Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Concord Million

Confucius

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα.

Εδώ και αρκετό καιρό ανακάλυψα ένα πολύ ωραίο τουρνουά που θα διοργανώσει η αλυσίδα καζίνο Concord σε διάφορες πόλης της Ευρώπης με εγγυημένο 1 εκατομμύριο.

Εγώ έχω κλείσει για να το παίξω στη Βιέννη,

απλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν και άλλα άτομα που θα παίξουν το συγκεκριμένο για να υπάρχει και παρεούλα.

Αν υπάρχει κάποιος και θέλει ας ποστάρει εδώ ή ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

Ευχαριστώ πολύ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπέρα φίλε μου! Θα παίξω και εγώ στο Concord Million, μόνο που έχω κλείσει για Πράγα!...

Ελπίζω να περάσουμε και οι δύο και να τα πούμε στον τελικό της Βιέννης!!!

cu there my friend!!! ;)

• 2 weeks later...

παιδιά το είχα ξαναδεί, με ενδιέφερε αλλά δεν πολυκατάλαβα πως θα τρέξει το event

έχει και direct buyin και προκριματικούς; επίσης έχει 2 day 1, πως θα παίξουν 1.000 άτομα στο concord της βιέννης δεν νομίζω να χωράνε ; και περνάει μόνο το 10% δηλ. 100 άτομα λέει από της 1a και 1b δηλαδή οι top 100 όταν τελειώσουν τα 12 level ;

http://concordmillion.com/index.php?lang=εν

Το event θα γίνει σε 9 διαφορετικά καζίνο σε διάφορες χώρες.

Όσοι περάσουν από day 1a και 1b παίζουν day 2 και όσοι συνεχίζουν πάνε την επόμενη εβδομάδα όλοι στη Βιέννη.

καλησπέρα και από μένα!θα βρεθω και εγω το σαββατο στην βιέννη και στο Simmering για να παίξω το τουρνουα μαζι με εναν φιλο.το τουρνουα φαίνεται καλό και απο οτι δείχνει θα ειναι και sold out.επομενως confucious και οποια αλλα παιδια βρεθούν βιέννη το σ/κ θα τα πουμε απο κοντα!