Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

pokerstars.fr

gate7

Recommended Posts

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μου λέει ότι δεν μπορώ να δημιουργήσω λογαριασμό διότι έχω λογαριασμό στο ποκερσταρς.eu η κάτι τέτοιο . κώστα μια ερώτηση . εσύ όταν έκανες λογαριασμό έβαλες το ίδιο e - mail που έβαλες και στο pokerstars .eu ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγκεκριμένα μου λέει ότι δεν μπορώ να κάνω λογαριασμό διότι έχω ήδη λογαριασμό . εν τω μεταξύ εγώ δεν έχω κάνει στο pokerstars .fr λογαριασμό . πατάω forgot password βάζω το κανονικό μου nick που έχω στο .eu και αλλάζω τον κωδικό του .eu . ένα μεγάλο "ΈΛΕΟΣ" στους Γάλλους

μου λέει ότι δεν μπορώ να δημιουργήσω λογαριασμό διότι έχω λογαριασμό στο ποκερσταρς.eu η κάτι τέτοιο . κώστα μια ερώτηση . εσύ όταν έκανες λογαριασμό έβαλες το ίδιο e - mail που έβαλες και στο pokerstars .eu ?

ναι μόνο που όταν το έκανα εγώ δεν υπήρξε το eu ελπίζω να μην είναι αυτό το θέμα

δοκίμασε να κανείς με άλλο nickname μάλλον αυτό είναι τώρα που θυμαμε και εμένα δεν με άφησε να κάνω με το nick που έχω στην stars για αυτό και έβαλα άλλο

ναι μόνο που όταν το έκανα εγώ δεν υπήρξε το eu ελπίζω να μην είναι αυτό το θέμα

δοκίμασε να κανείς με άλλο nickname μάλλον αυτό είναι τώρα που θυμαμε και εμένα δεν με άφησε να κάνω με το nick που έχω στην stars για αυτό και έβαλα άλλο

ναι άλλο nick χρησιμοποίησα και ίδιο mail αλλά τπτ . έβαλα και διαφορετικό mail και πάλι τπτ .

ναι άλλο nick χρησιμοποίησα και ίδιο mail αλλά τπτ . έβαλα και διαφορετικό mail και πάλι τπτ .

και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω ....μου λει ότι δεν μπορώ να έχω και στις διο ετεριες λογαριαζμο...

τώρα ρε παιδιά τους στέλνω ταυτότητα κ το βιβλιάριο με εμαιλ κ μου λένε ότι δεν είναι σωστά...τη ακριβώς στείλατε???????κάποιος να μας πει τη χαρτιά χρειάζεται ακριβώς. η τα θέλουν με φαξ?πως να το κάνω..καλά γι'αυτό που με πετάξανε δεν λένε τπτ απόλυτος...τη να πω..βοηθήστε αν μπορείτε γιατί θα χάσω κ τα 150ευρο που έχω mesa

μόλις έλαβα mail ότι τα έγγραφα έγιναν δεκτά .βέβαια τους πήρε 5-6 μέρες να το επιβεβαιώσουν αλλά οκ .τώρα περιμένω το AVC .εγώ έστειλα ταυτότητα και την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου μου τραβηγμένα με ψηφιακή μηχανή μέσα από το upload documents του site .Επίσης χρησιμοποιω το ίδιο mail και άλλο nickname

λοιπόν δοκίμασα να κάνω από περιέργεια λογαριασμό με τα στοιχεία του αδερφού μου. μου έβγαλε μήνυμα ότι λυπόμαστε αλλά έχετε ήδη λογαριασμό αλλά ο αδερφός μου είναι αντελως ανίδεος από το pokerstars .fr . δεν ξέρω αν παίζει κάτι με cookies κτλ αλλά έχουν μεγαλο πρόβλημα οι Γάλλοι . "είναι τρελλοί αυτοί οι Γαλάτες" :D

ανδρέας είχα καιρό να γελάσω τόσο πολυ μάλλον κάτι τέτοιο είναι και οι φίλοι μας οι γάλλοι πολύ φασαρία αλλά οκ αξίζει τον κόπο

Λοιπόν παλικάρια 2 απλές κινήσεις έκανα αποστολή ταυτότητας 2 μπρος πίσω κ αποστολή το βιβλιάριο καταθέσεων μέσω εμαιλ γτ ήταν μεγάλο το έγγραφο όταν το σκανάρισα στην εθνική μια εκτύπωση μου έκαναν απλή κ αυτή τους έστειλα κ όλα οκ.Έστειλαν κ το AVC κ όλα μια χαρά να προσθέσω ότι έξω κ στην eu λογαριασμό τώρα όσον αφορά τα προβλήματα τη να πω ρε μάγκες.Βασικά είναι λίγο φασαρία αλλά όπως είπε κ ο vamvoux αξίζει τον κόπο.

