όμως είναι να τονίσω ότι δεν έπαιξα με στόχο να πάρω 5 και 10 δολλάρια παραπάνω ούτε επηρεάζομαι απτό αποτέλεσμα στην άποψη μου. Απλά θέλω να ψάχνω τρόπους ώστε να είμαι όσο πιο σίγουρος γίνεται για tis αποφάσεις μου. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!Ποτέ 4bet fold φίλε μου ....... imo Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Ποτέ 4bet fold φίλε μου ....... imoκαι 6 bet fold γίνετε... eksartate πόσο καλός ise για να το κάνης αυτό.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Τι λέτε ρε παιδιά; Αφού είσαι commited μετά από το 4bet. Αν ισχύει αυτό (δεν έκανα τα maths): Σε περίπτωση all in του villain το pot θα χει μέσα 25κ(all in )+13κ(4bet )+2κ blinds antes =40Κ. Επομένως εμείς θα πρέπει να βάλουμε ακόμα 12κ σε ένα pot 40Κ τότε δε χρειάζεσαι 30% για call, αλλά 23%. Το οποίο σημαίνει ότι ακόμα και να βάλεις στο range του αντιπάλου μόνο ΑΑ, ΚΚ, AKs πάλι πρέπει να κάνεις call. Φυσικά το range του δεν είναι μόνο αυτό, όπως ειπώθηκε πιο πριν, άρα γιατί κάνουμε συζήτηση για 4bet / fold; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2012 επειδή και μόνο δεν έχει χώρο για light 5bet λόγο του effective στακκ του είσαι all in και όχι 4bet για induce ...τώρα αν έπεσες σε τπτ ΑΑ,ΚΚ completely irrelevant !+1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts