avdella Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 Καλησπερα σε ολουςΕχω κερδισει ενα εισητηριο για συμμετοχη στο Ελληνικο Ποκερ Τουρ στη Θεσσαλονικη 26-29 Απριλιου ,απο προκριματικο στην παρανταις ποκερ, αξιας 1000ευρω , που περιλαμβανει 4 διαμονες στο Χαγιατ , τη συμμετοχη στο τουρνουα (550 ευρω)κ κατι αλλα ψιλα (υπαρχουν στο σαιτ της Παρανταις). Δυστυχως λογω σοβαρου ιατρικου προβληματος που μου προεκυψε ,αδυνατω να παραστω , και σκεφτηκα να το αναρτησω εδω, σε περιπτωση που ενδιαφερεται καποιος να το αγορασει, εννοειται σε μειωμενη τιμη. οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα η ας μου απαντησει εδω να επικοινωνησουμε.καλο βραδυ σε ολουςΣωτηρης Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
elegousas Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 Φιλε μου εισαι σιγουρος οτι μπορεις να μεταβιβασεις το πακετο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
avdella Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2012 μιλήσα με την Παρανταις , τους ενημερωσα οτι υπαρχει ιατρικο προβλημα (εχω και εντυπα σχετικα) κ μου ειπαν οτι μπορω να το μεταβιβασω, αρκει να ειναι μελος στην Παρανταις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
avdella Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2012 η διορια για το εισητηριο τελειωνει αυριο η το πολυ μεχρι Δευτερα.το προσφερω στη μιση τιμη καλο βραδυ σε ολους Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
andreas0014 Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2012 επικίνονησε μαζί μου αν μπορείς σε έκανα φίλο αλλά μαλον δεν το έχεις δει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
angelkar Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2012 Έχεις ΠΜ.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
avdella Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2012 παιδια μεταβιβαστηκε το εισητηριο. ευχαριστω για το ενδιαφερον. καλο βραδυ σε ολους Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts