antre ntenie Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Καλησπέρα community! σκέφτομαι να παίξω την Day1b/Σάββατο του PLC στο Princess και θέλω να δώσω shares (no mark up).1%=3.3e max 50%Online results: ntenie-ongame elit_ismos-starsLive : 1 tour στο apollonia το 2010. Πήρα και ένα πακέτο για το last GSOP Λουτράκι αλλά τελικά δεν κατάφερα να κατέβω και το εξαργυρωσα οπότε no second official tour.. Cash games 50hours στο 1-2 του regency thess με winrate 33e/hour.Για την φερεγγυότητα μου ελπίζω να γράψουν οι mates από τα fora ty ****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish.Moderator: Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 10% για να κάνω "ποδαρικό" (και μη με ξαναπεις "community " ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2012 Thanks Daniel.10% liondari10% takearisk30%remaining Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2012 7% send gl my friend Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2012 tyty man!10% liondani10% takearisk10% sotiris4ad 7% Grammenoz13% remaining Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2012 10% f3n0m3n0 (epibebaiwse me kapoio tropo man)so last 3% remaining Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2012 Final10% liondani10% takearisk10% sotiris4ad7% Grammenoz3% Pelo Gt10% f3n0m3n0Τα εχω λαβει απο ολους εκτος απο f3n0m3n0.Ty all and gl! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2012 Καλησπερα. Bustara στο 8level της day1b me A5vsAK μετα απο δικο μου open shove 13bbs apo CO(vsBB).Δεν ειχα laptop εκει οποτε sorry αν αργησα να γραψω.Κακο το τουρνουα γ μας, πηρα μερικα pp στην αρχη ειχα κ καποια draws αλλα δεν βγηκε κατι.. Στο 100-200 εφτασα να εχω και 6Κ αλλα με 2-3 καλα pots και 2 4bet steals pre εφτασα καπου τα 25Κ. Δεν ξεφυγα απο κει μεχρι το τελος.Thanks guys, hope run better next time.Επαιξα και το turbo side της Κυριακης αλλα εκει αποκλειστηκα απο νωρις vs souliskex που πηγε τρενο και το σηκωσε τελικα.grats man ta leme Gpt twra..*tavou pou isoun esy k den se petyxa? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2012 gg την επόμενη φορά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts