Fouskot Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και "συναδέλφους" του χώρου. την δευτέρα 14/5 θα ξεκινήσω ένα σεσσίων 50 σγκ 15$ 180 στην σταρς και λόγο BR θέλω να πουλήσω το 50% των μετοχών.το σύνολο για 50 x15 = 750 % .άρα 1%= 7.5$..50% μαχ προς πώληση.δευτέρα στις 18:00 εκινηση. έξω μεγάλη εμπιρια από σγκ σε αρκετές εταιρίες απλά τώρα θέλω να το εφαρμόσω και στην σταρς. το nicknME είναι "fouskotoglis . ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας και την υποστήριξη όσων ενδιαφερθούν. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Πως μπορούμε να δούμε τι παίκτης είσαι για να σε εμπιστευτούμε ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Fouskot Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 αυτή είναι μια σωστή ερώτηση απλά δεν θα μπορέσω να σου απαντήσω.θεωρώ τον εαυτό μου ικανό γι αυτό και πήρα την απόφαση να βάλω ένα κεφάλαιο και επειδή έχουμε και οικονομική κρίση αποφάσισα να πουλήσω ένα κομάτι των μετοχών. μπορεί κάλιστα ο καθένας να με δοκιμάσει και να δει τα αποτελέσματα. ευχαριστώ πολύ Γραμμενοζ για ΤΗΝ ανταπόκριση Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Fouskot Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 "όσοι πιστοί προσέλθετε αλάνια" πάμε για την νίκη και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε,περιμένω στήριξη.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sapakias Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 αυτή είναι μια σωστή ερώτηση απλά δεν θα μπορέσω να σου απαντήσω.θεωρώ τον εαυτό μου ικανό γι αυτό και πήρα την απόφαση να βάλω ένα κεφάλαιο και επειδή έχουμε και οικονομική κρίση αποφάσισα να πουλήσω ένα κομάτι των μετοχών. μπορεί κάλιστα ο καθένας να με δοκιμάσει και να δει τα αποτελέσματα. ευχαριστώ πολύ Γραμμενοζ για ΤΗΝ ανταπόκριση Ο Grammenoz εννοει να ποσταρεις τα nickname που επαιζες στις αλλες εταιριες για να μπορεσει να τσεκαρει τα στατιστικα σου καποιος που θελει να σε στακαρει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Τα συγκεκριμένα sngs τα παίζουν πολύ έμπειροι παίκτες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους έχουν περάσει από το στάδιο των 2$,3+R $ και 8$ και είναι κερδισμένοι σε ικανοποιητικό δείγμα. Όπως καταλαβαίνεις εφόσον είσαι καινούριος στο Forum και δεν μπορείς να δείξεις ότι αξίζει να επενδύσουμε πάνω σου το να σε στηρίξει κάποιος είναι μεγάλο ρίσκο. Παίξε για ένα διάστημα στα χαμηλότερα όρια να αποκτήσεις εμπειρία και μετά δοκιμάζεις και στα πιο υψηλά όρια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 ρε φιλε μ ολη την καλη διαθεση, στο 1ο σου ποστ αποφασισες να ζητησεις στακαρισμα σε 15ρια(!!!!) sngs των 180 ατομων στη stars(μακραν το καλυτερο επιπεδο απο εταιριες) χωρις να παραθετεις μαλιστα ουτε στοιχεια σου απο προηγουμενο δειγμα ουτε τιποτα? σε μια εποχη μαλιστα που ο καθενας φυλαει τα ρουχα του μη χασει και τα οσα εχει?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Fouskot Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2012 Τα nickname είναι tale1906 ( σταρς ) , mpatakakos (πόκερ.γρ). σέβομαι και ευχαριστώ το γραμμενοζ για την συμβουλή του.γνωρίζω πολύ καλά τα συγκεκριμένα σγκ αλλά θα κάνω την αρχή στο σιτε κάνωντας ένα τριήμερο σεσσίων σε 50x8$ δηλαδή 400$ συνολικά και απ τα οποία πωλουντε το 50% των μετοχών που αντιστοιχούν σε 4$/1%. περιμένω στήριξη και γνώμες και συμβουλές.σας ευχαριστώ πολύ όλους .το nickname μου τώρα στην σταρς είναι fouskotoglis όπως έγραψα και στην αρχή της ανακοίνωσης. θα υπάρχει ενημέρωση κάθε μέρα όταν τελειώνει το session και θα αναλύω σημεία που ήμουν δισκακτικός κτλπα.PS : ευχαριστώ για της συμβουλές σας και δέχομαι οποιαδήποτε gnwmh Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts