vkiller Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 20ριμπαυ πληρώνονται οι 40 και έχουν μείνει μόλις 41.ακριβώς 1 θέση πριν τα λεφτά .ο μέσος όρος είναι γύρω στις 20000 με 24000. εγώ στο buton έχω της πιο πολλές μάρκες 43000 και στο bigblind είναι ο 2 σε στακκ με 34000.εγώ έχω ακ και αυτός aj . μήπως είναι πολύ ριψοκίνδυνο έως και ανόητο να παίξουν οι 2 chipleader του τραπεζιού ρέστα με 3 μπέτ και 4 μπέτ εκεί στο buble ? Θα ήθελα αρκετές γνώμες για τη δική μου απόφαση να κάνω το 4 bet ολλ ινν μετά που έδειξε δύναμη με 3 μπέτ αλλά κυρίως να κρίνουμε αν είναι +ev η κίνηση του αντιπάλου με το 2 στακκ α) να κάνει 3 μπέτ στον chip leader στο buble και β) αν δικαιολογείτε να κάνει κολλ στο 4 μπέτ αλλ ινν μου . μήπως ήταν commited ? ακόμη και αν ήταν οριακά ποτ commited , με βάση το BUBLE FACTORS είναι σωστό να κοντράρει τον chipleader εκεί? εσείς στη θέση του πως θα το παίζατε? είναι buble τα $107 της 40 θέσης είναι εντελώς σίγουρα με το πάσο......Βέβαια η 1 θέση έχει κοντά στις $4000.20 rebuy ακριβώς στο buble (τα blinds μόλις είχαν γίνει 800/1600 )PRE-FLOPghupp folds, Jest0r folds, _Cloudy15_ folds, piano_x folds, gnatevich folds, mpookis raises to 4,000, Kickit222 folds, kengerro raises to 12,800, mpookis raises to 43,724 and is all-in, kengerro calls 34,640 and is all-in.FLOP [board cards: 8D,4H,JD ]TURN [board cards: 8D,4H,JD,9D ]RIVER [board cards: 8D,4H,JD,9D,4D ]SHOWDOWNmpookis shows [ AS,KC ]kengerro shows [ AD,JC ]kengerro wins 71,360. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 Δύσκολο Call από μέρους του. Εξαρτάται από τα reads που έχει μαζί σου και κατά πόσο σε έχει ικανό να shovareis φύλλα του τύπου ΑXs+ πολλοί παίκτες κάνουν 4bet shove εκεί στη θέση σου με φύλλα που έχουν blockers ακριβώς γιατί είναι λιγότερο πιθανό να έχει και ο άλλος ΑΑ,ΚΚ ,aq+ (και του bublle φυσικά) . τώρα αυτός μάλλον είχε αποφασίσει οτι θα το παίξει το φύλλο του σε shove σου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 ρε σοβαρά που τους βρίσκεις τέτοιους αντιπάλους; τον μαλακομαγνητή έχεις; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 όταν έκανε το 3 bet ο αντιπαλλος και έβαλε μέσα το 1/3 του stack του eki να ς po την alithia αν δεν ιχα καλά reads πάνω του θα έκανα πάσο γιατί λογικά μετά από αυτό σε bubble φάση τον βάζης για overpair το pithanon ... από eki και πέρα αν ιχες τα reads και έκανες αυτή τη κίνηση που βγήκε σωστή άσχετα αν έχασες αυτός ο πεχτης ινε poli dongaros που callare γιατί στη xiroteri esi φάνηκε ότι ιχες ΑΚ .... gg m8 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 ρε σοβαρά που τους βρίσκεις τέτοιους αντιπάλους; τον μαλακομαγνητή έχεις;ρε σοβαρά που τους βρίσκεις τέτοιους αντιπάλους; τον μαλακομαγνητή έχεις; υπάρχουν πολλοί .... σε κάθε τραπέζι 7 στους 9 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 απο πλευρας σου η παρτιδα παιχτηκε στον αυτοματο πιλοτο και νομιζω το ξερεις,και αν δεν ετρωγες το bad beat δεν θα την ποσταρες ποτε. επειδη ολα τα χερια που ποσταρεις ειναι bad beats εμενα μου δημιουργεις την αισθηση οτι δεν σε πολυνοιαζει η αναλυση των παρτιδων,ειδικα στην συγκεκριμενη περιπτωση που δεν υπαρχουν περιθωρια αναλυσης αφου ειναι standard το 4betallin και εισαι και πολυ χαρουμενος να σου προκυπτουν τετοια spots.οσο για τον αντιπαλο δεν μου αρεσει ουτε το sizing του 3bet ουτε και τo call. ομως αν για παραδειγμα εσυ στη διαρκεια του bubble ως cl ανοιγες any2 και γενικα πιεζες με light 3bets και 4bets τοτε ισως ο αντιπαλος να επηρεαστηκε απο αυτο και να τα εβαλε,αν και παλι λογω bubble factor ειναι -EV.ps.βαλε και κανενα χερι που δεν τρως bad beat Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 απο πλευρας σου η παρτιδα παιχτηκε στον αυτοματο πιλοτο και νομιζω το ξερεις,και αν δεν ετρωγες το bad beat δεν θα την ποσταρες ποτε. επειδη ολα τα χερια που ποσταρεις ειναι bad beats εμενα μου δημιουργεις την αισθηση οτι δεν σε πολυνοιαζει η αναλυση των παρτιδων,ειδικα στην συγκεκριμενη περιπτωση που δεν υπαρχουν περιθωρια αναλυσης αφου ειναι standard το 4betallin και εισαι και πολυ χαρουμενος να σου προκυπτουν τετοια spots.οσο για τον αντιπαλο δεν μου αρεσει ουτε το sizing του 3bet ουτε και τo call. ομως αν για παραδειγμα εσυ στη διαρκεια του bubble ως cl ανοιγες any2 και γενικα πιεζες με light 3bets και 4bets τοτε ισως ο αντιπαλος να επηρεαστηκε απο αυτο και να τα εβαλε,αν και παλι λογω bubble factor ειναι -EV.ps.βαλε και κανενα χερι που δεν τρως bad beat 1000++++++++ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 ευχαριστώ όλους για της απαντήσεις τους και είναι σεβαστή η κάθε άποψη.Αυτό το χαντ μπήκε καθαρά για να γίνει ανάλυση του bubble factor ειδικά σε σποτ button - smallblind -bigblind μεταξύ παικτών με μεγάλα στακκ και κατά πόσο είναι + είτε - EV να παίζουν ρέστα με 3 και 4 μπέτ εκεί με δυνατά μεν αλλά όχι τοπ 3 φύλλα. Αν ήθελα να ποστάρω badbeat έχω αρκετά με πλεονέκτημα 96%-99% runnerrunner αλλά πλέον τα θεωρώ μέρος του παιγνιδιού. και δεν θα έβαζα συνηθισμένα suckout . στο χέρι μας τώρα μάλλον καταλήγω πως δεν είναι +ev το call του εκεί με aj στο ολλ ινν μου αφού συνηθίζω να παίζω ρέστα με πολύ δυνατά φύλλα πόσο μάλλον στο bubble . δεν είμαι όμως απόλυτα πεπεισμένος αν με τέτοια μεγάλα στακκ έπρεπε να κάνω το 4 μπέτ ολλ ινν στηριζόμενος μόνο στο γεγονός πως δεν είναι winner ο αντίπαλος. Θα ήθελα και άλλες γνώμες .((@@ ps.βαλε και κανενα χερι που δεν τρως bad beat birbilis .στην πορεία στο championship είχα βάλει 12 χέρια προς ανάλυση και τα περισσότερα ήταν κερδίζμένα είτε απλά είχα επιλέξει πάσο πρέ φλοπ. (μάλιστα είχες σχολιάσει κάποια οπότε μην με αδικείς.) )) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 τωρα προσεξα τα στακς και μαλλον κατι δεν παει καλα,μηπως ειναι turbo? γιατι η τα blinds ειναι 1-2Κ η 800-1600 η εκανες τεραστιο raise preflop,α και επειδη το θυμηθηκα ενας λογος που δεν σχολιασα καποιες απο τις παλιοτερες παρτιδες ειναι οτι ξεχνας να αναφερεις το μεγεθος των blinds. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 800/1600 είναι τα blinds και κάνω όπως πάντα 2 με 3 bigblinds raise . Είναι ένα συνηθισμένο τουρ αλλά γίνεται στο endgame αρκετά tourbo όπως τα περισσότερα τουρ. οι 2 παίκτες στην παρτίδα όμως έχουμε μεγάλα στακκ ( στο τραπέζι -όχι στο τουρ) ικανά για πιο deep παίξιμο . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ndkmicron Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αν ο αντιπαλος καταλαβαινει σε ποιο σημειο του παιχνιδιου βρισκεται, τοτε θεωρει οτι πας να κλεψεις, ακριβως λογω του bubble , και αντιδρα (δεν ξερω και πως επαιζες τα προηγουμενα χερια). Αν δεν καταλαβαινει τοτε ή τον εχεις εκνευρισει με το παιξιμο σου ή νομιζει οτι εκει το AJ ειναι δυνατο οποτε κανενα σχολιο.ΕΣΥ που καταλαβαινεις σε ποιο σημειο του παιχνιδιου βρισκεσαι γιατι βαζεις ολα τα λεφτα μεσα? Για να φλιπαρεις με καποιο 22 π.χ.? Μεγαλο λαθος IMO Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
oeo223 Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 λογω bubble δεν θα τα εβαζα.. ο πρωτος σκοπος ειναι να μπεις στα λεφτακαι ΜΕΤΑ να κερδισεις το τουρνουα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ndkmicron Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 λογω bubble δεν θα τα εβαζα.. ο πρωτος σκοπος ειναι να μπεις στα λεφτακαι ΜΕΤΑ να κερδισεις το τουρνουαοχι φιλε, δεν ειναι ετσι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
oeo223 Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 για ποιο λογο ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 @ndkmicron & estenought Και τι να κάνει να πάει πάσο με AK;Μεγάλο λάθος έχετε και οι δύο imo. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
oeo223 Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 με το stack που εχει , και τον αντιπαλο να ειναι ο 2ος chipleader ανετο πασο, με ενα pair fliparoume , μπορει να ειναι μια safe επιλογη αλλα ετσι πιστευω οτι ειναι το σωστοαλλο αμα ειχε 10-15bb ο αντιπαλος..ασχετα που αποδηχτηκε κακος παιχτης ο αντιπαλος να κανει call εκει με το Α-J τουθα μπορουσε να εχει JJ+ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ndkmicron Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 @estenought Ετσι οπως το εγραψες καταλαβα οτι το θεωρεις βασικη επιλογη. Παρακατω που το εξηγεις συμφωνω. @dmelissourgos Οπως εγραψα η κινηση του αντιπαλου δειχνει μεγαλη δυναμη, αν θεωρησουμε οτι καταλαβαινει το παιχνιδι, οποτε γιατι να μπλεξουμε? Παμε πασο και εχουμε αρκετες μαρκες για συνεχεια.Το ιδιο ισχυει, εστω και αν δεν καταλαβαινει τι κανει οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και παλι αφου αντιδραει ετσι γιατι να παμε γυρευοντας. Δεν κραταμε ΚΚ+ και το ΑΚ για να κερδισει, ετσι οπως φαινεται το χερι, πρεπει να βελτιωθει.Θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες γιατι ειναι ενα δυσκολο σημειο νομιζω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 ενας luadarko που σας χρειαζετε σοβαρα τωρα οποιος σκεφτει πανω απο 1 δευτερολεπτο για να τα βαλει σε αυτο το σποτ με ΑΚ ας παρατησει το ποκερ,βασικα δεν χρειαζεται να το παρατησει αυτος,το ποκερ τον εχει παρατησει ηδη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ndkmicron Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 birbilisgrΕν ταξει ρε μεγαλε μην βαρας. Μεγαλα λογια και βαρυγδουπες δηλωσεις !!!! Μαλον εσενα εχει παρατησει κατι αλλο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ndkmicron Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Α ! και κατι αλλο. Ο luadarko τι ακριβως θα κανει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Για άλλη μια φορά βλέποντας αυτά ευχαριστιέμαι το γεγονός που επέλεξα να spammarw παρά να λέω τη γνώμη μου πλέον στα ελληνικά forum ..god bless pokerfan !@ndkmicron @estenought far away from poker !!keep up the good work !@birbilis +1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ndkmicron Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Χαχαχαχαχαχα φοβερη φαση. Ρε παλληκαρια λες και τετραγωνισατε τον κυκλο. Λες και καποιος δεν απαντησε σωστα για την θεωρια της σχετικοτητας ή δεν ηξερα για την σχαση του ατομου και του απογορευσατε να γινει πυρηνικος φυσικος. Λες και κινδυνευει η χωρα και πρεπει να απομακρυνθουν οι εχθροι.Τετοια μεγαλα λογια και απολυτες κρισεις ειχα παααρα πολυ καιρο να ακουσω. Απλα ειπα οτι (εγω) on the bubble (οχι κοντα στο bubble) επειδη οπως εγινε η φαση εκτιμησα (μπορει σωστα, μπορει λαθος) οτι ειμαι ή πισω ή coinflip και παιζω με καποιον που ειναι (μαζι μου) leader θεωρω λαθος να παιξω εκει ολο μου το τουρνουα. Δεν μου αρεσει ρε φιλε να παιξω εκει τα ρεστα μου οπως εγινε η φαση. Αν ειχα χτυπησει απο την αρχη ρεστα μου θα ημουν σωστος εστω και αν μου εδειχνε ΑΑ.Τι σχεση μπορει να εχει αυτο που ειπα με το υφος που εγγραψαν οι αξιοτιμοι κ.κ mpirbilis και souramaliki δεν ξερω, ουτε επισης πως συνδεεται η αποφαση του souramalikh με αυτο.Κατα την ταπεινη μου γνωμη (ελπιζω να επιτρεπεται να εχω γνωμη) το ποκερ ειναι πρωταρχικα παιχνιδι εκτιμησεων. Διαβαζω τι λενε οσοι ασχολουνται και κρινω τι βαρυτητα θα δωσω σε αυτα που ακουω αναλογα με το ποιος τα λεει.Δεν μου αρεσει να μου κανουν τον δασκαλο οπως και εγω δεν κανω τον δασκαλο σε κανενα. Να κανω λαθος στην δουλεια μου ειναι παρα πολυ δυσκολο να κανω λαθος σε κατι που στηριζεται σε εκτιμησεις ειναι ευκολο οπως και ολοι. Και τα μαθηματικα που εχουν σχεση με το ποκερ (εκτος απο συγκεκριμενες καταστασεις) σε αρχικες εκτιμησεις στηριζονται.Και επειδη δεχτηκα και συμβουλες απο τους συμφορουμιτες θα δωσω και εγω μιακαλη ειναι η αποφαση που εχει παρει ο souramaliki και αν νομιζετε οτι το να απαντατε με αυτον τον τροπο σας κανει παιχταραδες ειστε μακρια νυχτωμενοι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 φοβερός τύπος!!!niceeeeeeee !! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
betonme Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Για σένα δεν ισχύει το bubble γιατί πολύ απλά υπάρχει κ το bubble bonus οπότε ουσιαστικά είσαι ήδη itm αλλά κ αυτό να μην υπήρxε και ο αντίπαλος να με κάλυπτε και 100bbs deep να παίζαμε και 1.000$ αν ήταν το min cash καλύτερα να μου κοβόταν το χέρι παρά να πάω πάσο σε αυτό το σημείο.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Για άλλη μια φορά βλέποντας αυτά ευχαριστιέμαι το γεγονός που επέλεξα να spammarw παρά να λέω τη γνώμη μου πλέον στα ελληνικά forum ..god bless pokerfan !@ndkmicron @estenought far away from poker !!keep up the good work !@birbilis +1souramaliki ise ο aivy και δεν το ξέρουμε;;;... σε epeksa απολλωνία πολλές φορές και αν δεν άλλαξες τρόπο pexnidiou δεν ise και ο καλύτερος να krinis αν ο άλλος exi dikeo η όχι.... η σελίδα φτιάχτηκε για να συζητάμε και να λει ο καθένας την γνώμη του.... και εγώ δεν θα pigenna πάσο... αλλά το pedi ο ndkmicron δεν ηπε και κάτι τραγικό ipe απλά θα pasari ΑΚ σε bubble δεν θέλη να riskari όλο το stack του με Ακ .... ine μια άποψη .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts