gio102004 Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2012 καλησπερα και απο μενα. επαιζα παλιοτερα στην ετ365(δεν είχα ποτέ πρόβλημα όταν έπαιζα αληυινα λεφτά αληυινα μου δινε!!!). χθες γραφτηκα στην ποκερσταρς. κερδισα ενα τουρνουαμεντ sit and go των 18,75$. μπαινουμε μεσα 6 ατομα. να σημειωσω οτι τα 18,75 ειναι λεφτα πραγματικα! κερδιζω το τουρνουα 110,κατι $.μου ρχετε μηνυμα οτι με εγραψε κατευθειαν σε ενα αλο τουρνουα με 55$!!!και οχι μονο αυτο αλλα στο υπολοιπο μου δεν ειχα 55$+ το υπολοιπο που ειχα αλλα!!! εδω ειναι το ωραιο οτι ειχα 4 $ και 55$ tournouament money! δεν θελω tournouament money!!! τι λαθος κανω?ηξερα οτι εψαχνα στο φιλτρο τραπεζια και τουρνουα με ΜΕΤΡΗΤΑ!γιατι οταν εγγραφτηκα εγω και οι αλλοι 5 μας κρατησε 18,75 αληθινα και οταν κερδισα δεν μου δωσε αλιθηνα λεφτα αλλα tournouament money?αν δεν ειναι αυτο εξαπατηση τοτε τι ειναι?μια βοηθεια παρακαλω?σε αυτο το pokerstars πως ξεχωριζεις τα αληθινα λεφτα με τα λεφτα τουρνουα?ελεος! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2012 Έπαιξες τουρνουά που έλεγε "satellite" φίλε. Αν ξεγραφτείς σου δίνει tournament money. Το tournament money δεν είναι play money. Γράφεσαι κανονικά στα τουρνουά αληθινών χρημάτων, απλά δεν μπορείς να τα κάνεις ανάληψη και να παίξεις cash games. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gio102004 Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2012 οκ. για να κατάλαβω τωρα...επαιξα sattelite.που να μπαινω δηλαδη για να παιζω με αληθινα χρηματα?εχω μπερδευτει...με την bet365 αυτο που λεει ειναι. real money=real money, οχι τιποτε αλλο.ολα τα αλλα εκτος του satellite ειναι real money?ευχαριστω. με συγχωριετε για την αγνοια μου αλλα αισθανομαι οτι επεσα θυμα τους....δεν λεει ξεκαθαρα οτι το 1o βραβειο ειναι tournouament money!!!εδιτ: τι εννοεις ακριβως οτι γραφομαι σε τουρνουα κανονικων χρηματων αλλα δεν μπορω να κανω αναληψη αν κερδισω?δεν το πιασα...δηλαδη ποτε κανω αναληψη?ποτε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ioannou Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2012 Ξεχνα τα play money.Ta real money χωριζοντε σε δυο κατηγοριες.1)τα κανονικα τα οποια τα εχεις οταν κανεις καταθεση και τα κερδιζες ειτε απο cash ειτε απο τουρνουα αλλα ΟΧΙ sattelite*.Αυτα μπορεις να τα κανεις αναληψη.2)Τ money.Λεφτα τα οποια τα κερδιζεις μονο απο sattelite*.Mε αυτα δεν μπορεις να παιξεις cash games ουτε να τα κανεις αναληψη ΑΛΛΑ μπορεις να παιζεις σε τουρνουα με αυτα.*sattelite ειναι τα τουρνουα στα οποια με ενα μικρο buy in μπορεις να κερδισεις την θεση σου σε ενα μεγαλυτερο.(πχ. παιζεις ενα 1.1$ Buy in tour με 11 ατομα.Ο πρωτος θα παρει ενα ticket για ενα 11$ τουρ.ΑΝ δεν θες να παιξεις το 11αρι κανεις unregister και σου πιστωνοντε στο λογαριασμο 11$.)Ελπιζω να βοηθησα.Οτι απορια εχεις ρωτα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2012 Πήγαινε στην κατηγορία Sit n Go και βγάλε από τα φίλτρα τα satellites. Έτσι θα σου εμφανίζει μόνο τα τουρνουά που πληρώνεσαι με κανονικά λεφτά. Αυτό που έπαιξες ήταν προκριματικό, οπότε δε μπορείς να πάρεις τα λεφτά. Μόνο να τα πουλήσεις ή να τα παίξεις σε άλλα τουρνουά (ακόμα και πολλά μικρότερης αξίας). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts