Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

buton vs big blind buble 20rebuy

vkiller

Recommended Posts

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για σένα δεν ισχύει το bubble γιατί πολύ απλά υπάρχει κ το bubble bonus οπότε ουσιαστικά είσαι ήδη itm αλλά κ αυτό να μην υπήρxε και ο αντίπαλος να με κάλυπτε και 100bbs deep να παίζαμε και 1.000$ αν ήταν το min cash καλύτερα να μου κοβόταν το χέρι παρά να πάω πάσο σε αυτό το σημείο..

Νομιζω οτι απαντας σε μενα. Αλλα δεν ποσταρα εγω αυτο το χερι. Δεν αντιδικησα με κανεναν ουτε το επαιξα εξυπνος. Ειπα την γνωμη μου και στο τελος εγγραψα οτι θελω να ακουσω και αλλους για το θεμα. Αλλα δεν μου αρεσει να μου το παιζουν οι αλλοι εξυπνοι.

Ανεξαρτητως αυτου η θεση σου ειναι ξεκαθαρη, αλλα ποκερ παιζουμε δεν παμε σε πολεμο. (Τι ειναι το bubble bonus?)

Μην ξεχναμε οτι το χερι το εχουμε διαβασει, δηλαδη ξερουμε το αποτελεσμα, τονιζω δηλαδη οτι ειμαι κοντρα στο κυμα.

ΔΕΝ θα ειμαστε εμεις το bubble boy αλλα ο αντιπαλος. Για αυτο ειπα οτι αν καταλαβαινει το παιχνιδι θα τον πιστευα. Δεν εχει κανενα λογο να κανει αυτη την κινηση σε αυτο το σημειο (οτι αποδειχτηκε δονκ δεν εχει σημασια). Μπορει παλι και αυτος, στηριζομενος στο ιδιο σκεπτικο να κανει το ρεστεαλ. Αν δηλαδη εκτιμουσαμε οτι ειναι coinflip με τον αντιπαλο θα καναμε call? Αν μας εδειχνε π.χ 33 θα καναμε call?

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λεω οτι εχω δικαιο και η ερωτηση ειναι πραγματικη γιατι εχω προβληματιστει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μετα αναρωτιομαστε γιατι δεν ποσταρουν και γιατι δε δινουν συμβουλες οι καλοι παιχτες.Αφου δεν τις δεχομαστε,δεν μας αρεσει να μας κανουν το δασκαλο ρε παιδι μου πως το λενε,δεν χρειαζομαστε δασκαλο!

μετα αναρωτιομαστε γιατι δεν ποσταρουν και γιατι δε δινουν συμβουλες οι καλοι παιχτες.Αφου δεν τις δεχομαστε,δεν μας αρεσει να μας κανουν το δασκαλο ρε παιδι μου πως το λενε,δεν χρειαζομαστε δασκαλο!

πες πιο συγκεκριμένα pious ennois ;

Πααααλι τα ιδια

Αλλο συμβουλες, αλλο πονηραδες

Αλλο δασκαλικι, αλλο τεκμηριωμενη θεση

Αλλο κανω πλακα, αλλο πουλαω μουρη

Αλλο συζηταω, αλλο εγω ειμαι και μετα το χαος

Αλλο ανταλλασω αποψεις, αλλο κοιταω αφ υψηλου

Αλλο εχω δικαιο καπου, αλλο ειμαι παντογνωστης

Αλλο ξερω κατι παραπανω, αλλο θα στην πω που δεν το ξερεις γιατι ετσι αισθανομαι ανωτερος

Αλλο νομιζω οτι ξερω, αλλο ξερω

Ποια η δικη σου γνωμη?

Πααααλι τα ιδια

Αλλο συμβουλες, αλλο πονηραδες

Αλλο δασκαλικι, αλλο τεκμηριωμενη θεση

Αλλο κανω πλακα, αλλο πουλαω μουρη

Αλλο συζηταω, αλλο εγω ειμαι και μετα το χαος

Αλλο ανταλλασω αποψεις, αλλο κοιταω αφ υψηλου

Αλλο εχω δικαιο καπου, αλλο ειμαι παντογνωστης

Αλλο ξερω κατι παραπανω, αλλο θα στην πω που δεν το ξερεις γιατι ετσι αισθανομαι ανωτερος

Αλλο νομιζω οτι ξερω, αλλο ξερω

Ποια η δικη σου γνωμη?

η δικη μου γνωμη ειναι οτι οταν ενας αποδεδηγμένα καλος παιχτης με πολυ καλα κερδη σαν τον μπιρμπιλι πχ λεει ΔΩΡΕΑΝ την αποψη του σε εμας του αρχαριους(ασχετα αν ο τροπος δεν μας αρεσει,ο καθενας εχει τον τροπο του) αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να καταλαβουμε γιατι ειπε αυτο που ειπε και να του πουμε ευχαριστω και οχι σχολια του στυλ "δεν μου αρεσει να μου κανουν το δασκαλο".Και να παρακαλαμε να σχολιαζει πιο συχνα.γνωμη μου

Για άλλη μια φορά βλέποντας αυτά ευχαριστιέμαι το γεγονός που επέλεξα να spammarw παρά να λέω τη γνώμη μου πλέον στα ελληνικά forum ..god bless pokerfan !

@ndkmicron @estenought far away from poker !!keep up the good work !

@birbilis +1

souramaliki ise ο aivy και δεν το ξέρουμε;;;... σε epeksa απολλωνία πολλές φορές και αν δεν άλλαξες τρόπο pexnidiou δεν ise και ο καλύτερος να krinis αν ο άλλος exi dikeo η όχι.... η σελίδα φτιάχτηκε για να συζητάμε και να λει ο καθένας την γνώμη του.... και εγώ δεν θα pigenna πάσο... αλλά το pedi ο ndkmicron δεν ηπε και κάτι τραγικό ipe απλά θα pasari ΑΚ σε bubble δεν θέλη να riskari όλο το stack του με Ακ .... ine μια άποψη ..

εσύ είσαι που μου έλεγες ότι παίξαμε σε students μαζί?

ime 90% σίγουρος αλλά το θέμα δεν ine αυτό ινε ο τρόπος που ise απόλυτος... αν και συμφωνώ με την άποψη ς ποκερικά ... exi άλλους με άλλες άποψης και απλά τους λέμε ti νομίζουμε ινε σωστό... δεν τους λέμε παρατάτε το πόκερ καλύτερα και τέτοιες μπούρδες... και αν ine και έτσι εγώ τους θέλω να πεζουν για να περνούμε τα λεφτά τους ... από τους donks epibionnoume ...

η δικη μου γνωμη ειναι οτι οταν ενας αποδεδηγμένα καλος παιχτης με πολυ καλα κερδη σαν τον μπιρμπιλι πχ λεει ΔΩΡΕΑΝ την αποψη του σε εμας του αρχαριους(ασχετα αν ο τροπος δεν μας αρεσει,ο καθενας εχει τον τροπο του) αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να καταλαβουμε γιατι ειπε αυτο που ειπε και να του πουμε ευχαριστω και οχι σχολια του στυλ "δεν μου αρεσει να μου κανουν το δασκαλο".Και να παρακαλαμε να σχολιαζει πιο συχνα.γνωμη μου

Νομιζω οτι το κουρασαμε. Καταλαβα τι ειπες αλλα δεν σκεφτομαι ετσι φιλε μου. Δεν καταλαβαινω γιατι βαζεις τον εαυτο σου στην θεση μελοντικα να δεχεσαι απαντησεις τετοιου επιπεδου. Εχεις δει πως απαντανε (αν θελουν βεβαια και οποτε θελουν) τα παιδια που ειναι πραγματι μεγαλοι παιχτες? Δηλαδη ενας challenger ή ενας προ σε αναλογια με την απαντηση των παιδιων παραπανω θα επρεπε να απαντανε και να σε φτυνουν την ιδια στιγμη?

Φαντασου φιλε μου να γινει μια συζητηση και να τολμησης να πεις (υπαρχει προσφατο παραδειγμα) οτι καποια συγκεκριμενη στιγμη εκανες flat call τους Ασσους, να αιτιολογησης τους λογους της επιλογης σου, και τεσπα οτι ετσι εκρινες στην συγκεκριμενη παρτιδα και να βγει ο πανσοφος θεος birbilis (και δωρεαν μαλιστα οπως λες) και να σου απαντησει

"ενας luadarko που σας χρειαζετε :mrgreen:

σοβαρα τωρα οποιος σκεφτει πανω απο 1 δευτερολεπτο για να τα βαλει σε αυτο το σποτ με ΑΚ ας παρατησει το ποκερ,βασικα δεν χρειαζεται να το παρατησει αυτος,το ποκερ τον εχει παρατησει ηδη"

Αν παρακαλας για τετοιους δασκαλους οπως λες και θες να τους ακους τοτε ΟΚ αυτους τους δασκαλους θα εχεις.

@Αντρεασταρ

Εχεις καταλαβει το πνευμα των απαντησεων μου.

Σχεδον σε ολα τα εκπαιδευτικα vids υπαρχουν παρτιδες που εχουν παιχτει λαθος, απο τους ιδιους τους σχολιαστες, και το επισημαινουν και το σχολιαζουν και πολλες φορες μαλιστα διαφωνουν. Αυτο βεβαια δεν τους κανει donks ουτε θα πηγαινε κανεις να βγαλει λεφτα απο αυτους. Μια αποψη, για ενα συγκεκριμενο χερι, μια συγκεκριμενη στιγμη, για ενα συγκεκριμενο παιχνιδι δεν κανει κανεναν PRO ουτε DONK.

ΙΜΟ.

@Αντρεασταρ

Εχεις καταλαβει το πνευμα των απαντησεων μου.

Σχεδον σε ολα τα εκπαιδευτικα vids υπαρχουν παρτιδες που εχουν παιχτει λαθος, απο τους ιδιους τους σχολιαστες, και το επισημαινουν και το σχολιαζουν και πολλες φορες μαλιστα διαφωνουν. Αυτο βεβαια δεν τους κανει donks ουτε θα πηγαινε κανεις να βγαλει λεφτα απο αυτους. Μια αποψη, για ενα συγκεκριμενο χερι, μια συγκεκριμενη στιγμη, για ενα συγκεκριμενο παιχνιδι δεν κανει κανεναν PRO ουτε DONK.

ΙΜΟ.

γενικά μίλησα φίλε.. δεν ipa ise dong ... δεν σε ξέρω αλλά αυτό το χέρι εδώ ine σχεδοn πάντα 4 bet all in ..

έπεσες στο 10 γτ δεν έχω παίξει students στο apollwnia ..τώρα για gsop το συζητάμε...γενικά έχεις δίκιο

xέρομε που τα βρήκαμε ... its no personal its just poker .... i want the donks and i dont telll to them all my game

ενας luadarko που σας χρειαζετε :mrgreen:

σοβαρα τωρα οποιος σκεφτει πανω απο 1 δευτερολεπτο για να τα βαλει σε αυτο το σποτ με ΑΚ ας παρατησει το ποκερ,βασικα δεν χρειαζεται να το παρατησει αυτος,το ποκερ τον εχει παρατησει ηδη

ακόμα thimame μια μπλόφα που μ έκανες σε ένα cash game και πήγα πάσο μετά από 5 λεπτά epidi μου βάλανε clock ιχες Q7s ήσουν ο αρχικός raiser έκανα donk bet σε flop J S 9S 3X ΜΕ 98Ο ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΡΕΣΕΣ ΑΛΛ ΙΝ δεν σε ήξερα και μου ipan ise καλός pextiss και με epireasane μακάρι να σε ksanapetixo τώρα ime κύπρο.. ήταν από της λίγες νύχτες που απολαύσα πόκερ γιατί ιχα έναν καλό pexti στο τραπέζι και το απολαύσα.... ime ο κύπριος στο princes που ipame να βάλουμε side bets για pios θα perni χέρι με 72 20 ΕΥΡΏ ... ΑΝ THIMASE

εγω ουτε το δασκαλο θελω να κανω ουτε γραφω για να την πω σε κανενα,και το πιο "βαρυ" που εγραψα ειναι κατι που το εγραψα με χιουμοριστικη διαθεση για να δειξω ποσο στανταρ ειναι το 4betallin,εχοντας γραψει ηδη σε δυο(!) προηγουμενα ποστ το ιδιο πραγμα με σοβαρο υφος.δεν ηθελα να θιξω κανεναν και καλο ειναι να μεινουμε στην ουσια που ειναι το χερι

ps.antreastar δεν εχω παει ποτε σκοπια,αρα μαλλον με μπερδευεις με αλλον.

τελικά εσένα ndkmicron θα στα πω ρε φιλε δεν γινετε,γραφεις ενα καρο βλακειες,που λογικα τις εφαρμοζεις και χανεις λεφτα,ε το να σου πω ακομη και με καυστικο υφος οτι κανεις βλακειες,αμα σε ενδιαφερει να βλετιωθεις το υφος μου θα το γραψεις στα @@ σου και θα κρατησεις την ουσια.

να πω και εγω οτι θα τα εβαζα σε αυτο το σημειο.. δεν πεταω φυλλα ευκολα.. απλα και το πασο σαν επιλογη μπορει να μην ειναι και τελειως λαθος.. αμα ηταν σε τελικο τραπεζι το ιδιο χερι

και καθε θεση ειχε διαφορα 5κ ξερω γω , ειχες 25bb και 3 ατομα ειχαν μεινει με 5bb παλι

4bet all in θα εκανες??

να πω και εγω οτι θα τα εβαζα σε αυτο το σημειο.. δεν πεταω φυλλα ευκολα.. απλα και το πασο σαν επιλογη μπορει να μην ειναι και τελειως λαθος.. αμα ηταν σε τελικο τραπεζι το ιδιο χερι

και καθε θεση ειχε διαφορα 5κ ξερω γω , ειχες 25bb και 3 ατομα ειχαν μεινει με 5bb παλι

4bet all in θα εκανες??

θα ς πο κάτι φίλε όταν φοβασε τα χρήματα και σκεφτεσε αυτά ποτέ δεν θα ερθης 1 θέση... ( εννοητε εννοώ πάντα να tiris bangroll να μην παρεξηγηθώ)

εγω ουτε το δασκαλο θελω να κανω ουτε γραφω για να την πω σε κανενα,και το πιο "βαρυ" που εγραψα ειναι κατι που το εγραψα με χιουμοριστικη διαθεση για να δειξω ποσο στανταρ ειναι το 4betallin,εχοντας γραψει ηδη σε δυο(!) προηγουμενα ποστ το ιδιο πραγμα με σοβαρο υφος.δεν ηθελα να θιξω κανεναν και καλο ειναι να μεινουμε στην ουσια που ειναι το χερι

ps.antreastar δεν εχω παει ποτε σκοπια,αρα μαλλον με μπερδευεις με αλλον.

OK then. Δεν υπαρχει λογος να το συνεχισουμε.