tzatzikis4 Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2012 σας εμφανιζει κανονικα τα events του scoop με ολα τα main καθως και satellites? δεν μου δειχνει τιποτα στη σχετικη καρτελα...οχι τιποτα, θελω ν αρχισω να χαριζω τα λεφτα μου και δν μ αφηνουν! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ioannou Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2012 σας εμφανιζει κανονικα τα events του scoop με ολα τα main καθως και satellites? δεν μου δειχνει τιποτα στη σχετικη καρτελα...οχι τιποτα, θελω ν αρχισω να χαριζω τα λεφτα μου και δν μ αφηνουν! :lol:ούτε εμένα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dims Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2012 Καλησπερα,εστειλα κ ρωτησα της εταιρεια.Ακόμα δεν έχουν ανοίξει ουτε τα events ."Thank you for your email.At the moment we do not have any information if and when satellites for 2012 SCOOP events will be available.Please keep an eye on the tab 'Events' -> 'SCOOP'. Once the tournaments are visible in the lobby you can open the tournament lobby and if there are any satellites to those specific tournaments you will be able to see them in the tournament lobby." Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2012 Καλησπερα,εστειλα κ ρωτησα της εταιρεια.Ακόμα δεν έχουν ανοίξει ουτε τα events ."Thank you for your email.At the moment we do not have any information if and when satellites for 2012 SCOOP events will be available.Please keep an eye on the tab 'Events' -> 'SCOOP'. Once the tournaments are visible in the lobby you can open the tournament lobby and if there are any satellites to those specific tournaments you will be able to see them in the tournament lobby."ty φιλε..εστειλα κι εγω αλλα ακομα απαντηση δν πηρα..οσο για το δν εχουμε πληροφοριες για το αν και ποτε υπαρχουν sats, απλα ελεος..δν μας ειχαν συνηθισει σε τετοια.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dims Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2012 Η αληθεια ειναι οτι εχει 10 ο μηνας κ νομιζω ηδη εχουν αργησει να ξεκινησουν τα προκριματικα..οσο για το "if " απλα περιεργο!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 εμφανιστηκαν τα main events καθως και τα satellites βουρ στο ψητο!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dims Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Καλή επιτυχία!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Καλή επιτυχία!!!!u2 φιλε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts