Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

pokerstars.fr

gate7

Recommended Posts

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δηλαδή μπορεί ένας που έχει λογαριασμό στην ποκερσταρς να ανοίξει νέο λογαριασμό με νέο nickname στο pokerstars.fr και να παίζει κανονικά και εκεί χωρίς να θεωρείται πως παραβιάζει τον κανόνα για 1 και μόνο προσωπικό λογαριασμό?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δηλαδή μπορεί ένας που έχει λογαριασμό στην ποκερσταρς να ανοίξει νέο λογαριασμό με νέο nickname στο pokerstars.fr και να παίζει κανονικά και εκεί χωρίς να θεωρείται πως παραβιάζει τον κανόνα για 1 και μόνο προσωπικό λογαριασμό?

μα δεν είσαι στην ποκερσταρς είναι άλλη ετερια με αλλά τουρνουά απλά χρησιμοπιεί το όνομα και την πλατφόρμα της ποκερσταρς

"έχει όλες της γλώσσες κανονικά..."

Ναι, μιλησα για αρχικες σελιδες πλατφορμας κ.λ.π.

Το περιβαλλον παιχνιδιου ειναι οπως το eu

έκανα κ εγώ εγγραφή στο ποκερσταρς.φρ...δίνω όλα τα στοιχεία που μου ζητήσανε,κάνω καταυεση 50 ευρώ κάνω εγγραφή σε τρεια τουρ..στο 3r δε μπήκ κ είμαστε 1888 παίκτες.όταν έχουμε μείνει 27 παίκτες κ είμαι 1ος στους 27 μου λένε ότι δεν μπορώ να παίξω....ξέρει κανείς γιατί????κ με έχουν εκτός θέσεις κ βγενω 13ος...τότε γιατί με άφησαν να εγγραφώ????οι απατεώνες....κ όταν έχουμε μείνει 27 άτομα μου λένε δεν μπορείς να παίξεις...απίστευτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

έστειλες τα πάντα και σου απάντησαν και το μόνο που σου έμεινε είναι το AVC code ?γιατί εγώ τους ρώτησα και μου είπαν πως μπορώ να παίξω κανονικά...

έκανα κ εγώ εγγραφή στο ποκερσταρς.φρ...δίνω όλα τα στοιχεία που μου ζητήσανε,κάνω καταυεση 50 ευρώ κάνω εγγραφή σε τρεια τουρ..στο 3r δε μπήκ κ είμαστε 1888 παίκτες.όταν έχουμε μείνει 27 παίκτες κ είμαι 1ος στους 27 μου λένε ότι δεν μπορώ να παίξω....ξέρει κανείς γιατί????κ με έχουν εκτός θέσεις κ βγενω 13ος...τότε γιατί με άφησαν να εγγραφώ????οι απατεώνες....κ όταν έχουμε μείνει 27 άτομα μου λένε δεν μπορείς να παίξεις...απίστευτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

όλοι εκεί θα μαζευτούμε? :D και εγώ είχα φτιάξει λογαριασμό πριν μερικούς μήνες αλλά χωρίς να έξω κάνει κατάθεση ούτε verification .Σήμερα έβαλα κάποια χρήματα να παίξω αλλά 2 λεπτά πριν αρχίσει το τουρ με έκανε unregister και μου ήρθε mail να στείλω τα έγγραφα και μόλις λάβω το ΑΒΚ code θα μπορώ να παίξω .επίσης αν μπορεί κάποιος να βρει το λινκ από ένα άλλο thread για το ποκερσταρς.fr που είχε ξεκινήσει ο vamvoux αν δε κάνω λάθος .δε μπορώ να το βρω ευχαριστώ

Ακομα και αν στειλεις ολα τα απαραιτητα εγγραφα και τα κανουν verify δεν μπορεις να παιξεις αν δεν βαλεις τον AVC .Μην κατηγορειτε την εταιρια,εχει ξεκαθαρους κανονες και πρεπει να παιζουμε συμφωνα με αυτους και οχι με οτι μας συμφερει.Φιλικα παντα..

όλοι εκεί θα μαζευτούμε? :D και εγώ είχα φτιάξει λογαριασμό πριν μερικούς μήνες αλλά χωρίς να έξω κάνει κατάθεση ούτε verification .Σήμερα έβαλα κάποια χρήματα να παίξω αλλά 2 λεπτά πριν αρχίσει το τουρ με έκανε unregister και μου ήρθε mail να στείλω τα έγγραφα και μόλις λάβω το ΑΒΚ code θα μπορώ να παίξω .επίσης αν μπορεί κάποιος να βρει το λινκ από ένα άλλο thread για το ποκερσταρς.fr που είχε ξεκινήσει ο vamvoux αν δε κάνω λάθος .δε μπορώ να το βρω ευχαριστώ

μπορώ να σου απαντήσω εδώ αν θέλεις κάτι γεοπόνε σχετικά με το φρ αν το ξέρω φυσικά

αυτό που λέει ο φίλος που βγήκε θέση 13 ενώ ήταν πρώτος είναι φυσικά ανύκουστο

εγώ επειδή ξεκίνησα με τα φριρολ δεν χρειάστηκε να βάλω λεφτά οπότε όταν άρχησα να παίζω κανονικά είχα κάνει όλες τίς διαδικασίες και δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα

μάγκες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την .fr αν τα κανείς όλα όπως λένε.εγώ έκανα την εγγραφή μου έστειλα ταυτότητα έστειλα κ το βιβλιάριο μου από την τράπεζα κ όπου να `ναι σε κανα 2 μερούλες το πολύ 3 φτάνει στο σπίτι το AVC κ έτσι θα μπορώ να κάνω κ αναλήψεις...τώρα παίζω τα free για να δω τι παίζει.τώρα αυτό που λέει ο φίλος μας έπαιξε κ τον ακύρωσε μετά στην πορεία δεν το ξέρω τι παίχτηκε....

παιδιά τι είναι to AVC

σου στέλνουν ταχυδρομικά έναν κωδικό για να επιβεβαιώσουν που μένεις . 3 μέρες έχω στείλει τα έγγραφα ούτε ένα τυπικό mail δεν έχω λάβει .πόσο καιρό θέλουν για να επιβεβαιώσουν τον λογαριασμό ξέρει κανείς ?

σου στέλνουν ταχυδρομικά έναν κωδικό για να επιβεβαιώσουν που μένεις . 3 μέρες έχω στείλει τα έγγραφα ούτε ένα τυπικό mail δεν έχω λάβει .πόσο καιρό θέλουν για να επιβεβαιώσουν τον λογαριασμό ξέρει κανείς ?

εμένα με το που τους έστειλα τα έγγραφα κτλ είχαν επικοινωνήσει άμεσα..τώρα περιμένω να μου έρθει το AVC μέσα στη βδομάδα...μάλλον είναι με τις μέρες τους στο support ..

εμένα με το που τους έστειλα τα έγγραφα κτλ είχαν επικοινωνήσει άμεσα..τώρα περιμένω να μου έρθει το AVC μέσα στη βδομάδα...μάλλον είναι με τις μέρες τους στο support ..

ο ταχυδρομικός κωδικός έκανε να έρθει περίπου πέντε μέρες

παρεπιπτώντως τώρα τρέχει το scoop στο συγκεκριμένο σιτε και έχει το πιο κορυφαίο τουρνουά που μπορεί να βρεί κάποιος στο ίντερνετ

το main event του scoop είναι με 1000 ευρω μπαι ιν 20κ μάρκες και μισάωρα λέβελ τα οποία ανεβαίνουν με ρυθμό

25/50

30/60

40/80

50/100

60/120

75/150

κλπ

νομίζω οτι τέτοια δομή απλά δεν υπάρχει

για όποιον λοιπόν τα 1000 ευρώ δεν είναι δισθεώρητο ποσό και αντιλαμβάνεται λίγο το πόκερ νομίζω θα είναι ότι καλύτερο

το μόνο κακό είναι οτι είναι τήν κυριακή του πάσχα