Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

33€, KK OOP, απόφαση στο turn ενάντια σε TAG Winning

JPan

Recommended Posts

PokerStars No-Limit Hold'em, 30 Tournament, 600/1200 Blinds 150 Ante (6 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop

MP (t98239)

CO (t17929)

Button (t52797)

SB (t23152)

BB (t114946)

Hero (UTG) (t47339)

Hero's M: 17.53

Preflop: Hero is UTG with Kclub.gif, Kdiamond.gif

Hero bets t2640, 2 folds, Button calls t2640, 2 folds

Flop: (t7980) 7diamond.gif, 2heart.gif, 4club.gif(2 players)

Hero bets t3192, Button calls t3192

Turn: (t14364) 6heart.gif(2 players)

Hero bets t8888, Button raises to t18000

Total pot: t32140

Ο αντίπαλος έχει 28 vpip, 17pfr, 2.3 agg factor, και κάνει fold μόνο στο 50% των c-bet που δέχεται. Επίσης είναι winning σε ικανό αριθμό παιχνιδιών.

α) Ποιά είναι η γνώμη σας για το bet/sizing στο turn?

β) Τι κάνουμε μετά το raise στο turn?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EDIT

flop r > 4.000

turn θεωρώ ότι με τα stats του ο v με 88+ θα είχε κάνει 3bet pre οπότε δύσκολα θα μας δείξει μικρότερο ζεύγος.. χάνουμε μόνο vs set και sc πχ 67δ ενώ με το 50% f σε cbet δεν αποκλείω να μας floatarei στο turn είτε πιο σπάνια να κάνει semibluf με χέρια jqh j10h

δύσκολη απόφαση, είσαι fold η shove βασικά

flat δεν έχεις γιατί της peρισσοτερeς φορές θα σε βάλει allin στο river ακόμα και με any two εκτός και αν αποφασίσεις ότι είσαι μπροστά και αντί για shove και fold δικό του τον αφήσεις να σε μπλοφάρει στο river

έχει 0% 3-bet σε 55 χέρια, οπότε δεν έχει 3-bet παρά μόνο με πολύ δυνατό χέρι κατά την γνώμη μου.

Παίζει check το turn?

Σημείωση: είμαστε στο bubble ακριβώς...(13 και 12 μπαίνουν itm)

Το bet στο φλοπ είναι ωραίο,αρκεί να blanacareis και της μπλόφες σου με αυτό το sizing .

τώρα στο turn είναι χάλια η κατάσταση.Το 6H δεν είναι κάρτα καλή για να μας μπλοφάρει και αφού είναι winning θα πρέπει να το γνωρίζει,οπότε δεν βλέπω τη κερδίζουμε για να κάνει το shove μας εδώ +ev .

Όπως είπε και ο giorgoskey οπωσδήποτε το bet να είναι μεγαλύτερο από 4k στο flop (κοντά στα 5k κάνω εγώ) και all in μετά το raise του στο turn. Θα μπορούσε να έχει αυτό το line με 88, 99, ΤΤ ή και JJ κάποιες φορές imo. Σίγουρα πρέπει να βάλεις στο range του αρκετό air και semi bluffs λόγω του bubble factor, οπότε είμαι all in.

Το ξέρω ότι το call flop --> raise turn φαίνεται πολύ δυνατή κίνηση, αλλά το ξέρει κι αυτός αφού είναι winning regular.

P.S. Το sizing στο turn καλό είναι και όχι δεν υπάρχει check εκεί σε τόσο wet board.

Το bet στο φλοπ είναι ωραίο,αρκεί να blanacareis και της μπλόφες σου με αυτό το sizing .

τώρα στο turn είναι χάλια η κατάσταση.Το 6H δεν είναι κάρτα καλή για να μας μπλοφάρει και αφού είναι winning θα πρέπει να το γνωρίζει,οπότε δεν βλέπω τη κερδίζουμε για να κάνει το shove μας εδώ +ev .

συμφωνώ σε όλα ειδικά για το bet sizing δε βλέπω γιατί πρέπει να είναι μεγαλύτερο .είμαι fold βέβαια την ώρα που παίζω δυσκολεύομαι

συμφωνώ σε όλα ειδικά για το bet sizing δε βλέπω γιατί πρέπει να είναι μεγαλύτερο.

Γιατί με το συγκεκριμένο bet παίρνει τα odds για call ακόμα και με gut shot ή οποιαδήποτε επαφή. Το call με :5heart::8heart: του βγαίνει +EV (άλλο το 2nd barrel στο turn). Γενικά δε θέλω να δίνω στον αντίπαλό μου τα odds ώστε να μπορεί να callarei ακόμα και με 22% ποσοστό νίκης, γιατί απλά αυτό το ποσοστό το έχει πάρα πολλές φορές. Ακόμα και να μην έχει 22% όμως ποια φύλλα κάνει call στο 3.192 και όχι στο 4.500; Γιατί να μην τον χρεώσουμε παραπάνω;

το c bet μια χαρα ειναι. πλεον οι περισσοτεροι winners χρησιμοποιουν 40-45% σε single raised pots και ~35% σε 3bet pots η με πιο shallow stacks.

Φυσικα οπως λεει ο lua προυποθετουμε οτι δεν αλλαζεις ευκολα sizing..

In game παντως εγω shovarw τις περισσοτερες φορες. Εχει απειρα draws στο range του και αυτο το raise ξερει οτι μας πιεζει παρα πολυ. Eιδικα αν εμεις εχουμε solid εικονα στα ματια του i shove.

Το πιο απλό θα ήταν να υποθέσεις οτι έχει 77...κάνει τσεκ γιατί έχει νατς στο φλοπ και πιστέυει οτι θα ποντάρεις εσυ...το ρειζ μετά νομιζω έχει να κάνει με την δεύτερη κουπα....

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Δεν εντυπωσίασες στο ντεπούτο σου.

ΧΑΧΑΧΑ αρρρρρωστος!

*Μια διευκρινιση επειδη το ειδαμε στο stove, αν δωσουμε μονο value range στον villain το equity μας δεν ξεπερνα το 32%. Πρεπει να δωσουμε καποια random floats με overcards και πολλα combos με hh για να ειναι οριακη η αποφαση..

antre: Το είδα και εγώ αυτό μετά, αλλά εκείνη τη στιγμή του έδωσα και κάποια random floats γιατί είχα πολύ LAG image στο τραπέζι.

Lua: To 40% στο ίδιο τραπέζι σε single raised hand ήταν το standard μου και είχα ήδη b/f και b/reraise