vkiller Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2012 100ρι στην ongame είχα κάνει ένα πειθαρχημένο παιγνίδι φτάνοντας στο τελικό τραπέζι. Δεν ήταν και πολύ σπουδαίοι οι αντίπαλοι γιαυτό με πονάνε τα 2 πιο κάτω χέρια που έγιναν συνεχόμενα μέσα σε 1 λεπτό.μάλλον έχασα την αυτοσυγκέντρωση μου γιατί νιώθω πως έπρεπε να ενεργήσω διαφορετικά. Θέλω τις υποδείξεις σας για το πως έπρεπε να ενεργήσω ..Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι το πούλησα!!1 χέρι κάνει μπέτ από μικρό μπλάιντ η τσιπ λίντερ και κάνω μόνο κολλ με jdqd . αποφασίζω να μην κάνω reraise για να δω που βρισκόμαστε φοβομένος το αλλ ινν του γιατί υπήρξαν πολλά draw και θα έβαζε ολλ ινν με ανυ draw αλλά και με τον κ στα φύλλα του. τελικά ίσως αυτή η αδυναμία να κάνω reraise στο φλοπ στοίχισε μερικά χιλιάρικα .......Seat 1: D-RMX (134,995 in chips) Seat 4: pokerpooch58 (88,942 in chips) Seat 8: Zitterd54 (156,243 in chips) Seat 9: mpookis (99,820 in chips) ANTES/BLINDSZitterd54 posts ante (400), mpookis posts ante (400), D-RMX posts ante (400), pokerpooch58 posts ante (400), Zitterd54 posts small blind (2,000), mpookis posts big blind (4,000), PRE-FLOPD-RMX folds, pokerpooch58 folds, Zitterd54 raises to 8,650, mpookis calls 8,650.FLOP [board cards: 7C,JH,KC ]Zitterd54 bets 8,650, mpookis calls 8,650.TURN [board cards: 7C,JH,KC,TH ]Zitterd54 checks, mpookis bets 18,000, Zitterd54 calls 18,000.RIVER [board cards: 7C,JH,KC,TH,8C ]Zitterd54 checks, mpookis checks.SHOWDOWNZitterd54 shows [ TS,7H ]mpookis mucks cards [ JD,QD ]Zitterd54 wins 72,200. 2 χέρι τον βάζω για kq είτε 89 straightdraw γιαυτό κάνω το κολλ στο φλοπ .PRE-FLOPZitterd54 folds, mpookis raises to 10,000, D-RMX folds, pokerpooch58 calls 10,000.FLOP [board cards: 5D,JC,TS ]pokerpooch58 checks, mpookis bets 12,000, pokerpooch58 raises to 77,742 and is all-in, mpookis calls 51,320 and is all-in.TURN [board cards: 5D,JC,TS,QS ]RIVER [board cards: 5D,JC,TS,QS,JS ]SHOWDOWNpokerpooch58 shows [ KC,QH ]mpookis shows [ TD,AS ]pokerpooch58 wins 126,240 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gademis Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2012 shove pre το πρώτο 2o τον παντελονιασες ul Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2012 shove preflop ? 25 μπήκ μπλιντς? όχι. δεν παίζω τόσο lose aggressive με jq . απλά έπρεπε να κάνω 3mpet και να καθαρίσω με 2/3 ποτ c -bet στο φλοπ (κάτι που έκανα συχνά μέχρι εκείνη τη στιγμή με επιτυχία ) είτε να κάνω μεγάλο reraise στο φλοπ. θα τελείωναν όλα εκεί . έκανα οβερ respect το ότι ήταν chipleader που δεν πάει πάσο ευκολα και αυτό πλήρωσα στο 2 χέρι μάλλον δεν είχα άλλη επιλογή.από τη στιγμή που τον διάβασα σωστά ότι τα βάζει με straightdraw έπρεπε να κάνω το κολ με 2nd pair -ειδικά με αυτά τα στακκ και αυτά τα ποτ odds ...δεν είναι ατυχία βέβαια , απλά δεν έκατσε το coinflip . ( μόλις 53%-47% υπέρ είχα εκεί ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2012 Στο πρώτο check για pot control στο turn νομίζω οτι υπάρχουν πολλά επικίνδυνα river και είναι καλύτερα να μην έχουμε μεγάλο pot , αλλάζει αν έχεις κάποιο read οτι donkari με weak range . Για το δεύτερο απο την στιγμή που είχες τέτοιο read και είσαι οκ για να παίξεις το coinflip νομίζω είναι μια χαρα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ZQ_32 Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2012 shove pre για το 1ο η γνωμη μου στο 2ο ul obv good call Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts