DEALER_TOMMY Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2012 Σκέφτομαι να ανέβω για το PLC 2 με το αυτοκίνητό μου... Όποιος ενδιαφέρεται να έρθει μαζί να μοιραστούμε βενζίνες-διόδια ας μου στείλει μήνυμα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Βρέθηκε φίλος για να ανέβουμε την Πέμπτη 24/05 το πρώι για να παίξουμε και το live satellite των 70 € που θα έχει στο Princess για το PLC 2...Άλλος ένας χωράει άνετα... Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ADMIRAL Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Εφυγες από το Λουτράκι φίλε???Δωσε μας μια ιδεα από το τι γινεται κάτω....Αν θέλεις και μπορείς φυσικά... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Εφυγες από το Λουτράκι φίλε???Δωσε μας μια ιδεα από το τι γινεται κάτω....Αν θέλεις και μπορείς φυσικά...σε 2 βδομαδες ειναι το τουρνουα ρε τρελε τι να κανει απο τωρα πανω? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 13 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαίου, 2012 Λουτράκι είμαι, αλλά ακόμα περιμένω απαντητική επιστολή από το καζίνο για να μου επιτρέπουν να μπώ μέσα... Απ'ότι ακούω έχει πέσει η δουλειά και κάνουν και απεργίες... Λεπτομέρειες ουσιαστικές να μας ενδιαφέρουν δεν ξέρω...Φίλε tzatziki , με μπέρδεψες... Αν ξαναδιαβάσεις θα δεις ότι γράφω ότι φεύγουμε Πέμπτη 24/05 το πρωί... Όποιος θέλει να ακολουθήσει ας μου στείλει μήνυμα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ADMIRAL Δημοσίευση 13 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαίου, 2012 Λουτράκι είμαι, αλλά ακόμα περιμένω απαντητική επιστολή από το καζίνο για να μου επιτρέπουν να μπώ μέσα... Απ'ότι ακούω έχει πέσει η δουλειά και κάνουν και απεργίες... Λεπτομέρειες ουσιαστικές να μας ενδιαφέρουν δεν ξέρω...Φίλε tzatziki , με μπέρδεψες... Αν ξαναδιαβάσεις θα δεις ότι γράφω ότι φεύγουμε Πέμπτη 24/05 το πρωί... Όποιος θέλει να ακολουθήσει ας μου στείλει μήνυμα...Και γιατί δε σου επιτρέπουν να μπεις μέσα??Εργαζόσουν εκεί ,έτσι δεν είναι?ΥΓ:Τzatziki,φίλε τον ρωτησα όχι αν ΞΕΚΙΝΗΣΕ, αλλα αν δουλεύει ακόμα κάτω..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 13 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαίου, 2012 ΥΓ:Τzatziki,φίλε τον ρωτησα όχι αν ΞΕΚΙΝΗΣΕ, αλλα αν δουλεύει ακόμα κάτω.....sorry guys my fault! dealer μενω θεσσ εγω και μαλλον θα παω plc..οποτε θα τα γνωριστουμε εκει..αν καταλαβω ποιος εισαι χαχα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Φίλε Tzatziki,θα χαρώ πολύ να τα πούμε και από κοντά...άμα ρωτήσεις για έναν Dealer_TOMAS θα σου πουν!Τόσες πολλές φορές που έχω χάσει στα τουρνουά της Pokerland, πλέον με γνωρίζουν πολλοί! Ρώτα για έναν looser με μια μάσκα!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Θα σας πάρω εγώ από το χεράκι και θα σας γνωρίσω χαχα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Θα σας πάρω εγώ από το χεράκι και θα σας γνωρίσω χαχαεισαι πολυ καλος τελικα κυριε ιωαννη! τις φορες που δν εισαι τιλταρισμενος τουλαχιστον,σπανια δηλαδη θα τα πουμε πανω λοιπον φιλε μ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 19 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαίου, 2012 ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΔΙΟΥ!Τελικά ο φίλος που ήθελε να παίξουμε το satellite της Πέμπτης δεν θα έρθει λόγω οικονομικών δυσκολιών, οπότε σκέφτομαι να ανέβω για Σκόπιατο Σάββατο πρωί για να παίξω κατευθείαν στο main event day 1b...Όποιος θέλει να έρθει μαζί μου ας μου στείλει μήνυμα!Ευχαριστώ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts