Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Easy fold;

Recommended Posts

καλησπέρα.

Παίζουμε Live τουρνουά με buy in 20€ + R/Α

Από τα 18 άτομα, πληρώνονται οι 3 πρώτοι και έχουμε μείνει 4. Τα blinds είναι 500/1000

Button (6.500 stack)

Small Blind (54.000 stack)

Big Blind : Hero (42.000 stack)

CO : (9.500 stack)

O Μοναδικός καλός παίχτης είναι o παιχτης στο Small Blind. Παίζει Tight/Aggressive Όσο είμαστε στο FT.

Τα prizes είναι 300€,200€,100€. Και δεν έχουμε κάνει Re-buy. Όποτε έχουμε πληρώσει μόνο το αρχικό Buy-ιν + το Add-on.

Πιάνουμε :Aheart::Adiamond: στο BB. Και ακόλουθει το εξής action .

CO- Folds

Button – Folds

Small Blind : Κανει raise στις 3.000

Hero : Re-raise στα 7.800

SB : Calls.

(pot: 15.600) Flop : :Tspade::7spade::6spade:

Small Blind : Bets 10.000

Hero?

Είναι εύκολο πάσο? Προφανώς δεν σκέφτηκα να κάνω, Call. Εκεί 2 επιλογές είχα εκείνη την στιγμή, η πάσο η All in.

Επρεπε να κανω μεγαλυτερο Raise Preflop?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Standard size το 3bet preflop τώρα στο flop με το donk bet του προσπαθεί να σε κάνει outplay σένα scary board με flush και straight πιστεύω εγώ διότι άμα είχε το monster hand δεν θα έκανε check για induce ? Επειδή είστε στο bubble και όπως μας αναφέρεις είναι TAG παίκτης προσπάθησε να εκμεταλευτεί όλους αυτούς τους παράγοντες ώστε να κερδίσει το pot στο flop . Γιαυτό shove έχοντας καλό folding equity

Αμα δεν λυπασε τα 100 ευρο stadar shove έχεις πελώριο folding equity απλά, σίγουρα δεν παίρνεις call από any worst hand και αυτό είναι μειονέκτημα αλλά και τα 26,5k του pot είναι μια χαρά στο bubble imo

• 2 weeks later...

τελικά, μετά από κανα 2 λεπτά σκέψης έκανα πάσο,μου είπε πως αν του δείξω τη πέταξα θα μου τα δείξει κ αυτός (αφού πήγα πάσο αυτό) , μου έδειξε δεκαριά και ξελαφρινα λίγο. μετά από 3-4 πάσες έφυγαν και τα 2 shortstack κ πήγαμε στο HU . :) το πάσο μου είναι καθαρά σε σχέση με το τουρνουά και τα stacks , και το δικό μου και τον αντιπάλων.