vkiller Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2012 ΤΏΡΑ ΜΠΉΚΑ ΤΕΛΙΚΌ ΤΡΑΠΈΖΙ ΣΤΟ 10 ΦΡΕΕΖ ΟΎΤ DEEPSTACK ΤΗΣ ΣΤΑΡΣ ΜΕ 700000 ΜΆΡΚΕΣ AVERAGE ΜΌΛΙΣ 220000 ΚΑΙ ΜΠΛΑΙΝΤΣ 3000/6000 ΑΝ ΑΥΤΌ ΓΙΝΌΤΑΝ ΣΤΗ ONGAME Η ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΌ ΤΟΥΡΝΑΜΕΝΤ ΘΑ ΕΊΧΑ 95% ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΠ 3 ΠΛΑΣΆΡΙΣΜ ΚΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 40% ΓΙΑ 1 ΘΈΣΗ.ΕΙΔΙΚΆ ΜΕ ΤΌΣΟ ΑΔΎΝΑΜΟΥΣ ΑΝΤΙΠΆΛΟΥΣ. όμως ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΊΖΕΙ ΕΊΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΏ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΑ 1200 ΤΟΥΡ ΜΕ ΈΠΑΙΖΕ 99% ΕΝΑΝΤΊΩΝ ΣΕ αυτό με παίζει μέχρι εδώ 95% υπέρ για πρώτη φορά. μου δίνει αα πάνω σε qq και qq. δεν δίνει ουτς σε αντιπάλους ενώ έδωσε kkq φλοπ σε μένα που είχα kq και QQ ο αντίπαλος!!! αυτό είναι η 3 φορά που γίνεται . έχω ευνοια μόνο σε αυτό το ψυχοφθόρο deepstack μέχρι το τελικό τραπέζι. στα προηγούμενα 2 η ρέντα μου είχε ανακοποεί στο τελικό τραπέζι αν και τσιπ λίντερ είχα χάσει 9 και 8 θέση αφού έκαναν απανωτούς διπλασιασμούς οι shortstack μέχρι να χάσω με 4 και 5 σερί μπατ μπιτ και να πάρω μόνο $95 μετά από 12 ώρες!!! ΛΈΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΊ Ο ΊΔΙΟΣ ΕΦΙΆΛΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΜΕΡΑ? ΠΑΊΖΩ ΠΟΛΎ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΆΛΟΥΣ ΈΧΩ 120 ΜΠΉΚ ΜΠΛΙΝΤΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΈΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΈΧΩ 95% ΝΑ ΜΠΩ 3 ΔΑ!!! ΛΈΤΕ ΝΑ ΒΡΟΎΝΕ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΆΞΟΥΝΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΆ ΕΚΤΌΣ 3DAS ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ 12 ΏΡΕΣ ΑΓΏΝΑ? ΠΟΛΎ ΜΕ ΦΟΒΊΖΕΙ ΠΟΥ ΜΌΝΟ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΟΥΡ ΜΕ ΒΌΛΕΨΑΝ ΤΑ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΌ TΡΑΠΕΖΙ... ΚΑΙ Έχω ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΆΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΊ ΈΠΕΣΕ ΤΟ ΔΊΚΤΥΟ ΤΗΣ ONGAME ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΝΏ ΉΜΟΥΝ ΠΟΛΎ ΔΥΝΑΤΌΣ ΣΤΟ 30 ΡΙΜΠΆΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 22 ΡΙ 1:30 ΤΟ ΠΡΩΊ ΛΊΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΚΑΙ ΠΉΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΓΕΡΌ ΤΑΜΕΊΟ!! ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΝΑ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΩ ΚΆΤΙ ΣΤΟ 10 DEEPSTACK ΤΗΣ ΣΤΑΡΣ Η ΑΠΛΆ ΜΕ ΟΔΉΓΗΣΑΝ ΤΣΙΠ ΛΊΝΤΕΡ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΌ ΤΡΑΠΈΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΈΣΩ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ 12 ΏΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΆ BAD ΒΕΑΤ ... ΈΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΑΓΩΝΊΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΘΑ ΓΊΝΕΙ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2012 πρώτα αρνητικά σημάδια. κάνανε 3 με 4 απανωτούς διπλασιασμούς shiortstacks . φτηνά τη γλίτωσα σε 1.. μπαίνω με 55 με raise . κολλ ένας σχετικά short στακκ με κκ ευτυχώς έγινε μεγάλο reraise από 3 παίκτη και πήγα πάσο γιατί οριακά δεν είχα τα implied odds για να χτυπήσω σετ . φλοπ 5κα. σετ 555 εγώ ακ ζευγη ο άλλος και κκκ ο short ...τώρα τη γλύτωσα....να δούμε παρακάτω. SICK ΦΛΟΠ αλλά αυτά συμβαίνουν παντού. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2012 απίστευτο!! αυτός που μπήκε πριν με κκ shortstack και έκανε σετ κκκ πάνω στο σετ μου 555 και πάνω στο ακ σε φλοπ ακ5 πήρε τώρα ΑΑ πάνω στο κκ μου!!! ( αν δείτε το χέρι ακόμη σχολιάζει το προηγούμενο που θα ήθελε το 3 ολλ ινν ::cordia said, "Could have been a nice 3 way all-in, i agree") άρχισε το στήσιμο? ( ευτυχώς δεν είχα μπει πριν με 55 να δω φλοπ γιατί θα τον δύναμωνα και θα με απέκλειε τώρα!!) να το χέρι. κατάλαβα πως είχε αααφου έγινε το ίδιο και στα 2 προηγούμενα deepstack που πήγα τελικό τραπέζι αλλά θα ήταν γελοίο να πάω πάσο..... έχασα το μισό μου στακκ αλλά έχω ακόμη κοντά στο μέσω όρο.. να δούμε τη μας περιμένει ακόμη.....να το χέρι. *** HOLE CARDS ***Dealt to MYspearGUN [Kd Ks]Zuleidy: folds JBPiron68: folds Anzhela41: folds BaraCPH: folds MYspearGUN: raises 10654 to 17654Melissa BA: folds uk32: folds FlopBroadway: folds cordia said, "Could have been a nice 3 way all-in, i agree"MYspearGUN said, "so sick that flop"cordia: raises 39545 to 57199MYspearGUN: raises 524943 to 582142 and is all-incordia: calls 257000 and is all-inUncalled bet (267943) returned to MYspearGUN*** FLOP *** [Qc 3h 9s]*** TURN *** [Qc 3h 9s] [Th]*** RIVER *** [Qc 3h 9s Th] [4c]*** SHOW DOWN ***cordia: shows [Ad Ac] (a pair of Aces)MYspearGUN: shows [Kd Ks] (a pair of Kings)cordia collected 638198 from pot Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2012 θα με κορόιδεβεται με αυτό το πάσο.τριπς ΆΑA στο τέρν και κέντα στο ρίβερ και όμως πηγ πάσο. αν έκανα κολλ θα ήμουν εκτός τουρναμεντ. ο πιο σφικτός παίκτης έκανε το raise και σίγουρα έχει 1010 qq κκ ακ α10 και aq στο range του!!!! ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΠΆΣΟ Η ΜΕΓΆΛΗ ΒΛΑΚΕΊΑ?ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΈ ΤΏΡΑ ΖΩΝΤΑΝΆ ΕΝΒ ΤΟ ΤΟΥΡΝΑΜΕΝΤ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ..ΕΥΤΥΧΏΣ ΑΠΟΚΛΕΊΣΤΗΚΑΝ 2 ΜΕ 3 ΠΑΊΚΤΕΣ.*** HOLE CARDS ***Dealt to MYspearGUN [Jd Ah]JBPiron68: raises 14000 to 24000MYspearGUN: calls 24000Melissa BA: calls 24000FlopBroadway: folds cordia: folds *** FLOP *** [Th Ac Kd]MYspearGUN said, "lol"JBPiron68: checks MYspearGUN: bets 30000MYspearGUN said, "my god"Melissa BA: folds JBPiron68: raises 30000 to 60000MYspearGUN: calls 30000*** TURN *** [Th Ac Kd] [Ad]JBPiron68: checks MYspearGUN: bets 50000JBPiron68: raises 90000 to 140000MYspearGUN: calls 90000*** RIVER *** [Th Ac Kd Ad] [Qs]JBPiron68: bets 167280MYspearGUN said, "i have Aj"MYspearGUN said, "come on fking joke"MYspearGUN said, "hahah how can i fold aj here?"FlopBroadway said, "you cant"FlopBroadway said, "call"MYspearGUN said, "no i lose"Melissa BA said, "cmon now"MYspearGUN said, "he bluff of he have full house"MYspearGUN said, "but he cant bluff" Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2012 ΜΕΤΆ ΤΟ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΈΝΟ ΠΆΣΟ ΚΆΝΩ ΤΕΛΙΚΆ DOUBLE UP . ΜΌΛΙΣ 2 ΟΥΤΣ ΕΊΧΕ Ο ΑΝΤΊΠΑΛΟΣ.*** HOLE CARDS ***Dealt to MYspearGUN [Ad Kd]FlopBroadway: folds cordia: folds JBPiron68: folds MYspearGUN: raises 13456 to 23456Melissa BA: calls 13456*** FLOP *** [4s Ac Jd]MYspearGUN: bets 30000Melissa BA: calls 30000*** TURN *** [4s Ac Jd] [8d]MYspearGUN: bets 50000Melissa BA: raises 230000 to 280000MYspearGUN: calls 147601 and is all-inUncalled bet (82399) returned to Melissa BA*** RIVER *** [4s Ac Jd 8d] [2d]*** SHOW DOWN ***MYspearGUN: shows [Ad Kd] (a flush, Ace high)Melissa BA: shows [As 6h] (a pair of Aces)MYspearGUN collected 507114 from potMelissa BA said, "very nice" Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2012 ΤΕΛΙΚΆ ΜΕΊΝΑΜΕ 3 ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΓΊΝΕΤΑΙ DEAL . ΑΠΟΔΈΧΟΜΑΙ ΤΟ DEAL ΚΑΙ ΠΆΩ ΓΙΑ ΎΠΝΟ. 3 ΦΟΡΈΣ ΠΉΓΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΓΙΔΈΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ ΑΛΛΆ ΑΠΟΔΡΆΣΑΜΕ ΑΠΌ ΣΚΎΛΛΑ ΚΑΙ ΧΆΡΥΒΔΗ ΑΠΌΨΕ. ΕΥΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΏ ΝΑ ΛΈΩ ( ΗΛΊΘΙΑ ΠΆΣΟ) ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟ έσπασε μια κατάρα στη σταρς εδώ και 2 χρόνια που με κυνηγούσε, αν και η μέρα άφησε γλυκόπικρη γευση λόγο του τεχνικού προβλήματος στην ongame ((ws γνωστό είμαι ο MPOOKIS στην ongame ) αφού εκεί που ανέβασα σε μισή ώρα το στακκ μου από 15000 σε 35000 στο 30 rebuy της ongame με μέσω όρο 23000 λίγο πριν τα λεφτά έπεσε το σύστημα της ongame .ρήμα γιατί ήμουν σε καλή κατάσταση και είχε $6000 η 1 θέση σε εκείνο το τουρναμεντ. ήμουν και everage στο 22ρι λίγο πριν το bubble . Ελπίζω να γίνει δίκαιη αποζημίωση σε αυτούς που είχαν απομείνει μέσα στο τουρ σύμφωνα με τα στακκ τουλάχιστο..καλή σας μέρα.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bwinPOKER42 Δημοσίευση 7 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Μαίου, 2012 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ πολύ ωραία ποσταρίσματα από έναν πολύ καλό παίκτη , ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΛΊΓΟΥΣ νομίζω που έχουν μείνει να ποστάρουν στο pokerland !!Όμως έχω μια ένσταση! παρουσιάζεις το software της on game να είναι ουσιαστικά καλύτερο από του pokerstars ? πραγματικά πάντως ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ που γλύτωσες από τις παγίδες , πολλές φορές νιώθω ότι το on line poker είναι άλλο ένα παιχνίδι που ανεβενοντας levers TO SOFTWARE σου βάζει και πιο δύσκολες παγίδες!! ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 φίλε χαράς το κουράγιο σου ερώτηση εργαζεσε? που βρίσκεις τόσοι δυναμη?φοβερός φοβερόςδίνω συμβουλή - φτιάξε βίδεο και πόσταρε τα στο υόυτυβεεάν θες βοηθια σου λέω pws Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts