Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

pokerstars.fr

gate7

Recommended Posts

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παρακαλούμε σημειώστε ότι έχοντας ελέγξει το ιστορικό για το συγκεκριμένο τουρνουά είδαμε ότι τερματίσατε σε θέση με χρηματικό ποσό. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κρίνουμε ενδεχόμενο επιπρόσθετης αποζημίωσης αφού δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να γνωρίζουμε σε ποια θέση μπορεί να είχατε τερματίσει. Συνεπώς δεν μπορούμε να σας αποζημιώσουμε στην προκειμένη περίπτωση.

paidia αυτή είναι η απάντηση από τα λαμόγια της pokerstars ..κ τους λέω αν επεζα τουρ με 300 ευρώ σημετοχη κ δεν έμπαινα στα έπαθλα τη θα γινόταν..θα τα έχανα τα χρήματα χωρίς να ενημερούν ότι θα με σταματήσουν η ότι δεν μπορώ να παίξω....th κατάθεση όμως την δέχτηκαν κ την εγγραφή...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παρακαλούμε σημειώστε ότι έχοντας ελέγξει το ιστορικό για το συγκεκριμένο τουρνουά είδαμε ότι τερματίσατε σε θέση με χρηματικό ποσό. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κρίνουμε ενδεχόμενο επιπρόσθετης αποζημίωσης αφού δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να γνωρίζουμε σε ποια θέση μπορεί να είχατε τερματίσει. Συνεπώς δεν μπορούμε να σας αποζημιώσουμε στην προκειμένη περίπτωση.

paidia αυτή είναι η απάντηση από τα λαμόγια της pokerstars ..κ τους λέω αν επεζα τουρ με 300 ευρώ σημετοχη κ δεν έμπαινα στα έπαθλα τη θα γινόταν..θα τα έχανα τα χρήματα χωρίς να ενημερούν ότι θα με σταματήσουν η ότι δεν μπορώ να παίξω....th κατάθεση όμως την δέχτηκαν κ την εγγραφή..

Θα έπρεπε τουλάχιστον να σου δώσουν το έπαθλο της θέσης που τερμάτισες όντας sit out ... αυτά τα πήρες?

• 5 months later...

Ρε παιδια...τους εστειλα ποσες φορες τα στοιχεια και δεν τα δεχονται...στις πρωτες φορες ισως να μην φαινοταν καλα ο λογαριασμος απο την τραπεζα γιατι το εστειλα με μαιλ...αλλα τωρα εστειλα fax και πήρα το παρακάτω μήνυμα.

Thank you for the documentation you have submitted.

We have reviewed your information and can confirm that your photo ID has been accepted and stored securely to your account.

Unfortunately the requested copy of a bank statement or RIB, matching the details you submitted, was illegible.

Unfortunately the requested copy of a bank statement or RIB, matching the details you submitted, was illegible.

αυτο σημαινει πως ηταν παρανομη φιλε μου..δν ξερω τι ακριβως εστειλες αλλα απ αυτο π σου απαντησαν μαλλον δεν ταιριαζουν τα στοιχεια π εδωσες μ αυτα που εχει το εγγραφο..αυτο καταλαβα εγω τουλαχιστον ;)

θα σου στείλουνε στην address που δήλωσες ένα γράμμα και θα γράψεις τους κωδικούς..

Π.ς Αυτό που στείλανε σημαίνει ότι δεν τους έχεις στήλη κανονικά το GR k.l.p βγάλε φωτό από το βιβλιαράκι που εξής την πρώτη σελίδα με το GR μέσα..

π.ςΒʹ τι fax k.l.p ρε mate στο 80 βρισκόμαστε!! ;) ! Κανε upload μέσα από την pokerstars και τέλος πιο γρήγορα!! :idea:

illegible σημαίνει μη αναγνώσιμο. Το παράνομο είναι illegal

χαχα σωστος εισαι.. βιαστηκα να απαντησω :P

@kapetanios: δεν ξερω αν εχεις κανει τη διαδικασια εγγραφης φιλε αλλα σ εμενα που την κανω τωρα ζητησαν εγγραφο αναλυτικου λογαριασμου απο τραπεζα καθως η αρχικη απ το βιβλιαριο δεν τους εκανε..

@kapetanios: δεν ξερω αν εχεις κανει τη διαδικασια εγγραφης φιλε αλλα σ εμενα που την κανω τωρα ζητησαν εγγραφο αναλυτικου λογαριασμου απο τραπεζα καθως η αρχικη απ το βιβλιαριο δεν τους εκανε..

.την έχω κάνει mate έβαλα αναλυτικό λογαριασμό κίνηση λογαριασμού δεν τους έκανε :D μετά τους βάζο το μπροστά του βιβλιαρίου μου με το Gr και όλα ok :roll: (iban/)Και μετά που μου στείλανε mail να περιμένεις με ελτα εάν γράμμα και τους έβαλα ένα pin όταν μου ήρθε το γράμμα και όλα ok είμαι νόμιμος.. :ugeek:

Π.Σ Απλά δεν είμαι cash άτομο οποτε δεν ξέρω :oops: Στα sitGo που πεζό δεν έχει λαό στα τουρή όμως δεν είναι τόσο ρόδινα όπως λένε οποτε εάν περιμένετε να βρέχει λεφτά μόλις μπείτε ξεχάστε το ;)

.την έχω κάνει mate έβαλα αναλυτικό λογαριασμό κίνηση λογαριασμού δεν τους έκανε :D μετά τους βάζο το μπροστά του βιβλιαρίου μου με το Gr και όλα ok :roll: (iban/)Και μετά που μου στείλανε mail να περιμένεις με ελτα εάν γράμμα και τους έβαλα ένα pin όταν μου ήρθε το γράμμα και όλα ok είμαι νόμιμος.. :ugeek:

Π.Σ Απλά δεν είμαι cash άτομο οποτε δεν ξέρω :oops: Στα sitGo που πεζό δεν έχει λαό στα τουρή όμως δεν είναι τόσο ρόδινα όπως λένε οποτε εάν περιμένετε να βρέχει λεφτά μόλις μπείτε ξεχάστε το ;)

τους τα εστειλα και τα 2 μαζι να μην εχουν δικαιολογια χαχα.. αντε να δουμε..

κοιτα δν νομιζω πως καποιος περιμενει ακριβως να βρεχει λεφτα...αλλα αν πχ εισαι break even η winning σε καποια stakes στην κανονικη stars, εκει σιγουρα μπορεις να εχεις πολυ μεγαλυτερο roi και γενικοτερα κερδος απ οτι καταλαβα..θυμαμαι μαλιστα οτι οι γαλλοι οταν επαιζαν ακομα μ ολους τους αλλους ηταν τρελα ψαρια..