θα τρελαθώ, γ....ώ την πο......να μου. μου στέλνουν e - mail ότι έλυσαν το πρόβλημα. μπαίνω να φτιάξω λογαριασμό και μου βγάζει το ίδιο σφάλμα. οι @#@#$@#$@##@%@$#@#ρες οι γάλλοι

και αυτό που με τρελαίνει περισσότερο είναι το ότι μου λέει ότι δεν μπορώ να δημιουργήσω account διότι έχω ήδη λογαριασμό. μου το βγάζει αυτό χωρίς καν να βάλω τα προσωπικά μου στοιχεία (εκεί στην αρχή που βάζεις επιθυμητό nickname και το email σου και μετά μου λέει ότι έχω ήδη λογαριασμό ).

p . s 1 δεν έχω φτιάξει ποτέ λογαριασμό στο pokerstars . fr

p . s 2 και να είχα , βάζω καινούργιο mail οπότε δεν μπορεί γ....ω την πο....να μου να βρίσκει ότι έχω .

τρελλάθηκα ......

τότε δοκίμασε απεγκατάσταση σβήσε ότι άλλο φάκελο έχει σχέση με fr κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων και πάλι εγκατάσταση μήπως λυθεί το θέμα. ποτέ δε ξέρεις

φίλε μου άστα να πάνε.είναι τελείως για τον π...........ο η ετερια...εμένα σας λέω με μπλοκαρανε την ώρα που επεζα κ ήμουν 1ος στους 27 από τους 1880..κ βγήκα 13ος από εκτός θέσεις.κ μου λένε ότι να ναι...μπλέξιμο είναι φίλε...τώρα οι άλλοι πως παίζουν δεν μπορώ να καταλάβω.ένας φίλος μου παίζει κ δεν του έχουν ζήτηση ακόμη τα έγγραφα..είναι ότι να ναι..τους λέω για αποζημιώσει κ μου λένε ότι το θέμα σου έχει προωθήθη στην αρμόδια υπηρεσία που είναι για αυτά τα θέματα..

επιτέλους τα κατάφερα. για πείτε μου κάτι. θυμάμαι όταν πρωτοεφτιαξα account στην pokerstars ότι συμπλήρωσα τα προσωπικά μου στοιχεία κάπου. τώρα θα γίνουν αυτόματα μόλις στείλω ταυτότητα κτλπ έγγραφα ή πρέπει να τα δηλώσω κάπου ? έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι ... vamvoux εσύ θα ξέρεις!

φίλε μου άστα να πάνε.είναι τελείως για τον π...........ο η ετερια...εμένα σας λέω με μπλοκαρανε την ώρα που επεζα κ ήμουν 1ος στους 27 από τους 1880..κ βγήκα 13ος από εκτός θέσεις.κ μου λένε ότι να ναι...μπλέξιμο είναι φίλε...τώρα οι άλλοι πως παίζουν δεν μπορώ να καταλάβω.ένας φίλος μου παίζει κ δεν του έχουν ζήτηση ακόμη τα έγγραφα..είναι ότι να ναι..τους λέω για αποζημιώσει κ μου λένε ότι το θέμα σου έχει προωθήθη στην αρμόδια υπηρεσία που είναι για αυτά τα θέματα..

Είναι σίγουρα λογικό να μην σε αφήνουν να παίζεις αν δεν τακτοποιήσεις πρώτα της εκκρεμότητες σου (αποστολή ταυτότητας,avc κτλ) αλλά είναι απαράδεκτο να σε αφήνουν να παίζεις και εκ των υστέρων να σε "κόβουν" ενώ παίζεις! Τι θέλουν να μας πουν δηλ. ότι δεν γνώριζαν πριν την εγγραφή του τουρνουά ποιός έχει αφήσει εκκρεμότητες και ποιος όχι? Μου φαίνεται οι Γάλλοι είναι ποιο κουτοπόνηροι από μας...

ΥΓ ...αν θέλετε να τους "τσούξει" και λίγο κάντε το θέμα στο 2+2...

μου είπαν να στείλω τον κωδικό του τουρνουά,αυτοί μου έστειλα τα τουρνουά που παίζω στο pokerstars .eu ..κ μόλις τους έστειλα το τουρνουά μου πάγωσαν το λογαργιασμό που με είχαν μπλοκαρη στο pokerstars .fr ..τώρα δεν μπορώ να μπω καθόλου..θα χάσω κ τα 109 ευρώ που έξω μέσα ...τη είναι αυτοί ρεεεεεεεεεεεε