Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Παρτίδα PLO50 για value στο river με side pot

dmelissourgos

Recommended Posts

Παίζουμε PLO50 και το τραπέζι είναι πολύ soft και κερδίζουμε αρκετά. Ο Player1 είναι ο πιο κακός του τραπεζιού. Οι Player2 και Player3 είναι μέτριοι προς κακοί. Εμείς παίζουμε loose και κυνηγάμε τα ψάρια σε όσα πιο πολλά pot μπορούμε.

Player1 is seated with €6.69

Player2 is seated with €47.45

Player3 is seated with €33.37

Hero is seated with €172.92

Player4 is seated with €52.24

Player1 Posts small blind of €0.25

Player2 Posts big blind of €0.50

Dealing cards

Hero: :3spade::5club::6club::6heart:

Player3 Calls €0.50

Hero Calls €0.50

Player4 Folds

Player1 Calls €0.25

Player2 Checks

Flop: :Jheart::4heart::2spade:

Player1 Checks

Player2 Checks

Player3 Checks

Hero Checks

Turn: :7club:

Player1 Bets €2.00

Player2 Calls €2.00

Player3 Raises to €7.00

Hero Calls €7.00

Player1 Calls €4.19 (all-in)

Player2 Folds

River: :8spade:

Player3 Checks

Hero ??

Κάνουμε check behind ή πάμε για value (και πόσο);

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσωπικά πιστεύω πως είναι λάθος το call στο turn . Στο river θα πόνταρα 3/4 του pot και fold σε raise . Πιθανό να έχει σετ σε 7αρια και να ακολουθήσει το ποντάρισμα.

Προσωπικά πιστεύω πως είναι λάθος το call στο turn
χμμμ οριακό αλλά μάλλον συμφωνώ ... έχουμε outs a3568 και αν βγάλουμε τις κούπες που μάλλον χάνουμε έχουμε συνολικά 13 out από τα οποία τα 6 είναι για nut str8 .. στα 36 φύλλα που μένουν έχω δηλ 0.36% και αν δεν κάνω λάθος λίγο μικρότερο equity τελικά .... dεν βρίσκω τον λόγο να βάλω αλλά 14bb (και μάλιστα κάνοντας face up τα χαρτιά μου για draw ) ενώ έχω επενδύσει μόλις 1bb μέχρι τώρα

Κάνουμε check behind ή ...

έλα βρε check behind σοβαρέψου
Στο river θα πόνταρα 3/4 του pot και fold σε raise . Πιθανό να έχει σετ σε 7αρια και να ακολουθήσει το ποντάρισμα.

στο river όμως δεν έχουμε raise - πάσο λόγω stack του v3 ...το pot είναι γύρω στα 23 και το στακκ του v3 στα 26, είτε ποταρουμε είτε κάνουμε ένα value bet στα 12 που λέει ο τούμπας για να πάρουμε σίγουρα call

εγώ θα προτιμούσα value bet αλλά αν πιστεύεις ότι είναι τόσο κακός ώστε να callarei με set σπρωχτα ειδικά τώρα που δεν βγήκαν οι κούπες .. check η πάσο πάντως δεν έχεις ούτε με περίστροφο στοκ κροτάφο

@giorgoskey

Με καλύτερους αντιπάλους δε θα έκανα call στο turn αλλά τώρα δεν πάω πάσο, γιατί απλά αν βγει το wrap μου με πληρώνουν με πολλές μούφες που κανονικά δε θα έπαιρνα call.

Το check behind το σκέφτηκα σαν επιλογή λόγω του stack του. Αν βάλουμε π.χ. 14 ευρώ και φάμε all in τι κάνουμε (θα μου πεις αυτό έπρεπε να το σκεφτείς στο turn πριν κάνεις call και θα έχεις δίκιο, αλλά δεν το σκέφτηκα); Με το raise στο value μας από τη μία δε μπορεί να κερδίζουμε, από την άλλη δε μπορούμε να πάμε πάσο για pot 75 ευρώ για 12 ευρώ ακόμα. Εκεί με προβλημάτισε. Με αυτό το line που έπαιξε σε τι φύλλο έχεις βάλει τον Player3;

Υ.Γ. Ξέχασα να ρωτήσω, πρέπει να κάνουμε bet στο flop;

bet flop ; χμμ .. αν υπάρχουν συχνά c - r όχι δεν ποντάρεις , αν πάλι είναι soft το τραπέζι ένα bet για να πάρεις το pot δεν με χαλάει (εγώ πάντως γενικά με καλούς αντιπάλους εκεί κάνω check )

ο v3 δημήτρη έτσι όπως το έπαιξε μας δείχνει 77aria η j7 .. δεν νομίζω με 2 ζεύγη η σετ στο flop να μην είχε ποντάρει ενώ υπάρχει και μια πιθανότητα να κάνει τέτοιο raise με κάποιο combo draw που του βγήκε με το 7

για το call στο turn το έγραψες και μόνος σου, ακόμα νομίζω ότι δεν είναι η καλύτερη επιλογή αλλά αν έχεις το feeling του τραπεζιού πάω πάσο..

bet flop ; χμμ .. αν υπάρχουν συχνά c - r όχι δεν ποντάρεις , αν πάλι είναι soft το τραπέζι ένα bet για να πάρεις το pot δεν με χαλάει (εγώ πάντως γενικά με καλούς αντιπάλους εκεί κάνω check )

με c r σε αυτό το φλοπ δεν θα έκανες call ;

με c r σε αυτό το φλοπ δεν θα έκανες call ;

Ναι απλά λέει ότι αν είναι να φας raise συχνά, τότε καλύτερα πάρε free card.

Hand Equity Wins Ties

3s6h5c6c 40.10% 2,329,681 35,680

JdJs8d9c,AhJs8hTs,44xx,22xx,J4xx 59.90% 3,488,619 35,680

σε υποτιθέμενο check / raise στο flop ευνόησε από το betting στο τύρν καθώς έχεις position === bet flop

εκτός αυτού είναι και θέμα balance αν υποθέσουμε ότι βαράς από position με πολλά marginal όταν σου checkaroyn όλοι τότε obv πρέπει να βαρέσεις κ με αυτό.

εκτός αυτού φτάνει πια δεν είναι ανάγκη να γίνουμε όλοι nits !!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΠΡΟΩΘΕΊΤΕ ΝΙΤΟΙΔΈΕΣ ΣΤΟ FORUM ΠΑΙΔΙΆ !!! ΕΊΠΑΜΕ ΤΟ ΠΌΚΕΡ ΔΥΣΚΌΛΕΨΕ ΑΛΛΆ Ο ΝΙΤΙΣΜΌΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΛΎΣΗ !!