Toympas Δημοσίευση 4 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2012 Απο χτες το πρωι το hm 2 που έχω σταμάτησε να σκανάρει τραπέζια και χέρια ,μου βγάζει ότι νάναι δλδ σε ένα session εχτές με 300 hands τουυρνουα και 500 hands cash μου βγάζει στο active session μόνο 2 από τουρ και 5 από cash , τα tables τα βρίσκει όμως κανονικά ......και δεν λειτουργεί και το hud ,καμμία γνβμη κανείς??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 4 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2012 άστο αδερφέ πρέπει να πάρεις πτυχίο για να τρέξεις το hem2 κανονικά*πρωσοπικα δε βγάζω άκρη μου βγάζει καθημερινά άκυρα προβλήματα χωρίς να έχω ιδέα τον λόγο μάλλον το φτιάχνουν ακόμα γιαυτό κάνει τόσο συχνά updates Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 4 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2012 Και να φανταστείς τους έχω στείλει από χτες το μεσημέρι email και κλάιν ακόμα περιμένω.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 4 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2012 υ εγώ έκανα μλκια κ έσβησα το hem1 γτ πίστευα ότι το 2 θα γα**ει κ τώρα παίζω σχεδόν χωρίς tracker Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 4 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2012 @@ το σβήσα το ξανακατέβασα αλλά πάλι τίποτα η κάτι έκανα στις ρυθμίσεις η κάπου αυτοί μ........νται Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Azalin Δημοσίευση 6 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαίου, 2012 Κατέβασε την πλήρη .6556 έκδοση τρέξε την σαν administrator ενώ έχεις όλα τα poker sites κλειστά και μείνε εκεί μέχρι νεοτέρας. Προοχή! ΟΧΙ την .6756 έχει bugs με τα 3bet stats. (ή .6556 έχει επίσης πολλά bugs αλλά αν μη τι άλλο θα έχεις tracker και σωστά stats..) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 Είναι κανείς ειδικός που να κατάφερε να ρυθμίσει άψογα το HM2 και να το δουλευει χωρίς προβλήματα σε όλα τα μεγάλη δίκτυα? Ας μας πει και μας τον τρόπο. Θα το εκτιμούσα αφάνταστα. είχα δοκιμάσει 1 μήνα το δωρεάν τον ιανουάριο αλλά ήταν τόσα τα προβλήματα, παρά της ρυθμίσεις που έκανα σύμφωνα με της εντολές τους που δεν ρισκάρω να το αγοράσω αν δεν ξέρω πως θα δουλέψει.( τώρα ένας φίλος έσπασε τον κωδικό και το δουλευω αλλά δεν βγάζει με τίποτα στατιστικά σε πάρτυ και σταρς ενώ σε ongame βγάζει αλλά όταν αλλάζουν τραπέζι παίκτες δεν ανανεώνει τα στατιστικά για τουε νεοεισερχόμενους στα τραπέζια) Είχα στείλει εμαιλ στις 30 μέρες που ήταν δωρεάν. έδωσαν μπόλικες οδηγίες, έκανα όλες της ρυθμίσεις που ζήτησαν αλλά και πάλι δεν δούλεψε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Bestomahapoker Δημοσίευση 23 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Μαίου, 2012 Παιδιά εγώ δεν ξέρω από ρύθμισής του ΗΜ2 αλλά ξέρω ότι η http://rakeback4all.com/el/free-bonus το δίνει δωρεάν σε πελάτες που έχουν τουλάχιστον MGR $500. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts