babist Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Τι σημαινουν τα EV/ROI%/Rakeback ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 ROI(return on investment )= η «επιστροφή» της επένδυσης. είναι ουσιαστικά ο δείκτης καθαρού κέρδους του παίκτη. δηλαδη αν εχεις 100$ και παιξεις 100 τουρνουα απο 1$ το καθενα, και στο τελος της ημερα εχεις 110$ ,δηλαδη 10$ κερδος τοτε το ROI% σου ειναι 10%.Το RakeBack ειναι αυτο που λεει και η λεξη, Επιστροφη της Γκανιοτας! ,αναλογα την εταιρια και τι ποσοστο επιστροφης εχει. συνηθως το Rakeback ειναι απο 30%-50%. Δηλαδη.. αν εχεις παιξει 100 τουρνουα απο 1.1$ το Rake σου ειναι 10$, αρα θα παρεις πισο 3-5$. αυτο ηταν απλα ενα παραδειγμα , δεν δουλευει ακριβος ετσι.EV= Expected Value. επειδη δεν μπορω να στο αναλυσω σε 2 γραμμες, διαβασε αυτο εδω και θα καταλαβεις ακριβος.http://pokerlandgr.com/44424/expected-value-ev-%ce%ae-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b4%ce%bf%ce%ba%cf%8e%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf-%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%b4%ce%bf%cf%82/*Οσο για το αρθρο, δεν ειναι κακο ο μεταφραστης του κειμενου να γραψει οτι ειναι του FPaulsson. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 ΔΕ ΣΗΜΕΝΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΌΛΥΤΟΣ ΑΔΕΡΦΈ ΓΚΊΝΙΑ ΕΎΝΟΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babist Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 tsiou_τσίου ευχαριστώ πολύ για της αναλύσεις το EV θα το κοιτάξω ποιο μετά γιατί δεν προλαβαίνω τώρα.όσο για το RakeBack ας πούμε pokerstar πως μπορώ να το ενεργοποιήσω και υπάρχει κάποιο κόστος-μειονέκτημα σε όλο αυτό? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Bestomahapoker Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Για το Rakeback δεν υπάρχει καμία υποχρέωση από εσένα είναι εντελώς δωρεάν και φυσικά δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα ίσα ίσα προσωπικά για μένα το rakeback θα πρέπει να το κυνηγούν όλοι οι παίκτες καθώς είναι ένας επιπλέον τρόπος για να αυξάνουμε το bankroll μας. Συγκεκριμένα η PokerStar έχει πρόγραμμα ανταμοιβής (VIP ) πόντων όσο παίζεις κερδίζεις κάποιου είδους πόντους τους οποίους τους εξαργυρώνεις ή με μετρητά ή με δωρεάν τουρνουά ή με δωρεάν αγορές από το pokerstar VIP store . Για να δικαιούσαι όμως rakeback θα πρέπει να μην γραφτείς απ΄ ευθείας στην εταιρία αλλά μέσω κάποιου τρίτου site το οποίο λειτουργεί ως διαφήμιση της εταιρίας πόκερ. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες είμαι διάθεση σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babist Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Δηλαδη εγω που εχω ηδη λογαριασμο δεν γινεται ετσι? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Bestomahapoker Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Η Pokerstars δεν δίνει rakeback , έχει VIP πρόγραμμα ανταμοιβής το οποίο το έχεις ακόμα και αν δεν γραφτείς από τρίτο site. Στις αίθουσες που δίνουν rakeback θα πρέπει να γραφτείς μέσω τρίτων Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babist Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 αυτο που θελω εγω ειναι να εχω καποιο παραπανο κερδος σαν bonus απο αυτα π θα βγαζω.ειμαι στην φαση π φτιαχνω br και θα με βοηθουσε αρκετα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Bestomahapoker Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Γενικά για να πάρεις extra bonus θα πρέπει να γραφτείς στις αίθουσες πόκερ μέσω τρίτων site και να ανοίγεις νέο λογαριασμό. Αν είδη έχεις τότε δυστυχώς αλλά στις περισσότερες αίθουσες δεν γίνεται. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babist Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 άμα ανοίξω καινούργιο λογιαριασμό και μεταφέρω τα χρήματα θα πιάσει?και ξέρετε κανα site που να μπορώ να περνώ το rakeback (όχι μόνο για pokerstar ,γενικά) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Bestomahapoker Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 θα σου πρότεινα High Pulse Poker ή PKr όσο αφορά το επίπεδο των παικτών και το rakeback Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babist Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 αντι για deposit αμα μεταφερω θα πιασει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Bestomahapoker Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Τι εννοείς να μεταφέρεις αντί για deposit. Γιατί δεν κάνεις την ελάχιστη κατάθεση; επίσης να ξέρεις πως θέλει να ανοίξεις νέο λογαριασμό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babist Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 ειμαι σε φαση που δεν με περνει για καταθεση θα πασχησω για να ανεβασω το br μου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babist Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 κάτι άλλο από ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω γραφικά με σχέση το πως τα πηγαίνω σε sng ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Bestomahapoker Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 http://www.officialpokerrankings.com/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Basilis18 Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 http://www.sharkscope.com/#Το opr δεν καλύπτει όλα τα sng. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts