Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

βοηθεια για να ανεβω επιπεδο

chania532

Recommended Posts

θελω την βοηθεια απο επμπειρους παιχτες.

παιζω ποκερ περιπου 10 χρονια, με φιλους. το online ξεκινησα περιπου 2008. εχω παιξει σε πολλα site με οχι μεγαλες επιτυχιες. εχω καταληξη εδω και ενα χρονο στο σταρς. ειχα ξεκινησει αργα, με 10 δολλαρια και με κοπο, sit n go 1.5, και cash 0.02/0.005 εφτασα στα 100. ειπα να αλλαξω επιπεδο και πηγα sit n go 3.5 και cash 0.05/0.10.

εκει αρχισε το παραδοξο. ανεβοκατεβενα σαν ανσασερ. την μια 60 και την αλλη 110.

κατεβαζω παλι το επιπεδο μου, αλλα πανω κατω παλι.

προσπαθησα να παιξω τουρνουα, ειχα καλη πορεια αλλα τιποτα το ιδιαιτερο να κανω το μπαμ.

εως που μηδενισα

ζητω να μου πειτε αν κανω κατι λαθος, και πως πρεπει να ξαναξεκινησω.

στρατιγικη για το bankroll

σημειωνω οτι ειμαι καλυτερος στα τουρνουα απο οτι στα cash.

αν και τουρνουα δεν το προτιμαω γιατι ο μεγαλος ο γιος οταν πιανω τον υπολογιστη θελει να παιξουμε πουλακια (angry birds) και ο μικρος προσπαθει να μου βαλει την πιπιλα στο ματι.

αρα χρονο πολυ δεν εχω.πολυ.

στοχος μου ειναι να μαζεψω κανα 500ρικο για να συμμετεσχω σε κανα live, γιατι ουτε ρευστο υπαρχει ουτε κανενας χορηγος.

ευχαριστω για την υπομονη σας και θα τα λεμε μεσω του φορυμ, τωρα που πηρα μπρος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω πριν αρχίσω ότι πρέπει να σου πω ότι για αυτό το στόχο ένα bankroll περίπου 50-70 ευρώ τα ήταν απαραίτητα .Kοιτα με αυτα τα δεδομενα(οτι δεν μπορεις να παιζεις πολλες ωρες συνεχομενες το cash φανταζει η χειροτερη επιλογη παρολο που θα διαφωνισουν πολλοι καθως χρειαζετε πολυ καλο br management και τρομερη αυτοσυγρατηση.Τα 500 ευρω σε αυτα τα stakes(0.01-0.02)φανταζουν πολυ μακρινος στοχος.So δοκιμασε sng 18-27 ατομα με καλο br management(1.5$ tours βαρια βαρια 2.5$)στα τουρμπο ανοιγεις 5-6 τουρς και μετα απο 1-1μιση ωρα εχεις τελειωσει.Βεβαια εκει δεν παιζετε ποκερ.Ειναι πολυ τζοκερ.Απο την αλλη τα non-turbo κρατανε εναν αιωνα.Και οποτε εχεις αρκετο χρονο mtts μεχρι 2-2.5$.Με αρκετη υπομονη και καλο br management πιστευω τα καταφερεις να φτασεις το bankroll σου στα 500 ειτε μονο με sngs ανεβαζοντας σταδιακα bankroll και επιπεδα(3$-4$-5$)ειτε απο ενα longshot σε mtts...

υγ.εγραψα μια σελιδα πριν και κολησε το μπ^%$#^&ο...

φιλε χανια,για να πεσεις απο τα 100 δολλαρια στα 0 με 3.3 buy in μαλλον κατι κανεις λαθος.

Ισως πρεπει να κοιταξεις λιγο να βελτιωσεις το παιχνιδι σου η αποψη μου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ οτι και το επιπεδο στην ποκερσταρς ειναι αρκετα υψηλο,δηλαδη για να χτισεις καλο bankroll δεν αρκει απλα να ξερεις ποκερ,πρεπει να εισαι αρκετα καλος.

Τωρα η αποψη μου ειναι οτι με 6 handed sit and go με αργα blinds στα 7 δολλαρια μπορεις να βγαλεις σχετικα ευκολα καλα χρηματα σιγα σιγα.

Οσο για τα cash φιλε μου η αποψη μου ειναι να μεινεις μακρια.Εγω που βγαζω καλα λεφτα στα sit and go για παραδειγμα δεν μπορω να παιξω cash .ΘΕλει πολυ ψαξιμο για να εισαι σταθερα κερδοφορος εκει.

δεν είναι καθόλου παράδοξο. έπαιζε με πολύ μικρή ασφάλεια στο bankroll του. Εάν ξεκινήσεις με 150 $ παίξε τα 1,5 $ 45 ατόμων και τα 1 $ 90 ατόμων. αλλιώς με 50-70 $ παίξε τα 0,5 $ για να έχεις μια ασφάλεια στη διακύμανση. Τα 500 $ μέχρι να τα βγάλεις θα περάσει καιρός από τόσο χαμηλό αρχικό κεφάλαιο

δεν είναι καθόλου παράδοξο. έπαιζε με πολύ μικρή ασφάλεια στο bankroll του. Εάν ξεκινήσεις με 150 $ παίξε τα 1,5 $ 45 ατόμων και τα 1 $ 90 ατόμων. αλλιώς με 50-70 $ παίξε τα 0,5 $ για να έχεις μια ασφάλεια στη διακύμανση. Τα 500 $ μέχρι να τα βγάλεις θα περάσει καιρός από τόσο χαμηλό αρχικό κεφάλαιο

φιλε grammenoz απο οτι καταλαβα το παλικαρι παιζει sit and go one table kai οχιmulti table ,που σημαινει οτι για να χασεις 100 δολλαρια σε αυτο το structure με τοσο μικρο buy in σιγουρα δεν θεωρω την διακυμανση ως εξηγηση.προφανως ειναι θεμα ικανονοτητων.

Τωρα αμα επαιζε με 45 ατομα αλλαζει το θεμα,αλλα δεν εχω την εμπειρια να μιλησω για αυτο.μπορει να εχεις δικιο.