Confucius Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα.Εδώ και αρκετό καιρό ανακάλυψα ένα πολύ ωραίο τουρνουά που θα διοργανώσει η αλυσίδα καζίνο Concord σε διάφορες πόλης της Ευρώπης με εγγυημένο 1 εκατομμύριο. Εγώ έχω κλείσει για να το παίξω στη Βιέννη,απλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν και άλλα άτομα που θα παίξουν το συγκεκριμένο για να υπάρχει και παρεούλα.Αν υπάρχει κάποιος και θέλει ας ποστάρει εδώ ή ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Kαλησπέρα φίλε μου! Θα παίξω και εγώ στο Concord Million, μόνο που έχω κλείσει για Πράγα!...Ελπίζω να περάσουμε και οι δύο και να τα πούμε στον τελικό της Βιέννης!!!cu there my friend!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2012 Μαζί τα έχουμε πει φίλε μου.Μακάρι να τα πούμε στο τελικό!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2012 Κανείς? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2012 παιδιά το είχα ξαναδεί, με ενδιέφερε αλλά δεν πολυκατάλαβα πως θα τρέξει το event έχει και direct buyin και προκριματικούς; επίσης έχει 2 day 1, πως θα παίξουν 1.000 άτομα στο concord της βιέννης δεν νομίζω να χωράνε ; και περνάει μόνο το 10% δηλ. 100 άτομα λέει από της 1a και 1b δηλαδή οι top 100 όταν τελειώσουν τα 12 level ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2012 http://concordmillion.com/index.php?lang=ενΤο event θα γίνει σε 9 διαφορετικά καζίνο σε διάφορες χώρες.Όσοι περάσουν από day 1a και 1b παίζουν day 2 και όσοι συνεχίζουν πάνε την επόμενη εβδομάδα όλοι στη Βιέννη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ggrigorop1 Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 καλησπέρα και από μένα!θα βρεθω και εγω το σαββατο στην βιέννη και στο Simmering για να παίξω το τουρνουα μαζι με εναν φιλο.το τουρνουα φαίνεται καλό και απο οτι δείχνει θα ειναι και sold out.επομενως confucious και οποια αλλα παιδια βρεθούν βιέννη το σ/κ θα τα πουμε απο κοντα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Επιτέλουςκαι είχα απελπιστεί χαχα έχεις pm φίλε μου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts