Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

3 way pre flop. sosto call apo to BB?

Siakan

Recommended Posts

http://www.flopturnriver.com/Poker-Hand ... 580869.php

θα ήθελα μερικές απόψεις για αυτό το Hand κύριος αν το BB έκανε σωστό call με τόσο action μπροστά, προφανώς εγώ ήμουν short stack κ δεν τον επηρέασε αλλά το SB με το shove του δε θα έπρεπε να τον απασχολήσει να πεξει 30 ΒΒ +. Αναρωτιέμαι γιατί μάλλον εγώ θα έκανα πάσο κ θα ήθελα να ξέρω αν είανι σωστή απόφαση η όχι. Οποιοδήποτε σχόλιο καλοδεχούμενο :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προφανώς θεωρεί moove isolation του sb και callarei πιστεύοντας πως είναι μπροστά από το range του και όχι άδικα κατά την γνώμη μου.

Εξάλλου το δικό μας stack δεν το βλέπει καθόλου ,πάει να πάρει την διάφορα από τον άλλο σε περίπτωση που είμαστε "βουνά" και να αποκομίσει κέρδος 15 bbs περίπου .

Και εγώ call θα έκανα.

Το δικό σου range λογικά είναι αρκετά μεγάλο με <10bb. Κάτι σαν: 22+,A4s+,KTs+,QTs+,JTs,T9s,98s,A9o+,KTo+,QTo+

SB: 77+,ATs+,ATo+

Από τα 180Κ τα 61250 παίζονται 3-way και εκεί τα 99 έχουν γύρω στο 34%=21Κ περίπου

Και για τα υπόλοιπα 118750 παίζει με το SB με τα 99 να έχουν γύρω στο 47,5%=56500 ενάντια στο range του.

56500+21000=77500 είναι το συνολικό του equity και το call του ήταν γύρω στα 76Κ οπότε με αυτά τα ranges είναι οριακά +ΕV το call του.

Αν το SB ή εσύ pusharate με μεγαλύτερο range το call με τα 99 θα ήταν ακόμα πιο +EV. ;)